Çok güldüm gerçekten:) aslında o doktor arkadaş en doğrusunu yapıyor düşününce. Çok zorlu sınavlardan geçtik mezun olana kadar. Zaten mezun olduğumuzda enaz 25 yaşına gelmiş oluyoruz ve o yaşa gelene kadar kendi adıma söylüym yaşamam gereken bir çok şeyi ertelemiştim. Mezun olduktan sonra bizde TUS diye lanet bir sınav ona hazırlandım istediğim bölümü kazanamadım. Yaş oldu 28 ben evlendim. Sonrası malum. Şuanda 32 yaşındayım. Ne yaşadım hiç. Kendimi mutlu etmek adına naptım hiç. Bunları artık bende sorguluyorum. Ve annemin zamanında bana dediği "kızım sen doktorsun ama evlenince evinin tuvaletini temizliyceksin" sözünün nekadar yanlış olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Hayır temizlemiycem ve o egodan bende istiyorum artık. Ben artık kendimi mutlu edicem kendim için yaşıycam. Evlenmeyi düşünmüyorum ama kendime olan saygımı kaybedeceğim bir yaşam şeklide istemiyorum. Kendimi kendi kurallarımla sevicem. Aslında yaşadıklarım bir nevi doğum sancısı gibi. Ben galiba kendimi doğurdum!!
Bence de sacma sacma agresife baglamayin konuyu.size ne kim be dusunurse dusunsunbenim herhangi bir yaram yok sadece ulu orta birilerine namussuz iması yapılmasına izin veremem bundan sonra konu sahibi de bir laf ederken artık 2 kere düşünecek.
namusuyla evlenmek diye saçma bir tanım kabul edilemez şu an evlenmeyen namussuz demektir bu. ya da sevgilisi olanlar namussuz anlamına gelir. bir laf ederken nereye gittiğine dikkat edin. kendinize gelin. dışarıdan biri okusa kim bilir nasıl algılayıp üzülecek..
Döküman çıkartıp mail atmış bana. O numaranın ilk 4 hanesini hatırlıyorum. İnceledim yoktu görüşme. Ama o dediğiniz his var ya işte o hissim diyor ki inanma. Şüphelendiğim şey o numaradan daha farklı bir numara (belkide numaralar) ike görüşülmüş olma ihtimali. Bilmiyorum hislerimde yanılmam genellikle
Burdan bana destek olan güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Ailemle en yakın arkadaşlarımla bile böyle rahat konuşamıyordum. Beni anlayıp vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki planım işimle ilgilenmek. Uzman doktor değilim pratisyenim. Öncelikle uzmanlığa hazırlanmak ve başarılı bir çocuk doktoru olmak minik hastalarımı çocuğum olarak kabul edip onları sevmek ve ONLARLA BERABER İYİLEŞMEK!! Birdaha da asla evlenmemek...
Ayrıldık evet bittiKonu sahibi ne yaptınız acaba, merak ettim boşandınız mı?rumeysa3
Henüz resmiyette evli görünüyoruz. Ama o olaydan sonra hiçbir şekilde görüşmedim konuşmadım. Sınava hazırlanıyorum. Eylül tusundan sonra davayı açıcamSizin için en iyisini yapmışsınız,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?