- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
nasıl yani, hileyle hamile kalmayı nasıl tarif edebiliriz burdan
bence kızınız daha çok küçükmüş.
eminim biraz büyüyünce eşiniz de ikinci çocuk ister. :)
merhabalar bir kızım var ve çok da sevdiğim bir eşim iyide giden bir evlilik. ama ikinci çocuk konusunda tıkanıyoruz. eşimin de benim de kazancımız çok iyi hamileliğim sorunsuz geçti kızımız da maşallah akıllı bir bebekti henüz çok küçük 14 aylık ama ben en geç allah izin verirse 2014 sonu veya 2015 başı hamile kalmak istiyorum ve kızımın kardeşi olsun istiyorum. ama eşim asla ve asla istemiyor ve benim fikrimi önemsemiyormuş gibi davranıyor bu tavrı beni deli ediyor. eminim ikinci çocuğumuz olduğunda da yere göğe sığdıramayacak , kızıma hamile kaldığımda eşimde istiyordu ama ben onda ki tedirginliği hissediyordum evliliği rahat içinde geçiyor beni paylaşmakta istemiyor, bunu daha geçende itiraf etti 'bebek olunca benimle ilgilenmezsin sandım ama biz kızımla bir olduk felan diyor:) sizlerden ricam eşini ikna et gibi sözlerden çok nasıl hileyle hamile kalacağım konusunda olursa çok sevinirim:) zira gerçekten çok sinirliyim daha dün konusu geçti ve bana 'ben istemiyorum konu kapandı ' dedi. ben çok yoğun çalışıyorum kendi işim var kazancım iyi evimin her işini yapıyorum bir dediği iki olmuyor beyimizin bir de şu hayattan istediğim şey çocuklarımın anası olayım adam bunu bana çok görüyor!!
esiniz istemiyorsa hamile kalmayin
bu kandirmak oluyor ve size olan guveni sarsilir
cok istiyorsaniz tatli dille ikna edin ama hilee basvurmayin
benim esimde ikinci cocuk istemiyor ben istiyorum ama
biraz daha ikna etmeye calisirim olmazsa yapacak birseyok yok
cocuk tek kisiyle ilmuyor ve buyumuyor
iki tarafinda esit istemesi lazim
herşeyde vardı bir hayır
böyle bir şeyi tutukuyla çok istemek de doğru değil
hem 1. çocuğun çok küçükmüş neden acele ediyorsun
yaşın mı çok ileri?
Biz neden böyle bir vebalin altına girelim. Spermi verecek olan adamın kendisi, damıtıp alamayacağınıza göre onun rızasını almlaktan başka careniz yok.
neden ikna etmeye çalışıyorsunki ayrıca bebeğin o kadarda küçükken nedir bu acelen yani genceciktir eminim yaşın
çok istiyorum ve çok üzülüyorum onun benim fikrimi almadan karar vermiş görünmesi de ayrıca üzüyor
29 yaşındayım kardeşimle benim aramda iki yaş fark var kızımın da kardeşi olsun bizim gibi olsun istiyorum kardeşim benim herşeyim o olmasa napardım düşünmek istemiyorum haklısın tutkuyla istiyorum ve bu anlaşmazlığın evliliğime de zarar vereceğini hissediyorum. geçenlerde eşim sanki eğer bir çocuğumuz daha olmazsa sen çok üzüleceksin neyse allah büyük bakarız felan demişti o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam, şimdi fikir değiştirdi yine, çok üzülüyorum yaa elimde değil kendime engel olamıyorum
Ama sadece sen istiyorsun sidero, belki gerçekten hazır değil. Belki korkuyor. Tamam baba olmanın tadına vardı ama belki ikisine yetemeyeceğini düşünüyor. Yapma lütfen. Kandırarak cocuk sahibi olamazsın. Hem ayıp hem günah bence.
Kusura bakmayın ama isteğinizi çok çirkin buldum. Kocanız bile olsa kimseyi zorla baba yapmaya hakkınız yok. Oturun kocanızı ikna edin. Evet onun da sizin yeniden anne olma isteğinizi engellemeye hakkı yok. Mutlaka bir orta yol bulursunuz. Olmadı belki birkaç sene ertelersiniz. Zira bebeğiniz henüz çok küçük. Hileyle hamile kalarak eşinizin güvenini de kaybedersiniz, evliliğinize de onarılmayacak bir yara açarsınız.
günah mıdır dersin... ikna etme konuşması da yapmak zoruma gidiyor, onun için de günah ama hakkım bu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?