İkinci defa boşanmak

Ay lütfen lafı anlamadn öne atlayan türlerle muhattap olmayın negatif enerjilerini üstlerine atın gitsin :KK70:

işinize gelmedi herhalde yarın siz de dengesiz bir laf edersiniz size de tepki gösterilir bu kadar basit. burası özgür ortamsa tepki alacağınızı da bilmeniz lazım..:KK49:

benim herhangi bir yaram yok sadece ulu orta birilerine namussuz iması yapılmasına izin veremem bundan sonra konu sahibi de bir laf ederken artık 2 kere düşünecek.

namusuyla evlenmek diye saçma bir tanım kabul edilemez şu an evlenmeyen namussuz demektir bu. ya da sevgilisi olanlar namussuz anlamına gelir. bir laf ederken nereye gittiğine dikkat edin. kendinize gelin. dışarıdan biri okusa kim bilir nasıl algılayıp üzülecek..

Ben konu sahibisinide tanimiyorum sizin tartisma ortami yaratmak istediginiz kisiyide ve bende disarda okudum ve sizin gibi hic dusunmedim...

:KK70::KK70:
benim herhangi bir yaram yok sadece ulu orta birilerine namussuz iması yapılmasına izin veremem bundan sonra konu sahibi de bir laf ederken artık 2 kere düşünecek.

namusuyla evlenmek diye saçma bir tanım kabul edilemez şu an evlenmeyen namussuz demektir bu. ya da sevgilisi olanlar namussuz anlamına gelir. bir laf ederken nereye gittiğine dikkat edin. kendinize gelin. dışarıdan biri okusa kim bilir nasıl algılayıp üzülecek..

işinize gelmedi herhalde yarın siz de dengesiz bir laf edersiniz size de tepki gösterilir bu kadar basit. burası özgür ortamsa tepki alacağınızı da bilmeniz lazım..:KK49:
Çok ayıp :KK48:dengesiz diyemessiniz özgür ortam kavramınız çok yanlış hanımefendi küfür, argo kelime, hakaret! Özgür ortamlarda yapılmıyor canm yapanlarda çıkıyor sizin gibi seviyesizler onada biz böyle gülüyoruz:KK70:

Çok ayıp :KK48:dengesiz diyemessiniz özgür ortam kavramınız çok yanlış hanımefendi küfür, argo kelime, hakaret! Özgür ortamlarda yapılmıyor canm yapanlarda çıkıyor sizin gibi seviyesizler onada biz böyle gülüyoruz:KK70:

ikimiz de aynı forumdayız ne seviyesinden bahsediyorsun sen? ay bu bazı kadınlardaki ingiliz prensesi havası da beni güldürüyor bildiğin apartman dairesinde oturan tipler leydi kesiliyor başımıza :KK48:

komik bişeymi var ne gülüyosun?

ben de bu şekilde düşündüm.
ya siz ne kadar negatif bir insansınız?
geldiniz buradaki herkesle uğraşıyorsunuz. önce dönüp bir kenidnize bakın, ben ne kadar saygılıyım da karşımdakilerden saygı bekliyorum diye bi düşünün bence

resmen terbiyesizlik ve çirkeflik var burada kadınlıktan nasibini almamış tipler yarın öbür gün aldatılırsanız falan duyursak buralarda oturup güleceğim halinize hak ediyosunuz siz çünkü belli kadın halimizle dayanamayanlar varsa elin herifi hiç dayanmaz son gülen iyi gülermiş değilmi apartman leydileri sizi :21:

Aynı yıkımı ikinci defa yaşamak. İki kere enkaza dönmek.. bir önceki konumda bahsetmiştim neler yaşadığımdan. Tek istediğim mutlu huzurlu bir yuvaydı. Keyifle yapacağım bir kahvaltı, karşılıklı içeceğim kahve... çok şey mi bunlar. Kariyer para yakışıklılık değil insan olsun öncelikle dedim. Çok mu zordu insan olmak.
Şimdi bu enkazdan nasıl çıkıcam. Ben nasıl iyileşicem. Nolur bilen biri bişey söylesin
Konu sahibesi kb konunuz biraz dağıldı konuya dönerek bnde önce geçmş olsn dileklerimi iletiyorum umarım aynı acıları birdaha yaşamazsınız hayat iste her insann büyük yada küçük sorunları oluyor sorunsz insan yok inan bana. sizin imtihanınız biraz ağır olmş ama umarım bundan sonraki hayatınızda herşey daha güzel olur ben inanıyorum gerçekden şimdi belki daha erken ama umarım sana şimdiye kadar yaşadığın bütün sıkıntıları unutturr umarım sen yeterki kalbini ferah tut bu günlerde geçecek elbet son olarak umarım yanlış anlaşılmadır umarım eşiniz doğru söylüyordur hakkınızda hayırlısı artk

insan mutsuzsa evliliği sorunluysa ya da aldatılıyorsa vs. elbette ayrılacak kaçıncı olursa olsun. sanki bir suç mu işlediniz bu kadar üzmeyin kendinizi. bebeklerinizi kaybetmenize üzüldüm ancak her şey de bir hayır vardır. tek başınıza da hayat kurabilirsiniz tekrar evlenmek de şart değil işiniz varmış. yeter ki sağlığınız yerinde olsun.Allah yardımcınız olsun.

Herşey geçer
İlk evliliginizdwki hamilelik ne oldu çocuğunuz varsa tabiki asla evlenmeyi tekrar düşünmeyiniz

Burada gerçekten hasta ruhlu insanlar var, inanamıyorum ya! Koyun düşmüş can derdine kasap sormuş etin yağlı mı hesabı...

Allah böylelerinin başına versin.

Birde durum analizi yapmazlar mı!

Back
X