• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuk ve bencil eşim

Bizde tam tersi bir konusma olmustu. Bana sordu ne dusunuyorsun diye esim. Ben ikinci cocuk istemiyorum dedim ve sen ne istiyorsun diye sordum. Benim ne dusundugumun onemi yok tek tarafli olacak birsey degil iki kiside hazirsa bu konusulur dedi. Kendi kendime mahcup oldum ben bukadar olgun olamazdim diye. Sizin tek basiniza alacaginiz bir sorumluluk degil, bu durumu abartiyorsunuz bence. Bekleyin kiziniz cok kucuk onun tadini cikarin.daha sonra tekrar acarsiniz konuyu. Esiniz sizi bir konuda kandirsa ne hissedersiniz empati kurun biraz.

zaten biterim benim hile yaptığımı anlarsa dünyayı dar eder bana küser hile yaptığımı anlamadan bir şeyler yapayım diyorum ama onu da anlar diye korkuyorum o zaman hiç ikna etme şansım da kalmaz bir ihtimal benim üzüldüğümü görüp dayanamaz kabul eder diye düşünüyorum

Bence hiç üstelemeyin, siz ısrar ettikçe ters tepki yapıyordur. Bakın kendiniz diyorsunuz ki "Benim düşüncelerimi, isteklerimi hesaba katmaması beni deli ediyor". Aynı şey onun açısından da geçerli. Siz de şu an onun isteklerini, düşüncelerini hesaba katmıyorsunuz. Bırakın biraz zaman geçsin, biraz soğusun olay. Sonra tekrar konuşun. Yolda gördüğünüz bir bebeği severken konuyu açın en azından. Bir erkeğin hile yapıp yapmadığınızı anlamaması neredeyse mümkün değil. Evliliğinize böyle bir kötülük yapmayın bence. Ne güzel mutluymuşsunuz da...

Hakkın elbette ama elinden almamış ki ikna edilebilir konumda. Bir insanı kandırarak cocuk dünyaya getirmek bana cok korkunc geliyor sence de öyle değil mi?

ben eşimi tanıdığım için korkunç gelmiyor heralde, evet düşününce korkunç bir şey insanın rızası olmadan böyle büyük sorumluluk kesinlikle olmaz ama benim eşim eminim yaşlanınca bana keşke ısrar etseydin kadın olan sesin ben ne bileyim der yani böyle bir sürü olay yaşadık,

kızım üç yaşındayken kardeşi de olsun istiyorum ikiz gibi büyüsünler yaş farkı önemli bence off bilmiyorum belki de hormonlarımın kurbanıyımmm:(( eşim de böyle kesin kesin konusunca panik oluyorum

Bende bız kadınlar evlendıkten sonra helede cocuktan sonra kocaya ayrılan paya sasırıyorum bende dahıl
2 cocuk yetmez 4 tane yap adamla sadece sevişmekte yeter gezmesekte olur konusmasakta olur fılm ızlemesekte olur sınemaya yılda 3 kere gıtsekte olur
bence bıraz durdurun kendınızı yapan pişman :) 3 seneyı daha gerıye alacaksın

Bence hiç üstelemeyin, siz ısrar ettikçe ters tepki yapıyordur. Bakın kendiniz diyorsunuz ki "Benim düşüncelerimi, isteklerimi hesaba katmaması beni deli ediyor". Aynı şey onun açısından da geçerli. Siz de şu an onun isteklerini, düşüncelerini hesaba katmıyorsunuz. Bırakın biraz zaman geçsin, biraz soğusun olay. Sonra tekrar konuşun. Yolda gördüğünüz bir bebeği severken konuyu açın en azından. Bir erkeğin hile yapıp yapmadığınızı anlamaması neredeyse mümkün değil. Evliliğinize böyle bir kötülük yapmayın bence. Ne güzel mutluymuşsunuz da...

aslında annem de senin gibi düşünüyor senin aşırı istemen onun istemesine sebep oluyor bırak kendi haline istemiyormuş gibi davran o ister diyor belki de bu ters tepki olayıdır. yani bu konuyu tamamen kapatmış gibi yapmak en iyisi mi

Bende bız kadınlar evlendıkten sonra helede cocuktan sonra kocaya ayrılan paya sasırıyorum bende dahıl
2 cocuk yetmez 4 tane yap adamla sadece sevişmekte yeter gezmesekte olur konusmasakta olur fılm ızlemesekte olur sınemaya yılda 3 kere gıtsekte olur
bence bıraz durdurun kendınızı yapan pişman :) 3 seneyı daha gerıye alacaksın

işte benim isyanım da bu !! ben hem sevişiyorum hem geziyorum hem yediriyorum hem içiriyorum çocuk doğunca hayatımızda değişen hiçbirşey yok, kızım 7 aylıktı tatile bile gittik istediği zaman istediği şeyi yaparız hiç diyemez bana çocuk hayatımızı kısıtladı vs ben sırf o bunu demesin diye canla başla uğraşıyorum ve karşısında aldığım cevaba bak çocuk istemiyormuş. grev mi yapsam napsam evde acaba

Son düzenleme:
Demek kondom kullanıyorsunuz. Daha iyi ya. Attığı malzemenin içindekileri değerlendirin onu da biz mi akıl edelim canım... :17:

merhabalar bir kızım var ve çok da sevdiğim bir eşim iyide giden bir evlilik. ama ikinci çocuk konusunda tıkanıyoruz. eşimin de benim de kazancımız çok iyi hamileliğim sorunsuz geçti kızımız da maşallah akıllı bir bebekti henüz çok küçük 14 aylık ama ben en geç allah izin verirse 2014 sonu veya 2015 başı hamile kalmak istiyorum ve kızımın kardeşi olsun istiyorum. ama eşim asla ve asla istemiyor ve benim fikrimi önemsemiyormuş gibi davranıyor bu tavrı beni deli ediyor. eminim ikinci çocuğumuz olduğunda da yere göğe sığdıramayacak , kızıma hamile kaldığımda eşimde istiyordu ama ben onda ki tedirginliği hissediyordum evliliği rahat içinde geçiyor beni paylaşmakta istemiyor, bunu daha geçende itiraf etti 'bebek olunca benimle ilgilenmezsin sandım ama biz kızımla bir olduk felan diyor:) sizlerden ricam eşini ikna et gibi sözlerden çok nasıl hileyle hamile kalacağım konusunda olursa çok sevinirim:) zira gerçekten çok sinirliyim daha dün konusu geçti ve bana 'ben istemiyorum konu kapandı ' dedi. ben çok yoğun çalışıyorum kendi işim var kazancım iyi evimin her işini yapıyorum bir dediği iki olmuyor beyimizin bir de şu hayattan istediğim şey çocuklarımın anası olayım adam bunu bana çok görüyor!!

zamana bırakın çok ecele etmeyin bence

işte benim isyanım da bu !! ben hem sevişiyorum hem geziyorum hem yediriyorum hem içiriyorum çocuk doğunca hayatımızda değişen hiçbirşey yok, kızım 7 aylıktı tatile bile gittik istediği zaman istediği şeyi yaparız hiç diyemez bana çocuk hayatımızı kısıtladı vs ben sırf o bunu demesin diye canla başla uğraşıyorum ve karşısında aldığım cevaba bak çocuk istemiyormuş. grev mi yapsam napsam evde acaba

Eevet ama suanda kızın kucuk benım oglum 4 yasında gecen senekı kadar rahat degılım
ayrıca kesınlıkle 1 cocuk hıc cocuyk demek dıye dusunuyorum 2 cocuk aynı olmaz

Düşünceniz hiç hoş değil eşiniz istemiyorsa yapmayın, ne aceleniz var zaten bir tane evladınız varmış eşiniz hazır olduğunda yaparsınız.

Eevet ama suanda kızın kucuk benım oglum 4 yasında gecen senekı kadar rahat degılım
ayrıca kesınlıkle 1 cocuk hıc cocuyk demek dıye dusunuyorum 2 cocuk aynı olmaz

evet zor olacağına eminim herkes öyle söylüyor, ayrıca tek çocuklu ailelerde var etrafımda mesela genelde erkek istememiş çocuk zaman geçtikten sonra da keşke yapsaydık demişler bende aynı durumda olmak istemiyorum...

kız aynı benım durumumdasın..
bende delırıyordum 2.cı olsun kızım tek kalmasın dıye..
yok adam ıstemıyor,olursada 5 yıl sonra olur dıyor..
cunku kızımdan dolayı hıcbıyere gıdemıyoruz,aksam dışarı çıkamıyoruz..
pesıne ıkıncıyı bağlarsak hepten adam krıze gırcek:)

sımdı oluruna bıraktım,veren allah bısekılde verır..
yasımda oldu 31..dıyorum acaba bu saatten sonra doğan çocukta sağlıklı olabılır mı?
oyuzden koyverdım gıttı..bazen düşünüyorum esım doğru mu soyluyor acaba..
1 tane olsun,herseyımız o olsun..herseyı tam olsun..

ne bılım yaa,kardessızlık cok kotu olcak sureklı aklımda bu var:S

kardesı olmazsa da umarım kendı kendıne yetebılen,hayalgucu yüksek bı ınsan olur ılerde..
kızkardesımın ıkı cocugu var,onun kızlarından bırı tam bu sekılde,tek yasamaktan zevk alıyor..
kimseye ıhtıyacı yok oyun ıcın..

kız aynı benım durumumdasın..
bende delırıyordum 2.cı olsun kızım tek kalmasın dıye..
yok adam ıstemıyor,olursada 5 yıl sonra olur dıyor..
cunku kızımdan dolayı hıcbıyere gıdemıyoruz,aksam dışarı çıkamıyoruz..
pesıne ıkıncıyı bağlarsak hepten adam krıze gırcek:)

sımdı oluruna bıraktım,veren allah bısekılde verır..
yasımda oldu 31..dıyorum acaba bu saatten sonra doğan çocukta sağlıklı olabılır mı?
oyuzden koyverdım gıttı..bazen düşünüyorum esım doğru mu soyluyor acaba..
1 tane olsun,herseyımız o olsun..herseyı tam olsun..

ne bılım yaa,kardessızlık cok kotu olcak sureklı aklımda bu var:S

kardesı olmazsa da umarım kendı kendıne yetebılen,hayalgucu yüksek bı ınsan olur ılerde..
kızkardesımın ıkı cocugu var,onun kızlarından bırı tam bu sekılde,tek yasamaktan zevk alıyor..
kimseye ıhtıyacı yok oyun ıcın..

ahh canımm evet aynı durumdayız kızlarımızda aynı yaşta, yani onun yok demesi beni düşündürmüyor bile acaba haklı mı diye 1 dakika bile düşünmedim, tek çocuk istemiyorum çünkü benim kardeşim var ve kardeşsizliği düşünmek dahi beni ürkütüyor yalnızlık çok zor. ama benim eşim bencil çok bencil. bizim öyle bir durumumuzda yok yani eve bağlı değiliz vs herşey normal kızım akıllı uslu uyumlu. ben kahroluyorum milan çok üzülüyorum. benim eşim de eğer bir çocuk doğacaksa istesek de istemesek de doğar diyor ama korunarak nasıl olacak o işşş

eski konulara baktım prezervatif delmekten felan bahsedenler olmuş. acaba farkedilir mi diye konu açtım biz de prezervatifle korunuyoruz delsem belli olur mu? tartışmakta istemiyorum tartışmadan hamile kalayım zaten babalık hormonları yükselir hamile olduğumu duyunca

cnm bence eşine hak verdiğini zaten çok erken olduğunu çocuktan vazgeçtiğini söyle. biraz aman geçsin . prezervatifi del birkaç küçük delik. yada gece uykusunda saldır. uyku hali ile balonsuz bo....lırsa tutabilir :52: benden bu kadar

cnm bence eşine hak verdiğini zaten çok erken olduğunu çocuktan vazgeçtiğini söyle. biraz aman geçsin . prezervatifi del birkaç küçük delik. yada gece uykusunda saldır. uyku hali ile balonsuz bo....lırsa tutabilir :52: benden bu kadar

evet zaten delirtirse öyle olacak şimdi delince anlar mı acaba belli olur mu ondan korkuyorum, ve evet bir süre çocuk istemiyormuş gibi davranıcam görsün gününü ayrıca suratta asıcam neyin var değince hiiiç birşeyim yok dicem deliirsin

merhabalar bir kızım var ve çok da sevdiğim bir eşim iyide giden bir evlilik. ama ikinci çocuk konusunda tıkanıyoruz. eşimin de benim de kazancımız çok iyi hamileliğim sorunsuz geçti kızımız da maşallah akıllı bir bebekti henüz çok küçük 14 aylık ama ben en geç allah izin verirse 2014 sonu veya 2015 başı hamile kalmak istiyorum ve kızımın kardeşi olsun istiyorum. ama eşim asla ve asla istemiyor ve benim fikrimi önemsemiyormuş gibi davranıyor bu tavrı beni deli ediyor. eminim ikinci çocuğumuz olduğunda da yere göğe sığdıramayacak , kızıma hamile kaldığımda eşimde istiyordu ama ben onda ki tedirginliği hissediyordum evliliği rahat içinde geçiyor beni paylaşmakta istemiyor, bunu daha geçende itiraf etti 'bebek olunca benimle ilgilenmezsin sandım ama biz kızımla bir olduk felan diyor:) sizlerden ricam eşini ikna et gibi sözlerden çok nasıl hileyle hamile kalacağım konusunda olursa çok sevinirim:) zira gerçekten çok sinirliyim daha dün konusu geçti ve bana 'ben istemiyorum konu kapandı ' dedi. ben çok yoğun çalışıyorum kendi işim var kazancım iyi evimin her işini yapıyorum bir dediği iki olmuyor beyimizin bir de şu hayattan istediğim şey çocuklarımın anası olayım adam bunu bana çok görüyor!!

Ama siz de onun fikrini hiç önemsemiyorsunuz. İlla olucak ve benim istediğim zamanda olucak, gerekirse yalan ile, hile ile diyorsunuz. Bir kadın olarak ben sizin bu duruşunuza taraf olamadım şahsen.

evet zaten delirtirse öyle olacak şimdi delince anlar mı acaba belli olur mu ondan korkuyorum, ve evet bir süre çocuk istemiyormuş gibi davranıcam görsün gününü ayrıca suratta asıcam neyin var değince hiiiç birşeyim yok dicem deliirsin

cnm o bencilse görsün . sende bencil ol da bakalım. bana kalırsa surat asma. hiçbirşey yokmuş gibi davran. anlamasın . iğne ile uç kısmına bir kaç delik at. oda karanlık olursa anlayacağını sanmam. hadi bakalım kolay gelsin:9:

Ama siz de onun fikrini hiç önemsemiyorsunuz. İlla olucak ve benim istediğim zamanda olucak, gerekirse yalan ile, hile ile diyorsunuz. Bir kadın olarak ben sizin bu duruşunuza taraf olamadım şahsen.

ben onu gördüğüm gün aşık oldum o da öyle diyor ve ben o günden beri onun mutluluğunu çok önemsedim kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum. elbette berbat bir şey hileyle onu ikinci kez baba yapmak ama daha önce de yazdım yaşlanınca da keşke ısrar etseydin bir çocuğumuz daha olsaydı diyebilir büyük ihtimal ve saygısızlığı o başlattı yoksa o söylemeden ben onun mutluluğunu rahatını düşünen biriyim.

cnm o bencilse görsün . sende bencil ol da bakalım. bana kalırsa surat asma. hiçbirşey yokmuş gibi davran. anlamasın . iğne ile uç kısmına bir kaç delik at. oda karanlık olursa anlayacağını sanmam. hadi bakalım kolay gelsin:9:

geçen de bir konuşmuştuk dedim ki 'ben seni çok seviyorum senden çocuklarım olsun istiyorum paramı vaktimi sizlere harcayayım istiyorum yanlış mı yapıyorum gezeyim tozayım keyfime bakayım hoşuna gider mi dedim' ben de seni çok seviyorum bir daha olsa yine seninle evlenirim ama ben anca sevgimle vaktimle size yeterim diyor ayrıca onun işi benimkinden çok daha rahat atıyor yani ayrıca evlenmeden bana söylemedi tek çocuk felan diye aksini söyledi çok üzüyor beni, delicem yıl sonuna kadar bekleyeceğim dua edeceğim arada bir boş bulunsun korunmasın diye olmadı deleceğim evet çok iyi bir davranış değil ama .....

Back