- 21 Eylül 2017
- 1.202
- 1.856
- 133
Kız ben çok geri kalmışım. Melda kim?kız başka goygoy postlarını musoyla falan kıyaslıyorum bağımlı gibi olduk melda muhabbeti de böyleydi, acaba o da mı musoydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben çok geri kalmışım. Melda kim?kız başka goygoy postlarını musoyla falan kıyaslıyorum bağımlı gibi olduk melda muhabbeti de böyleydi, acaba o da mı musoydu
Ben tükendim anlatamayacağım artıkKız ben çok geri kalmışım. Melda kim?
o da fenaydı şöyle diyim musodan gidersek musonun eski kocasının karısı melda herkes meldayı tuttu kadın çıldırmıştıKız ben çok geri kalmışım. Melda kim?
Ama sonra da Melda olarak konu açmıştı. O tam çoklu kişilik bozukluğu örneğiydi.o da fenaydı şöyle diyim musodan gidersek musonun eski kocasının karısı melda herkes meldayı tuttu kadın çıldırmıştı
o kadarını hatırlamıyorum ilk gelmeye başladığım zamanlardı. nedense herkes muso gibi geliyo bana yani troll de olsan melda ya da muso muhabbeti gibi ilerletemezsin bence. cidden bi bozukluk varAma sonra da Melda olarak konu açmıştı. O tam çoklu kişilik bozukluğu örneğiydi.
Allah razı olsun canımBen tükendim anlatamayacağım artık
Bence konuyu bilmeyen şanslı azınlıktan biri olarak kalın ve kurtarın kendinizi.
Ay yazıkkkkko da fenaydı şöyle diyim musodan gidersek musonun eski kocasının karısı melda herkes meldayı tuttu kadın çıldırmıştı
O başkası da evli adamla evlenmeseymiş bekarların suyu mu çıkmış.Başkasının konusunda bile muso konuşuluyor, ünlü oldu vallahi
bunların hepsi yaşadıgı ebeveyne ait başka şehire zaten yalnız gidemeyecegine göre teyite de ihtiyaç yok. ilk bir sene insan gibi konuşuldu anlaşıldı şimdi kadın çirkeflik yapıyor buna izin vermemek adına sadece çocukla konuşuluyor.Boyle birsey pratikte mumkun değil. Cocuga alinacak ayakkabı, gidecegi doktor, kurs, cebine koyulacak harçlık, psikolojik durumu vb. herşey konuşuluyor.
Anne babanin iletisimi olmazsa cocuk anneye baska, babaya baska bir yalan söyleyip disarida tehlikeli olacak islere bulaşıyor. Cocuk annenin yanindan babaya gitmek icin ayrildigi andan itibaren "yola cikti, 30dk'ya gelir" seklinde teyitlesmeleri gerekiyor.
eşimde şikayetçi oldugu için problemleri benim olmadıgım ortamda çözmeye çabalıyor ama çocuk akşam arıyor mesela ama aslında telefondan arayan kadın açınca direk kufur hemen kapatıyor. şimdi olaylar degişecek kontrol biraz daha bizde olacak çunku çocugu bize veriyor.Aaa hiç trol olmaya niyetim yok gerçekleri söyleyince neden bu kadar saldırganlaşıyorsunuz. Ben taciz etme hakkı verir demedim bakin yorumumda bilerekde yapıyor olabilir diye belirtmişim. Ki bunlar çocuklu biriyle evlenildiği zaman yaşanan şeyler olabiliyor madem çocuklu biriyle evleniyor biri Herşeyi göz önünde bulunduracak. He demek ki adam rahat yani konu sahibi rahatsız olduğunu dile getirdi mi bilmem ama getirdiyse ve buna rağmen bunlar yapılıyorsa gözardı ediliyorsa adam tarafından şayet zaten yanındaki kadını umursamadığını gösterir. Hayır buraya konu açana kadar kocasına söylemediyse gidip adama dile getirsin bir bakalım kocasının eski eşi üzerinde ne kadar etkisi var bakalım konu sahibi rahatsız oluyor diye bir etkileşim yapacak mı merak ettim gerçekten.
başbaşa oturun a..... s.... diyor mesela. normal konuşmaya başlıyor birden bana sesleniyor sana da böyle dedi mi laf atıyor. çocukla ilgili bir durum oldugunda istemedigi birşey söylendiginde o o... mu veriyor bu aklı diyor bir suru şey işte.Kadın küfür mü ediyor?
Bence anlatmafığınıx şeyler var.
Durup dururken küfür edip niye kapatsın .
Karşılıklı tartışma var bence burda
Lütfen şu konuları açık bir şekilde yazın da ona göre yorum yapalım.
O kadar mantıksız ki anlattığımız
Bu kadın dağdan mı inmiş durup dururken küfür edip kapatıyor falan
Bildiğin hastabaşbaşa oturun a..... s.... diyor mesela. normal konuşmaya başlıyor birden bana sesleniyor sana da böyle dedi mi laf atıyor. çocukla ilgili bir durum oldugunda istemedigi birşey söylendiginde o o... mu veriyor bu aklı diyor bir suru şey işte.
arada bir insanca davrandıgı oluyor birseye mi sinirleniyor ne oluyor bir öyle bir böyle şu anda mesela çocugu alcaz dedigimizden beri gayet medeni şaşırıyorum. böyle devam eder umarımBildiğin hasta
Eşin niye buna müsaade ediyor peki?başbaşa oturun a..... s.... diyor mesela. normal konuşmaya başlıyor birden bana sesleniyor sana da böyle dedi mi laf atıyor. çocukla ilgili bir durum oldugunda istemedigi birşey söylendiginde o o... mu veriyor bu aklı diyor bir suru şey işte.
Valla sen kendi ipini kendin çekmişsin.sevdim evlendim eşimle hiç problemim yok dünyada bu kadar uyumlu olabilecegim başka insanda varsa bile bulamayabilirdim. ben eşimle niye evlendim demiyorum neden çocugu var demiyorum sadece bu durumdan olabildigince saglıklı bir şekilde çözume ulaşmak istiyorum. bekar erkegin suyu çıktı çıkmadı sizi ilgilendirmez