- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.987
- Konu Sahibi x_muhendis_anne_x
Off evet evet derin düşüncelere dalınca hemen geri adım atıyorum ben de :) 3 saatte bir uyanıp emzirmek gaz çıkarmak neden ağladığını bilmeden kucakta sallayarak gezmek uyutmak için sallamak bir çıtta uyanması fln :))) şimdi ben benim kız uyurken süpürüp siliyorum ruhu duymuyor :)
Ama diğer taraftan emzirirken gözünün içine bakması şapşik gülücükleri ilk adımları çok tatlı geliyor o anları özlediğimi anlıyorum ve kızımın bir kardeşi olmasını da çok istiyorum. Kesinlikle annelik delilik diyorlar ya aynen öyle bir durum
Ahahaha ay bu kadar ayni bir durum olamaz. Bizdede eskiden kizim uyudugunda evdeki hayat dururdu. Bir igne bile düsmezdi, kiz uyanir diye. Bizde simdi evde süpürüyoruz felan, çok daha rahatiz.
Benim bide sütüm azdi. Mama ile destekliyordum. Yani her 3 saat emzir, mama ver, biberon temizle, sterilize et,.. Ee uyku? Uyku yok.
Evet mesela kizim ilk adimlarini tesadüfen kamera ile çektik. Yani her gün baska birsey ögrenmeleri o kadar harika ki. Burda bende daha önce yazmistim, annelik harbiden deliliktir. Ondan dolayi kolay kolay herkese tavsiye etmiyorum. Insan deliligi tasviye edermi? :)