İkinci defa boşanmak

Bebeklerinize allah rahmet eylesin cok uzuldum..
Ilk esiniz olacak adami ve ailesi gercekten haysiyetsiz asagilik ötesi insanlarmis bildigin haydutlarmis alilecek. Bunda sizin bir hataniz yok ama evlenmeden once hic renk vermediler mi.

kendini bu kadar üzme sonuçta namusunla evlenmişsin ama olmamış. olabilir, herkesin başına gelebilir. imtihan dünyası.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın canım.

namusuyla evlenmek?
evlenmeyen ya da şu anda sevgilisi olanlar namussuz mu oluyor size göre?
sözlerinize dikkat edin..

Geçmiş konularına biraz baktım da galiba eşinin aldattığından şüphelenmişsin ama net bişey yok sanki belki o mesajı o atmamıştır eğer bi kesinlik yoksa yerinde olsam önce bunu kesinleştirirdim sonra keşke dememek için Allah yardımcın olsun gerçekten zor bi durum dua edicem sana

namusuyla evlenmek?
evlenmeyen ya da şu anda sevgilisi olanlar namussuz mu oluyor size göre?
sözlerinize dikkat edin..
siz kimsiniz de beni uyarıyorsunuz. asıl siz sözlerinize dikkat edin.
bu benim düşüncem ve istediğim şekilde düşünürüm. evet benim için namusuyla evlenmiş.
polemik arayıp kendi negatif enerjinizi başkasına atmayın.
istediğim gibi düşünürüm size ne????

birisi burada adı humeyra olanlar şöyle böyle diye yazsa hoşunuza gidermi?
düşünce özgürlüğü size hakaret hakkı vermez. resmen evlenmeyenlere namussuz diyorsunuz açıkca..

evlenmeden önce konu sahibinin hayatını biliyor musunuz?
belki evlenmeden önce size çok ters bir hayatı varsa imza atıncamı namuslu oluyor?
istediğiniz gibi düşünürseniz istemediğiniz şekilde karşılık alırsınız...

hiç senle uğraşamıcam.
he canım he..

Ay yemin ederim varya kimileri yapılan yorumları bi tarafından anlmıyomu benm cinler geliyor allah aşkına önce bir doğru anlayın kadın evlenmeyenlere namussuzmu dedi ki yada evlenmdn önce yaptıkları kötüyse oh olsun iyiyse üzüldmmü dedi ya senin düşüncn farklı kadınınki farklı sananeee
alışmışsınız sağda solda dengesizce konuşmaya cevabınızı alınca zorunuza gitmesin.

canim cok uzuldum.Allah yardimcin olsun.bende bosanmisim,boyle seyleri duydukca ve kendi yasadiklarim yuzunden evlilikden iyice soyudum.

ay aynen bende sinir oldum. resmen sataşmaya, saldırmaya yer arıyor
neye uğradığımı şaşırdım valla. ne çok negatif ve başkasına saldırmaya çalışan insan var.

ay aynen bende sinir oldum. resmen sataşmaya, saldırmaya yer arıyor
neye uğradığımı şaşırdım valla. ne çok negatif ve başkasına saldırmaya çalışan insan var.
Hah ben artk varya alıştım inan burda ne kadar aklı başında kırıcı olmayn mantıklı üyeler varsa bi okadarda aksi olan üyeler var böylelerine rahat vermeyecn ki bidaha temkinli davransınlar

benim herhangi bir yaram yok sadece ulu orta birilerine namussuz iması yapılmasına izin veremem bundan sonra konu sahibi de bir laf ederken artık 2 kere düşünecek.

namusuyla evlenmek diye saçma bir tanım kabul edilemez şu an evlenmeyen namussuz demektir bu. ya da sevgilisi olanlar namussuz anlamına gelir. bir laf ederken nereye gittiğine dikkat edin. kendinize gelin. dışarıdan biri okusa kim bilir nasıl algılayıp üzülecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…