- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Elinde cekirdeği kavga izleyen dayılar gibisin.Bi dursana sen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinde cekirdeği kavga izleyen dayılar gibisin.Bi dursana sen.
Cümle kalıbı ve hiç dinlemeyişte tıpkısı gibi ama emin olamadım benbu musakka ya, konuşma tarzı çok benziyo, ben yeni üyelik alsam birileri bunları yazsa şok olur anlamaya çalışırım. cıks olmamış rol yeteneği 0
Siz başka bir adama aşık olursanız, poligami mi yaşayacaksınız üçünüz?Canım kalbini kırmak istemiyorum ama zor geldi değil mi gerçekleri duymak insan evlenirken iki kere düşünür sen adamı sadece sana ait olmasını istiyorsun ama anca hayal de kalır onlar ayrılamazlar
Bence bu fikrinizde yanlış gibisiniz siz çocuğu olan biriyle ilişki yaşamam demişsiniz yaşamam da demişsiniz bunun şaşırmak ile alakası yok ki siz hayata mantık tarafından bakıyorsunuzdur bir başkası önce aşk istiyordur onu devreye sokuyordur konu sahibini de zan altında bırakmayın karşı tarafın evliliği bitmiştir hanımefendi için de aday uygundur evlenmiştir herkes ilk eş olacak kişi ile evlenmek zorunda değil kiDünyada bekar adam mı tükenmiş hanımefendi acaba. Ben şahsi fikrimi yazdım bana göre adam veya kadın ne kadar sürerse sürsün kağıt üstünde evli mi evli bitti. Hayır kalkmış yok kadın saçma sapan sebeplerden telefonu alıyor falan. Evet belki huzursuz etmek için yapıyordur amaaa boşanmış çocuğu olan biriyle evleniyorsa herşeyi kabul etmek zorunda. Her ihtimali göz önünde bulundurmak zorunda şahsen ben kıskanç biri olduğum ve böyle durumlara tahammül edemeyeceğimi biliyorum çok şükür bunları idrak edebiliyorum ve kalkıp evli veya çocuğu olan biriyle ilişki yaşamadım yaşamamda o kadar şaşırmadım çok şükür.
Musakkacığııımmm şunu okuya okuya sanki empoze olmaya başladı heeeDüşünecektin bekar adam mı kalmadı
Bende de var biz Amerika’ya gitmeyi kovalıyoruz bu aralar en temizinden el etek çekelim çocuk büyüdüğünde okumaya gelsin gelecekse
Oğlunun rumuz ne olacak?musonun oğlu da post açsa çok iyi olmaz mı? konu: annem, kardeş geliyo üvey annem
Manipüle etme kadını,Nedemek çocuğu bahane ediyor anne babası çocuğun tabi görüşecekler sen damdan düştün diye onlar düsmanmı olacak çocuğuda almaya çalışmak nedemek bakabilecekmisin çocuğun yok bişeyin yok Onların arasına giremezsin sen kimse giremez onlar tam ayrılmaz evlenirken iki kere Düşünecektin bekar adam mı kalmadı diğer konumda senin konunu yazıp durdular sizin gibilerden bıktık valla
ahahaha müstehak iyiymiş de musoya daha çok yakışır bence en basitinden köfte olur nicki tertemizOğlunun rumuz ne olacak?
Müstehak desek çocuk yazamaz onu. Daha 7 yaşında sabi.
Biz üç gündür ne yaşıyoruz yahu?
bi de millete akıl veriyo, sataşıyo vay arkadaş yaManipüle etme kadını,
temizinden el etek çekmek, umarım çocuktan kurtulma anlamında yazılmamıştırÇok değil 1-2 ay önce konularda kamu spotu misali yorumlar yazıyordunuz. Kendiniz de kişisel gelişimle ilgilendiğiniz için olaylara daha farklı bakıyordunuz.
Sizin anne babanız da ayrıldığı için, babanıza özlem duyduğunuzdan bahsetmiştiniz. Çocuk ne zaman isterse ebeveynlerini görmeli demiştiniz.
Erkek arkadaşınızın eski eşiyle de tanışmıştınız.
Şimdi ne oldu da Amerika'ya gitmeyi kovalıyorsunuz; anlam veremedim. Geride kalacak çocuk ve onun babasını görme isteği ve hakkı ne olacak şimdi ?
poligami falan, sence de çok ağır değil mi senin kocan yok cümlesinin algısı bile sorun oluştururkenSiz başka bir adama aşık olursanız, poligami mi yaşayacaksınız üçünüz?
İlk eşinizden de ayrılamıyorsunuz. Asla ayrılabileceğinizi kabul de etmiyorsunuz.
Empati kurmaya çalışıyorum sadece.poligami falan, sence de çok ağır değil mi senin kocan yok cümlesinin algısı bile sorun oluştururken
Boşanmış erkekle evlenen kadın görünce şeytan görmüş gibi oluyor.bi de millete akıl veriyo, sataşıyo vay arkadaş ya
ben inanmıyorum ona artık. bu kadar at gözlüğüyle bu şekilde yaşanmaz. bin tane insan yazdı hala adamın nikahlı karısını metresi gibi görüyo. ya ciddi bi psikolojik hastalığı var ya da tamamen trollEmpati kurmaya çalışıyorum sadece.
İnsan birinden ayrılabilir, başkasını sevebilir, evlenebilir ama kendisi ısrarla bunun imkansız olduğunu söylüyor.
Ya çocuklu bir adama aşık olursa?
Umarım trolldür.ben inanmıyorum ona artık. bu kadar at gözlüğüyle bu şekilde yaşanmaz. bin tane insan yazdı hala adamın nikahlı karısını metresi gibi görüyo. ya ciddi bi psikolojik hastalığı var ya da tamamen troll
ben de öyle. ve çocuğumun böyle insanlarla karşılacak olma düşüncesi de beni çok korkutuyo. bu troll olsa da böyle insanlar gerçekten var maalesef.Umarım trolldür.
Gerçekten toplumda böyle birinin yaşadığını düşünmek istemiyorum.
7 yaşında bir çocuğun bu psikolojiye maruz kalmasına katlanamıyorum.
Başkasının konusunda bile muso konuşuluyor, ünlü oldu vallahiUmarım trolldür.
Gerçekten toplumda böyle birinin yaşadığını düşünmek istemiyorum.
7 yaşında bir çocuğun bu psikolojiye maruz kalmasına katlanamıyorum.
kız başka goygoy postlarını musoyla falan kıyaslıyorum bağımlı gibi olduk melda muhabbeti de böyleydi, acaba o da mı musoyduBaşkasının konusunda bile muso konuşuluyor, ünlü oldu vallahi
Başkasının konusu mu?Başkasının konusunda bile muso konuşuluyor, ünlü oldu vallahi