- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
Aklıma bir fıkra geldi.
İki sevgili varmış.Bir gün sevişmeye karar vermişler.İş bittikten sonra kız oğlana sormuş:
"Aşkım,çocuğumuz olursa adını ne koyalım?"
Oğlan elindeki prezervatife bakıp:
"Bunun içinden çıkabilirse David Copperfield koyalım " demiş
Size gelince,ben bir annenin hile hurda peşinde koşması karşısında şok oldum.Bir de öneri istiyorsunuz.Delmekle uğraşmayın,ucunu komple kesip atın olsun bitsin.Eşiniz belki zamanla yeniden baba olmak isteyebilir.Akışına bırakın.Olmazsa da tek olsun sizin olsun.Hile hurdanın sonu kötü.
Arkadasim allah baska dert vermesin sen suan cok takmissin bu konuya biraz rahatla ... benim esimdeilk bebegimizi hic istememisti hemde 7 senelik evliydik . Bana ve rahatina cok duskundu surekli gezelim tozalim yiyelim icelim hayatimizi yasayalim modundaydi .. bir gun canima yetti ve haplari icmedim o ay hamile kaldim . Ilk zaman sok oldu 1 ay surekl beni kandirdin deyip durdu bende unuttum bilerek olan birsey yok diyordum ..
ve ilk ecoya gittik kalp atislarin duyunca aglamaya basladi ve o gun bugndur mukemmel bir baba .. suan oglum 3,5 yasinda kizim 1 yasinda.. cok ilgili herseyleriyle bire bir ilgilenir .. oglum 1 yasina geldiginde 2. bebek turkusune baslamisti 1 yil zor beklettim oglum iki buck yasindayken kizima hamile kaldim .. simdide iki tane cok guzel uc olsa kmbilir ne kadar guzel olur demeye basladi .. aciktan bisey demesede kulagima sokuyor yavastan .. biraz zamana birak cunku bebegin tadini kokusunu alan bi insan mutlaka yeniden bebek istiyor evde
..
siderolites seni cok iyi anliyorum canim gecen yil falandi sanirsam benim yillar once ilk kizimi goturdugum cocuk dr var cocuklardan biri rahatsizdi oburude basladi ateslenmeye kusmaya bende cikmisken 3.cunude cikartayim bari dedim neyse gittim dr adamcigaz uzun uzun bakdi bunlar seninmi dedi yoksa bakicimisin dedihayir bu guzelliklerin hepsi benim cocuklarim dedim adam uzun uzun offfff cekdi ve dedigi neydi biliyormusun simdi bunlardan birini istesem bana veririmisin benki yillarca malk mulk edineyim diye yirtindim durdum simdi 20 cocuga bakacak mal mulk var ama baba diyecek evlat yok canimdan kanimdam ev o kadar boski yillarca korunduk durduk hanimla o bitsin bu bitsin sonra cocuk dedik ne oldu elde var o senin onunde saygiyla egilecem izin ver dedi ben sok peki dedim esiniz neden istemedi bilmem simdi zamani degil dedim oda hic israr etmedi keske zorlada olsa beni baba yapsaydi simdi onun onunde egilirdim saygiyla dedi ben oldum ikincisi bende 3.numaraya pezervatifle hamile kaldim esim cok istiyordu bende hic istemiyordum esim hep dua ediyordu bir kizim daha olsun allahim ne olur diye valla duasi deldi gecti pezervatifi falan hic anlamadan hamile kaldim iyiki kalmisim o kadar sIkintilar yasiyorum ama bana sarildimi hepsi bir cirpida ucup gidiyor insallah sende birkez daha tadarsin annelik duygusunu
aynen bende eşimin yıllar sonra sen kadınsın ısrar etseydin diyeceğine eminim daha önce bazı konularda yaşadık bunları, ben ne bileyim sen ısrar etseydin der ben de dua edeceğim benim üzüldüğümü görünce insafa gelir belki...
Sen kadınsın ısrar etseydin diyebilir ve sizin de yapmanız gereken bu. Sen kadınsın keşke prezervatifi falan delip beni kandırsaydın demez yıllar sonra bence. Bakın çocuğunuz olabilir, eşiniz onu çok sever de ama güven sarsılırsa bir kere her lafınıza her hareketinize şüpheyle yaklaşır ki onun telefisi zor.
aynı şeyi eşiniz size yapsaydı ne düşünürdünüz? hazır olmadıgı bir şeye zorlamayın erkekler zora gelemez sonra evliliğinizi tehlikeye atarsınız
Taraflardan biri istemiyorsa bunun adı bencillik değildir. 10 kişilik bir grupta bir kararalınacaksa 9u istese 1i dahi istemese o uygulanmaz. Benim bildiğim böyledir. Kaldı ki siz iki kişisiniz ortada bir çocuk mevzusu. Çok ciddi bir mesele. Eşin istemiyor. Çocuklar arası yaş farkı az olsun istiyorsun anlıyorum. Ama eşinin istemesi laızm bunu. Senden çok eşin isteyecek ki yarın öbür gün en büyük yardımcın olsun. Bencil davranan sensin. Ama böyle davranırsan bebek doğduğunda da eşin sana bencil davranır. Bebeği sevse de sonradan iyi ki yapmışız dese de senin burnundan bir şekilde getirecektir bunu.
Esas soruna gelecek olursak muhtemelen yazılmıştır. Prezervatif delmek bence biraz saçma. Onun yerine hap kullanıyorum deyip kullanmamak spiral taktırdım demek falan filan çözüm olabilir.
her iki taraftan da bakınca ikimizde bencil görünebiliyoruz.ama evlenmeden önce konusulmuş mevzular bunlar fikir değiştiren eşim ben değilim.ayrıca eşim benim hamile kalma durumumda hayatı bana ve çocuğumuda dar edicek bir karakterde değil bunun kısmet olduğunu düşünür ki zaten de öyle. allah korusun böyle erkeklerin varlığını bile düşünmek istemiyorum eşi çocuk doğurdu diye hayatı burnundan getirmek korkunç bir işkence sanırım
Yok canim oyle demek istemedim. Ne biliyim bir yardim istersin hamilelignle ilgili sorun olsa bir laf eder alinirsin kirilirsin. Yardimci olmaz. Sen istedin al sen yap gibi. Bilmiyorum esin cok kararli duruyor. Bence konuyu bir sureligine kapat. Vazgecmis gibi davran. Sonra hapla korunma meselesini gundeme getirirsin. Belki o kendiliginden der..
29 yaşındayım kardeşimle benim aramda iki yaş fark var kızımın da kardeşi olsun bizim gibi olsun istiyorum kardeşim benim herşeyim o olmasa napardım düşünmek istemiyorum haklısın tutkuyla istiyorum ve bu anlaşmazlığın evliliğime de zarar vereceğini hissediyorum. geçenlerde eşim sanki eğer bir çocuğumuz daha olmazsa sen çok üzüleceksin neyse allah büyük bakarız felan demişti o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam, şimdi fikir değiştirdi yine, çok üzülüyorum yaa elimde değil kendime engel olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?