Cimri olduklarını farkettim ama beni anneme muhtaç edecek derecede olduklarını tahmin edemedim. Benim kazancım bana yeter diye düşündüm nişanlıyken. Konusu geçtiğinde senin parana karışmam istediğin gibi kullanırsın demişti. Ama evlendikten sonraki ikinci ayımda ya maaş kartın yada annenin evi dedi.Bebeklerinize allah rahmet eylesin cok uzuldum..
Ilk esiniz olacak adami ve ailesi gercekten haysiyetsiz asagilik ötesi insanlarmis bildigin haydutlarmis alilecek. Bunda sizin bir hataniz yok ama evlenmeden once hic renk vermediler mi.
Kabul etmiyo konuştum. Arkadaşının yaptığını söylüyo ısrarlarumeysa3 canım eşinle konuştun mu?kesinmi yani?kabul etti mi?
Ama keşke düküman çıkartsaydın belki gerçekden yanlış anlaşılmadır zatn o numaraylan ne kadar görüşülmş mesajlaşılmz hepsi çıkar bunu nette online sitesindende yapabilirsn umarım gerçekden suçsuzdurKabul etmiyo konuştum. Arkadaşının yaptığını söylüyo ısrarla
Düşük yaptım. Şakır şakır kanamam varken o eski eşim olacak ş...siz beni bırakıp annesiyle antalyaya tatile gitmişti.Herşey geçer
İlk evliliginizdwki hamilelik ne oldu çocuğunuz varsa tabiki asla evlenmeyi tekrar düşünmeyiniz
Bence eşini ve arkadaşını çapraz sorguya al.mutlaka açık verirler.mesela kayıtlardan bak ve atıyorum çarşamba akşamı kaç dakika konuştun de.en absurd cevabı veren görüşmüştür.ya da operatörden döküm iste.arkadaşıyla birlikte olmadığı zaman da sms varsa suçludur.Kabul etmiyo konuştum. Arkadaşının yaptığını söylüyo ısrarla
Düşük yaptım. Şakır şakır kanamam varken o eski eşim olacak ş...siz beni bırakıp annesiyle antalyaya tatile gitmişti.
Cimri olduklarını farkettim ama beni anneme muhtaç edecek derecede olduklarını tahmin edemedim. Benim kazancım bana yeter diye düşündüm nişanlıyken. Konusu geçtiğinde senin parana karışmam istediğin gibi kullanırsın demişti. Ama evlendikten sonraki ikinci ayımda ya maaş kartın yada annenin evi dedi.
Aynen aynı meslek. Ve ailesininde kendisininde benim kazancıma ihtiyaçları yoktu. Borç yada başka bişey de yoktu. Evliliği ticarete dönüştürdüler.Bu kişi sizle ayni meslek teydi oyle mi?
Döküman çıkartıp mail atmış bana. O numaranın ilk 4 hanesini hatırlıyorum. İnceledim yoktu görüşme. Ama o dediğiniz his var ya işte o hissim diyor ki inanma. Şüphelendiğim şey o numaradan daha farklı bir numara (belkide numaralar) ike görüşülmüş olma ihtimali. Bilmiyorum hislerimde yanılmam genellikleBence eşini ve arkadaşını çapraz sorguya al.mutlaka açık verirler.mesela kayıtlardan bak ve atıyorum çarşamba akşamı kaç dakika konuştun de.en absurd cevabı veren görüşmüştür.ya da operatörden döküm iste.arkadaşıyla birlikte olmadığı zaman da sms varsa suçludur.
Sen ne hissediyorsun?BİR KADIN BİR ŞEYLERDEN ŞÜPHELENİYORSA, KÖTÜ BİR ŞEYLER HİSSEDİYORSA BİR ŞEY VARDIR.
Aynen aynı meslek. Ve ailesininde kendisininde benim kazancıma ihtiyaçları yoktu. Borç yada başka bişey de yoktu. Evliliği ticarete dönüştürdüler.
Sana akıl vermeyeceğim karşın da tecrübe konuşuyorAynı yıkımı ikinci defa yaşamak. İki kere enkaza dönmek.. bir önceki konumda bahsetmiştim neler yaşadığımdan. Tek istediğim mutlu huzurlu bir yuvaydı. Keyifle yapacağım bir kahvaltı, karşılıklı içeceğim kahve... çok şey mi bunlar. Kariyer para yakışıklılık değil insan olsun öncelikle dedim. Çok mu zordu insan olmak.
Şimdi bu enkazdan nasıl çıkıcam. Ben nasıl iyileşicem. Nolur bilen biri bişey söylesin
Mutluluğunuz daim olsun inşallah sizin adınıza sevindim. Ama ben evlilik defterini artık kapattım sanırım. Karşıma çok çok iyi bir insanda çıksa benim enerjim tükendiSana akıl vermeyeceğim karşın da tecrübe konuşuyor
İki değil üç
Şu anda hamileyim ama üç olmazsa dört kısacası çok umurumda değil.
Biri olmadı diye öteki olmayacak diye bişey yok mu? Evet YOK.
Olmayınca olmuyor maalesef.
İlkin de cahildim ikincide daha cahil olduğumu öğrendim üçğncüde iyice fark ettim ki bu iş tamamen ŞANS işi yada Çirkin işi Pasaklı işi Japon işi ama benim işim değil.
Benim artık bir çıtam yok ilk bakışta AŞK varsa bana sadakatini kanıtlamışsa gerisini pek umursamıyorum.
Şu anda 3. Evliliğim ve Maşallah çok mutluyum.Peki mükemmel erkek mi? Tabiside HAYIIIIRRRR....
Eşim öküzün önde gideni kaba saba dengesiz bir adamAma onu çok seviyorum onunla uğraşmayı onu yontmayı ona onun gibi davranmayı çok seviyorum :)
Hem eğitici hem öğretici hemde eğlenceli oluyor :)
Bana çiçek almasını şiir okumasını beklemiyorum bana hediye almasını doğumgünü yıldönümü falan kutlamasını beklemiyorum.
Aksine içimdeki Romantik çapkın kendi kocama KUR yapmamı söylüyor.
Eşimin bana yapmasını istediklerimi ben ona yapıyorum
O da rahatsız oluyor bende bana yapsan hiç rahatsız olmam diyorum bu defa o bana romantizm yapmaya başlıyor.
Öyle canım cicimle hayat geçmez.
İkili ilişkilerde YAPMAMAN gerek tek şey asla kendi aileni evliliğine dahil etme eşinlede yüz göz etme kavganızı tartışmanızı asla ailene ANLATMA.
Eşinin ailesine SAYGI duy HÜRMETTE KUSUR etme Sevmesen de belli etme ve onları eşine asla kötüleme
Velhasıl ebenin tokat attığı yere imam pamuğu tıkıyor arada geçen sürede ne kadar mutlu olursan yanına kâr.Mutlu olamakta senin elinde. :)
Öyle karşılıklı çaylar romantizim hayaller hepsi BOŞ.
Sonra sukutuhayale uğrarsın.
Çitayı aşağıda tut.Ayakları kokan ricasız minnetsiz bişey isteyen bir Öküz hayal et daha iyisi çıkarsa sevinirsin çıkmazsa da en azından hayalindeki erkek çıktığı içib kendine kızmazsın
Ama ben evlilik defterini artık kapattım sanırım. Karşıma çok çok iyi bir insanda çıksa benim enerjim tükendi
Canım mükemmel erkek diye bişey yok.Mutluluğunuz daim olsun inşallah sizin adınıza sevindim. Ama ben evlilik defterini artık kapattım sanırım. Karşıma çok çok iyi bir insanda çıksa benim enerjim tükendi
Bacım meslek ne ???? Ve neden boşandın dıherlerınden ve kaç çocuk kılım bakıyor ve ailen bunca evlılıgıne bısey demedımıııııjjjSana akıl vermeyeceğim karşın da tecrübe konuşuyor
İki değil üç
Şu anda hamileyim ama üç olmazsa dört kısacası çok umurumda değil.
Biri olmadı diye öteki olmayacak diye bişey yok mu? Evet YOK.
Olmayınca olmuyor maalesef.
İlkin de cahildim ikincide daha cahil olduğumu öğrendim üçğncüde iyice fark ettim ki bu iş tamamen ŞANS işi yada Çirkin işi Pasaklı işi Japon işi ama benim işim değil.
Benim artık bir çıtam yok ilk bakışta AŞK varsa bana sadakatini kanıtlamışsa gerisini pek umursamıyorum.
Şu anda 3. Evliliğim ve Maşallah çok mutluyum.Peki mükemmel erkek mi? Tabiside HAYIIIIRRRR....
Eşim öküzün önde gideni kaba saba dengesiz bir adamAma onu çok seviyorum onunla uğraşmayı onu yontmayı ona onun gibi davranmayı çok seviyorum :)
Hem eğitici hem öğretici hemde eğlenceli oluyor :)
Bana çiçek almasını şiir okumasını beklemiyorum bana hediye almasını doğumgünü yıldönümü falan kutlamasını beklemiyorum.
Aksine içimdeki Romantik çapkın kendi kocama KUR yapmamı söylüyor.
Eşimin bana yapmasını istediklerimi ben ona yapıyorum
O da rahatsız oluyor bende bana yapsan hiç rahatsız olmam diyorum bu defa o bana romantizm yapmaya başlıyor.
Öyle canım cicimle hayat geçmez.
İkili ilişkilerde YAPMAMAN gerek tek şey asla kendi aileni evliliğine dahil etme eşinlede yüz göz etme kavganızı tartışmanızı asla ailene ANLATMA.
Eşinin ailesine SAYGI duy HÜRMETTE KUSUR etme Sevmesen de belli etme ve onları eşine asla kötüleme
Velhasıl ebenin tokat attığı yere imam pamuğu tıkıyor arada geçen sürede ne kadar mutlu olursan yanına kâr.Mutlu olamakta senin elinde. :)
Öyle karşılıklı çaylar romantizim hayaller hepsi BOŞ.
Sonra sukutuhayale uğrarsın.
Çitayı aşağıda tut.Ayakları kokan ricasız minnetsiz bişey isteyen bir Öküz hayal et daha iyisi çıkarsa sevinirsin çıkmazsa da en azından hayalindeki erkek çıktığı içib kendine kızmazsın
Kuşum eski konularına baktım da daha 1 ay önce iyi ki eşimi tanımışım ve evlenmişim yazmışsın.Döküman çıkartıp mail atmış bana. O numaranın ilk 4 hanesini hatırlıyorum. İnceledim yoktu görüşme. Ama o dediğiniz his var ya işte o hissim diyor ki inanma. Şüphelendiğim şey o numaradan daha farklı bir numara (belkide numaralar) ike görüşülmüş olma ihtimali. Bilmiyorum hislerimde yanılmam genellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?