ikinci çocuk ve bencil eşim

evet ben de düşünüyorum hile hurdanın sonu kötü ama bir anne olarak hile peşinde koşmamın sebebi de bu bünyemdeki annelik hormonları heralde dünyaya doğurmak için gelmişim gibi hissediyorum neden böyle oldum anlamıyorum ben de dua edicem yapıcak birşey yok allah bir david copperfield bana göndersin....

çok şanslısın canım

aynen bende eşimin yıllar sonra sen kadınsın ısrar etseydin diyeceğine eminim daha önce bazı konularda yaşadık bunları, ben ne bileyim sen ısrar etseydin der ben de dua edeceğim benim üzüldüğümü görünce insafa gelir belki...

aynı şeyi eşiniz size yapsaydı ne düşünürdünüz? hazır olmadıgı bir şeye zorlamayın erkekler zora gelemez sonra evliliğinizi tehlikeye atarsınız

Sen kadınsın ısrar etseydin diyebilir ve sizin de yapmanız gereken bu. Sen kadınsın keşke prezervatifi falan delip beni kandırsaydın demez yıllar sonra bence. Bakın çocuğunuz olabilir, eşiniz onu çok sever de ama güven sarsılırsa bir kere her lafınıza her hareketinize şüpheyle yaklaşır ki onun telefisi zor.

aynen öyle benim de yapım asla yalan söyleyemem kopya çekemem eğer yalan söylediğim felan anlaşılırsa düşününce bile yüzüm kızarır yani bana göre değil düşünüyorumda anlarsa yerin dibine girerim . ikna olması için konusuncada tartışırız diye korkuyorum çünkü bir kere tartıştık benim kalbimi kırdı ben de kolay kolay unutamam kırılınca üzüldüğümü görüp insafa gelir umarım, bir de istemeyen birisine ısrar etmek ne kadar doğru ki

Taraflardan biri istemiyorsa bunun adı bencillik değildir. 10 kişilik bir grupta bir kararalınacaksa 9u istese 1i dahi istemese o uygulanmaz. Benim bildiğim böyledir. Kaldı ki siz iki kişisiniz ortada bir çocuk mevzusu. Çok ciddi bir mesele. Eşin istemiyor. Çocuklar arası yaş farkı az olsun istiyorsun anlıyorum. Ama eşinin istemesi laızm bunu. Senden çok eşin isteyecek ki yarın öbür gün en büyük yardımcın olsun. Bencil davranan sensin. Ama böyle davranırsan bebek doğduğunda da eşin sana bencil davranır. Bebeği sevse de sonradan iyi ki yapmışız dese de senin burnundan bir şekilde getirecektir bunu.

Esas soruna gelecek olursak muhtemelen yazılmıştır. Prezervatif delmek bence biraz saçma. Onun yerine hap kullanıyorum deyip kullanmamak spiral taktırdım demek falan filan çözüm olabilir.

her iki taraftan da bakınca ikimizde bencil görünebiliyoruz.ama evlenmeden önce konusulmuş mevzular bunlar fikir değiştiren eşim ben değilim.ayrıca eşim benim hamile kalma durumumda hayatı bana ve çocuğumuda dar edicek bir karakterde değil bunun kısmet olduğunu düşünür ki zaten de öyle. allah korusun böyle erkeklerin varlığını bile düşünmek istemiyorum eşi çocuk doğurdu diye hayatı burnundan getirmek korkunç bir işkence sanırım

Yok canim oyle demek istemedim. Ne biliyim bir yardim istersin hamilelignle ilgili sorun olsa bir laf eder alinirsin kirilirsin. Yardimci olmaz. Sen istedin al sen yap gibi. Bilmiyorum esin cok kararli duruyor. Bence konuyu bir sureligine kapat. Vazgecmis gibi davran. Sonra hapla korunma meselesini gundeme getirirsin. Belki o kendiliginden der..

bende acele etmemenizi ve bu kararı ortak almanızı tavsiye ederim.
Zira yavrunuz daha küçük, hiç değilse 3 yaşına girsin.

eşim kararlı konuşuyor ama kararlı değil beni tartıyor bende son sözü başta söylemek istemiyorum, ben eşim iile sadece ve sadece sevdiğim ve birbirimizi mutlu ettiğimiz için beraberim ondan maddi manevi bir beklentim yok gel şu işime yardım et demem kendisi teklif ederse yardımcı olur o kadar,ama ne kadar sadece onun mutluluğu için yaşayabilirim ki? kendisi de bunun farkında şuan şansını zorluyor ben fedakar bir insanım ve bunu severek yapıyorum herşey eşime kızıma feda olsun yoruldum demem onlar için çabalarım ben böyleyken sadece onun fikirni uygulamak özellikle çocuk konusunda açıkcası çok zoruma gidiyor kırılıyorum....

Yaw çocuk büyütmek kolay mı bir ağlamaya başladırlar mı susmak bilmiyolarlar 2 yaşına gelene kadar çok sorun yaşatıyorlar benim çocuğum yok ama etraftan gözlemlediğim babalar bu işten çok sıkılıyo çocuğun büyüsün biraz adam evlilik hayatından sıkıldı mı çocuk kargaşasından o zaman da adamı eve nasıl getircem diye burda topik açarsın:)))benden sana tavsiye tutturma çocuk çocuk diye.

bir kere çocuğun yeri başkadır eşin yeri başkadır. YAni "benimle ilgilenmezsin" cümlesi bayıyor beni bu tür durumlarda.
Çocuk büyütmek yorucu. Eşin bundan dolayı istemiyor olabilr.
Başka bir nedeni var mı?
Hile ile kalmaktansa daha bebeğin küçükmüş biraz zamana bıraksan belki zamanla düşünceleri değişecektir.

Kamera şakası gibi
Anne kadar babanında istemesi lazım
Eve süs eşyası alınmıyor neticede

Üstüne birde hile ile deyince bende kayış koptu
Konu sahibini anlayabilen 'kadın/anne' varsa beri gelsin

Cocugun tek basina sahibi degilsiniz. Baba istemiyorsa konu kapanmistir. Ya ikna edeceksiniz ya saygi duyacaksiniz. Hile hurdayla kimsenin hakkina girilmesine yardimci olup vebale girmem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede bebegeniz daha çok küçük
ama yok ben hamile kalacam diyorsanız
korunmayı bırakın

Kiziniz çok küçük hem calisiyorsunuz hem ev işleri hem çocuklar çok agir gelebilir. Hile yapip hamile kalmak esinizi şüpheye düşürebilir güveni sarsilabilir. Bence esiniz hakli biraz bekleyin. İkinizde istediğiniz an da yapilmasi en adaletli olani olacaktır.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

bu acele nedenki kızınız biraz daha büyüsün konuyu bir süreliğine kapatın eşiniz yoksa inada biner bence.benim de 20 aylık kızım var bende hormonlardan mıdır nedir 2.bebeğimi istiyorum ama eşim 2.bebek için erken olduğunu düşünüyo babalık çok zormuş sorumluluğu büyükmüş kızımız biraz daha büyüsün dedi iş tatlılığa bağlandı.he kızım 2,5 yaşında olunca yada 3 bende istiyorum hamile kalmak ama eşiminde istemesiyle işte ozaman tadından yinmez zamana bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…