ikinci çocuk

oglum ve esım bır bebek ıstıyor
ben ıse leyla gıbıyım
5.5 yasında oglum
goze alamıyorum hıc bıseyı suanda allahım hakkkımızda hayırlısını versın
kardes ıstıyorum ama hamıelıgı dogumu buyutmesı ooo
hazır 1 yasında gelse dırek kabulum ama
hazır bulursan bana da gönder diyecektim amaaa hamileliği doğumu bebekliği de ayrı bi heyecan am değil mi ama??:KK36:

Benimde 7 yaşında kızım var..35 yaşındayım.1 yıldır ikinciyi düşünüyorum ama olmadı henüz..eşim ve kızım çok istiyor ben nötr gibiyim..hatta fazla istek olmayışından sanıyorum dr.bile gitmedik..ama şimdide olmuyo gibi ya bende bi istek doğmaya başladı :) ben çalışan bi bayanım..kzım için 2 yıl çalışmadım evde kaldım çok zor bi dönemdi yıllarca oku çalış pat die küçücük çocığu versinler kucağına al gece gündüz hep onla ilgilen :) kızım çok huysuz bir bebekti..benden baaşka kimseye gitmeyen gece gündüz ağlayan bi çocuktu dolayısyla benim psikolojimde bozuldu..inanın gören herkes üzülüyordu bana...şuan geldi geçti tabi hala mızmız bi kzıım olsada dünyaya değer onun sevgisi... bazen diyorum nasıl gzöe alabiliyorum ikinciyi şaşıyom kendime :) sırf kardeşsiz kalmasın diye işte.. yani söyleceğim şu ki yaştan dolayı kararını hemen vermelisin..yaş önemli faktör illaki..biz istediğimzde hemen olan bişey de değil sonuçta.. Ama hep duamdır şu Rabbim bana hayırlı ve sağlıklı evlat ver hayırlı olmayacaksa verme derim.. En iyisini O bilir...

Yasinizi gozonunde bulundurarak ben olsam cesaret edemezdim zor olur hem is hem hamilelik zor gecer hem tekrar bebekle ugrasma tum bu enerji sizde varsa o baska tabi

yaş kaç olursa olsun bebek bakılıyo hem de zevkle.

X