- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Burdan bana destek olan güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ailemle en yakın arkadaşlarımla bile böyle rahat konuşamıyordum. Beni anlayıp vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki planım işimle ilgilenmek. Uzman doktor değilim pratisyenim. Öncelikle uzmanlığa hazırlanmak ve başarılı bir çocuk doktoru olmak minik hastalarımı çocuğum olarak kabul edip onları sevmek ve ONLARLA BERABER İYİLEŞMEK!! Birdaha da asla evlenmemek...
Karşınıza çıkan kişiler "adam" değilse sizin suçunuz ne ki
Araba değil ki erkekler, götürelim sanayiye, usta bak bakalım bi arızası var mı diyelim.
Şans işi.
Biz ne kadar mükemmel olursak olalım, karşımızdaki adam olmayınca o evlilik yürümüyor. Bizim hatamız aşık olmak, duygularımızla hareket etmek ve karşımızdaki insanı kendimiz gibi zannetmek.
O yüzden lütfen bir daha evlenmeyeceğim demeyin. Ben de boşandım ama evlenmem demiyorum. Hatta ve hatta .ülent .rsoy'un bile kaç kere evlendiği bir dünyada ben neden evlenmeyeyim diyorum

Her evlilik yürüyecek diye bir şey yok. Size layık bir adamla olmayacaksa zaten bekar kalın. Evlilik size daha fazla huzur katmalı, daha fazla mutluluk vermeli, akşam evinize gitmek için sabırsızlanmalısınız. Ama huzurunuz kaçıyorsa, eşinizle ilişkiniz iş hayatınızı etkiliyorsa, eve gitmek istemiyorsanız o zaman onun adı zaten "evlilik" değil.
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Bu dünyada iyi adamlar da var.