- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.356
- 158
- 40
Ay lütfen lafı anlamadn öne atlayan türlerle muhattap olmayın negatif enerjilerini üstlerine atın gitsin
benim herhangi bir yaram yok sadece ulu orta birilerine namussuz iması yapılmasına izin veremem bundan sonra konu sahibi de bir laf ederken artık 2 kere düşünecek.
namusuyla evlenmek diye saçma bir tanım kabul edilemez şu an evlenmeyen namussuz demektir bu. ya da sevgilisi olanlar namussuz anlamına gelir. bir laf ederken nereye gittiğine dikkat edin. kendinize gelin. dışarıdan biri okusa kim bilir nasıl algılayıp üzülecek..
benim herhangi bir yaram yok sadece ulu orta birilerine namussuz iması yapılmasına izin veremem bundan sonra konu sahibi de bir laf ederken artık 2 kere düşünecek.
namusuyla evlenmek diye saçma bir tanım kabul edilemez şu an evlenmeyen namussuz demektir bu. ya da sevgilisi olanlar namussuz anlamına gelir. bir laf ederken nereye gittiğine dikkat edin. kendinize gelin. dışarıdan biri okusa kim bilir nasıl algılayıp üzülecek..
Ben konu sahibisinide tanimiyorum sizin tartisma ortami yaratmak istediginiz kisiyide ve bende disarda okudum ve sizin gibi hic dusunmedim...
Çok ayıpişinize gelmedi herhalde yarın siz de dengesiz bir laf edersiniz size de tepki gösterilir bu kadar basit. burası özgür ortamsa tepki alacağınızı da bilmeniz lazım..
Çok ayıpdengesiz diyemessiniz özgür ortam kavramınız çok yanlış hanımefendi küfür, argo kelime, hakaret! Özgür ortamlarda yapılmıyor canm yapanlarda çıkıyor sizin gibi seviyesizler onada biz böyle gülüyoruz
Şakamısınnz siz yaaaikimiz de aynı forumdayız ne seviyesinden bahsediyorsun sen? ay bu bazı kadınlardaki ingiliz prensesi havası da beni güldürüyor bildiğin apartman dairesinde oturan tipler leydi kesiliyor başımıza
burada tek dengesiz varsa o da sizsiniz. önce saygılı olmayı öğreninişinize gelmedi herhalde yarın siz de dengesiz bir laf edersiniz size de tepki gösterilir bu kadar basit. burası özgür ortamsa tepki alacağınızı da bilmeniz lazım..
ya siz ne kadar negatif bir insansınız?komik bişeymi var ne gülüyosun?
ben de bu şekilde düşündüm.
O deilde son yorum fenaydı ne güldüm ya:))burada tek dengesiz varsa o da sizsiniz. önce saygılı olmayı öğrenin
apartman dairesinde oturup leydi kesilmek senin ne haddineO deilde son yorum fenaydı ne güldüm ya:))
Çok haklısınız birdaha olmayacağından emin olabilirsiniz:))) demek nasıl bir etki bıraktıysam bana leydi dediiiiiiapartman dairesinde oturup leydi kesilmek senin ne haddine
ooooo vurduuuu golll oldduuuu iyi laftı kızlar kabul edin :)))ikimiz de aynı forumdayız ne seviyesinden bahsediyorsun sen? ay bu bazı kadınlardaki ingiliz prensesi havası da beni güldürüyor bildiğin apartman dairesinde oturan tipler leydi kesiliyor başımıza
Konu sahibesi kb konunuz biraz dağıldı konuya dönerek bnde önce geçmş olsn dileklerimi iletiyorum umarım aynı acıları birdaha yaşamazsınız hayat iste her insann büyük yada küçük sorunları oluyor sorunsz insan yok inan bana. sizin imtihanınız biraz ağır olmş ama umarım bundan sonraki hayatınızda herşey daha güzel olur ben inanıyorum gerçekden şimdi belki daha erken ama umarım sana şimdiye kadar yaşadığın bütün sıkıntıları unutturr umarım sen yeterki kalbini ferah tut bu günlerde geçecek elbet son olarak umarım yanlış anlaşılmadır umarım eşiniz doğru söylüyordur hakkınızda hayırlısı artkAynı yıkımı ikinci defa yaşamak. İki kere enkaza dönmek.. bir önceki konumda bahsetmiştim neler yaşadığımdan. Tek istediğim mutlu huzurlu bir yuvaydı. Keyifle yapacağım bir kahvaltı, karşılıklı içeceğim kahve... çok şey mi bunlar. Kariyer para yakışıklılık değil insan olsun öncelikle dedim. Çok mu zordu insan olmak.
Şimdi bu enkazdan nasıl çıkıcam. Ben nasıl iyileşicem. Nolur bilen biri bişey söylesin
Bidaha evlenmeyi asla düşünmem. Canım çok yandı. Aynı riski birdaha alamam. Böyle yapayalnız çocuksuz yaşar giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?