İkinci defa boşanmak

Bebeklerinize allah rahmet eylesin cok uzuldum..
Ilk esiniz olacak adami ve ailesi gercekten haysiyetsiz asagilik ötesi insanlarmis bildigin haydutlarmis alilecek. Bunda sizin bir hataniz yok ama evlenmeden once hic renk vermediler mi.
Cimri olduklarını farkettim ama beni anneme muhtaç edecek derecede olduklarını tahmin edemedim. Benim kazancım bana yeter diye düşündüm nişanlıyken. Konusu geçtiğinde senin parana karışmam istediğin gibi kullanırsın demişti. Ama evlendikten sonraki ikinci ayımda ya maaş kartın yada annenin evi dedi.

Herşey geçer
İlk evliliginizdwki hamilelik ne oldu çocuğunuz varsa tabiki asla evlenmeyi tekrar düşünmeyiniz
Düşük yaptım. Şakır şakır kanamam varken o eski eşim olacak ş...siz beni bırakıp annesiyle antalyaya tatile gitmişti.

Kabul etmiyo konuştum. Arkadaşının yaptığını söylüyo ısrarla
Bence eşini ve arkadaşını çapraz sorguya al.mutlaka açık verirler.mesela kayıtlardan bak ve atıyorum çarşamba akşamı kaç dakika konuştun de.en absurd cevabı veren görüşmüştür.ya da operatörden döküm iste.arkadaşıyla birlikte olmadığı zaman da sms varsa suçludur.
Sen ne hissediyorsun?BİR KADIN BİR ŞEYLERDEN ŞÜPHELENİYORSA, KÖTÜ BİR ŞEYLER HİSSEDİYORSA BİR ŞEY VARDIR.

Düşük yaptım. Şakır şakır kanamam varken o eski eşim olacak ş...siz beni bırakıp annesiyle antalyaya tatile gitmişti.

Allah turlu belasini versin ahlaksiz haysiyetsiz insanlık yoksunu...bir de kv niz de kadin halinizden anlamasi gerekirdi cok asagiliklarmis kusura bakmayın. Düşük yapmis olmaniza cok uzuldum ama o adam musvettesi baba olmayi hak etmiyormus zaten...Resmen calisiyorsunuz diye evlenmis.

Bu kişi sizle ayni meslek teydi oyle mi?
Ben erkegim diye deortada geziyordur da nasıl vicdan var anlamadim..

Döküman çıkartıp mail atmış bana. O numaranın ilk 4 hanesini hatırlıyorum. İnceledim yoktu görüşme. Ama o dediğiniz his var ya işte o hissim diyor ki inanma. Şüphelendiğim şey o numaradan daha farklı bir numara (belkide numaralar) ike görüşülmüş olma ihtimali. Bilmiyorum hislerimde yanılmam genellikle

Aynen aynı meslek. Ve ailesininde kendisininde benim kazancıma ihtiyaçları yoktu. Borç yada başka bişey de yoktu. Evliliği ticarete dönüştürdüler.

Ne pislik ne haysiyetsiz bir adammış bu böyle. Lütfen siz bir süre kendinizi bu insanlardan uzak tutun.
Gezin, dolaşın, zevk almaya çalısın ve gecmişi unutun.
Siz üzülmeyin, sizi üzenler gereken acıyı yaşayacaklardır.
Anneciğinize ve size güzel ve çok Mutlu olacağınız bir hayat dilerim.

Sana akıl vermeyeceğim karşın da tecrübe konuşuyor
İki değil üç
Şu anda hamileyim ama üç olmazsa dört kısacası çok umurumda değil.
Biri olmadı diye öteki olmayacak diye bişey yok mu? Evet YOK.
Olmayınca olmuyor maalesef.
İlkin de cahildim ikincide daha cahil olduğumu öğrendim üçğncüde iyice fark ettim ki bu iş tamamen ŞANS işi yada Çirkin işi Pasaklı işi Japon işi ama benim işim değil.
Benim artık bir çıtam yok ilk bakışta AŞK varsa bana sadakatini kanıtlamışsa gerisini pek umursamıyorum.
Şu anda 3. Evliliğim ve Maşallah çok mutluyum.Peki mükemmel erkek mi? Tabiside HAYIIIIRRRR....
Eşim öküzün önde gideni kaba saba dengesiz bir adam Ama onu çok seviyorum onunla uğraşmayı onu yontmayı ona onun gibi davranmayı çok seviyorum :)
Hem eğitici hem öğretici hemde eğlenceli oluyor :)
Bana çiçek almasını şiir okumasını beklemiyorum bana hediye almasını doğumgünü yıldönümü falan kutlamasını beklemiyorum.
Aksine içimdeki Romantik çapkın kendi kocama KUR yapmamı söylüyor.
Eşimin bana yapmasını istediklerimi ben ona yapıyorum
O da rahatsız oluyor bende bana yapsan hiç rahatsız olmam diyorum bu defa o bana romantizm yapmaya başlıyor.
Öyle canım cicimle hayat geçmez.
İkili ilişkilerde YAPMAMAN gerek tek şey asla kendi aileni evliliğine dahil etme eşinlede yüz göz etme kavganızı tartışmanızı asla ailene ANLATMA.
Eşinin ailesine SAYGI duy HÜRMETTE KUSUR etme Sevmesen de belli etme ve onları eşine asla kötüleme
Velhasıl ebenin tokat attığı yere imam pamuğu tıkıyor arada geçen sürede ne kadar mutlu olursan yanına kâr.Mutlu olamakta senin elinde. :)
Öyle karşılıklı çaylar romantizim hayaller hepsi BOŞ.
Sonra sukutuhayale uğrarsın.
Çitayı aşağıda tut.Ayakları kokan ricasız minnetsiz bişey isteyen bir Öküz hayal et daha iyisi çıkarsa sevinirsin çıkmazsa da en azından hayalindeki erkek çıktığı içib kendine kızmazsın

Burdan bana destek olan güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ailemle en yakın arkadaşlarımla bile böyle rahat konuşamıyordum. Beni anlayıp vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki planım işimle ilgilenmek. Uzman doktor değilim pratisyenim. Öncelikle uzmanlığa hazırlanmak ve başarılı bir çocuk doktoru olmak minik hastalarımı çocuğum olarak kabul edip onları sevmek ve ONLARLA BERABER İYİLEŞMEK!! Birdaha da asla evlenmemek...

Mutluluğunuz daim olsun inşallah sizin adınıza sevindim. Ama ben evlilik defterini artık kapattım sanırım. Karşıma çok çok iyi bir insanda çıksa benim enerjim tükendi

Ama ben evlilik defterini artık kapattım sanırım. Karşıma çok çok iyi bir insanda çıksa benim enerjim tükendi

Şuan öyle hissediyorsun, ama kendine zaman verip dinlersen ileride seninde kalbinde kelebekler uçuşacağına inanıyorum.
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun.

Mutluluğunuz daim olsun inşallah sizin adınıza sevindim. Ama ben evlilik defterini artık kapattım sanırım. Karşıma çok çok iyi bir insanda çıksa benim enerjim tükendi
Canım mükemmel erkek diye bişey yok.
Bende her defasında evlilik defterini kapattım dedim ama yanlız ve illegal bir yaşantı boşanmış kadın için çok zor bir durum ve boşanmış bir kadın için flört hiç etik değil.
Ben mutluyum derken hayatı kendime göre mutlukuğa çeviriyorum sadece.
Bakıyorum ama görmüyorum
Duyuyorum ama dinlemiyorum :)
Kendi evimde kendi düzenimde yaşıyorum kendi mutfağım da yemek yapıyorum helalim olan erkekle uyuyorum ve kocamın nasıl bir odun olduğu inan umurumda bile değil.
Kv aranız pek iyi olmamış anladığım kadarıyla.
Ben ilk önce Kv tavladım :)
Benimde Kv çok nalet huysuz ağzı bozuk bir kadın ama bana gelince kuzu oluyor
Kv gerekirse lafı sokarım oturur kalır
Ama çok seviyorum kadını bana karşı kimseye olmadığı kadar anlayışlı sevecen bana bir Kızııım deyişi var ağzından bal akıyor adeta.
Ama ben en başından hiç taviz vermedim.
Saygıda hürmette kusur etmedim hiç el üstünde tuttum hala da öyleyimdir.
Elini sıcak sudan soğuk suya sokturmam ama bana şekil yaparsa da kralını yaparım bilir
Kocama da dedim kadınların arasına girme arada sen kalırsın sakın Karışma dedim gözünü korkuttum eşimde hiç karışmaz.
Yuvarlanıp gidiyoruz.
Ha bu eşimle görücü usulü tanışıp 3 ay da evelndim.
Ötekileri tanıdım da noldu dedim
En iyisi tanımamak evlilikte tanıyınca direk gerçek yüzünü görüp kabul ediyorsun.
Öteki türlü tanışma flört devresinde OSCARA aday karakterleriyle oynadıkları mükemmel erkeği evlendikten sonra bulamamak daha kötü oluyor.
Kendini Salak gibi hissediyorsun
Tanımamak en iyi neyse halim çıksın ruh öküzüm dersin bundan sonra

Bu kisileri objektif olarak degerlendiremiyorsunuz nasil gormek istiyorsaniz oyle goruyorsunuz gibi geldi bana. Buda sizin en buyuk yanilginiz olmus.
Hic uzulmeyin hayatta iyisiyle kotusuyle hersey olur. Bir daha karsiniza biri cikarsa cok iyi analiz edin.

Herşey de bir hayır vardır çocuğu n olmaması bir işaret olabilir doktor mussun takma y iç kyfin bak nasip sni bulur

Canım bence bi konuş düzgünce belki doğrudur arkadaşı yazmıştır ama kocana yumuşak davranmadan tavrını koruyarak konuş arkadaşınıda sıkıştır biraz sen evli adamın telefonundan nasıl yazarsın fakan diye yalansa illa bi yerde kaçak verirler inşallah aldatmamıştır yaptıysada Allah hakkında hayırlısını versin mutlu bi yuvan ömrün boyunca huzurlu ol inşallah

Bacım meslek ne ???? Ve neden boşandın dıherlerınden ve kaç çocuk kılım bakıyor ve ailen bunca evlılıgıne bısey demedımıııııjjj

Kuşum eski konularına baktım da daha 1 ay önce iyi ki eşimi tanımışım ve evlenmişim yazmışsın.
İnsanın hayatının bir anda bu denli çark etmesi gerçekten hiç bir şeyin garantisinin olmadığının ve herkesten her şeyin bekleneceğinin açık bir kanıtı.
Eşini en iyi sen tanıyorsun.bazı insanlar ikinci bi şansı hak eder.eğer onlardan biriyse ve vermek sana bir şeyler kaybettirmeyecekse denemeye değebilir.
Her insan her acıyı farklı yaşar.belki bebeklerinizin acısını bu şekilde oyalanarak unutmaya çalışmıştır diyeceğim ama..
İnan yazdıklarıma ben bile inanmadım.boşanmak hiç onaylamadığım bir olay.hiç olmasım insanlar hep mıtlu olsun diyorum ama iki taraf birbirine zarar vermeye başlamışsa maalesef kaçınılmaz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…