ikinci çocuk ve bencil eşim

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.805
3.577
448
merhabalar bir kızım var ve çok da sevdiğim bir eşim iyide giden bir evlilik. ama ikinci çocuk konusunda tıkanıyoruz. eşimin de benim de kazancımız çok iyi hamileliğim sorunsuz geçti kızımız da maşallah akıllı bir bebekti henüz çok küçük 14 aylık ama ben en geç allah izin verirse 2014 sonu veya 2015 başı hamile kalmak istiyorum ve kızımın kardeşi olsun istiyorum. ama eşim asla ve asla istemiyor ve benim fikrimi önemsemiyormuş gibi davranıyor bu tavrı beni deli ediyor. eminim ikinci çocuğumuz olduğunda da yere göğe sığdıramayacak , kızıma hamile kaldığımda eşimde istiyordu ama ben onda ki tedirginliği hissediyordum evliliği rahat içinde geçiyor beni paylaşmakta istemiyor, bunu daha geçende itiraf etti 'bebek olunca benimle ilgilenmezsin sandım ama biz kızımla bir olduk felan diyor:) sizlerden ricam eşini ikna et gibi sözlerden çok nasıl hileyle hamile kalacağım konusunda olursa çok sevinirim:) zira gerçekten çok sinirliyim daha dün konusu geçti ve bana 'ben istemiyorum konu kapandı ' dedi. ben çok yoğun çalışıyorum kendi işim var kazancım iyi evimin her işini yapıyorum bir dediği iki olmuyor beyimizin bir de şu hayattan istediğim şey çocuklarımın anası olayım adam bunu bana çok görüyor!!

Son düzenleme:
nasıl yani, hileyle hamile kalmayı nasıl tarif edebiliriz burdan

eski konulara baktım prezervatif delmekten felan bahsedenler olmuş. acaba farkedilir mi diye konu açtım biz de prezervatifle korunuyoruz delsem belli olur mu? tartışmakta istemiyorum tartışmadan hamile kalayım zaten babalık hormonları yükselir hamile olduğumu duyunca

bence kızınız daha çok küçükmüş.
eminim biraz büyüyünce eşiniz de ikinci çocuk ister. :)

bence kızınız daha çok küçükmüş.
eminim biraz büyüyünce eşiniz de ikinci çocuk ister. :)

benim eşim rahatına çok düşkün çocuk büyüdükçe istemez gibi geliyor bana bir de çok yaş farkı olsun istemiyorum herşey yolundayken de ikinci bir bebeğimiz olsun istiyorum, bir de eşimle konuşulmuyor dünden beri suratım asık gece bana gelmiş canını sıkan bir şey mi oldu diyor, konuşmayalım bence canımı sıkan bir şey yok dedim bal gibi biliyor neye sinirlendiğimi

esiniz istemiyorsa hamile kalmayin
bu kandirmak oluyor ve size olan guveni sarsilir
cok istiyorsaniz tatli dille ikna edin ama hilee basvurmayin
benim esimde ikinci cocuk istemiyor ben istiyorum ama
biraz daha ikna etmeye calisirim olmazsa yapacak birseyok yok
cocuk tek kisiyle ilmuyor ve buyumuyor
iki tarafinda esit istemesi lazim

Biz neden böyle bir vebalin altına girelim. Spermi verecek olan adamın kendisi, damıtıp alamayacağınıza göre onun rızasını almlaktan başka careniz yok.

yok ben çok kararlıyım tatlım, asıl beni kandıran eşim evlenmeden önce' ben çok çocuk severim kzıım olsun isterim hatta yaşları yakın kardeşler olsun evde koştursunlar' felan dediii ama şimdi vazgeçti. kendisine de söyledim belki seninle evlenmezdim beni kandırdın dedim kıvırıyor. ben çalışıyorum kendisine bir yüküm yok asla, yoruldum al çocuğa bak demiyorum kendisi de sağ olsun ben demeden bakar, evimi de kendisini de çocuğumu da mağdur etmiyorum hepsine yetiyorum kendisi de hayatından çok memnun benim hakkım çocuk sahibi olmak, kardeş istiyorum kızıma hayatta yalnız kalmasını istemiyorum eşimin de ben hamile kalınca sevineceğine eminim erkeklerin babalık hormonları bizi annelik hormonlarımız gibi değil baba olacağını anladığında ve baba olunca kabarıyor bu bilimsel bir gerçek ayrıca benim yerime karar vermesi beni deli ediyor....

herşeyde vardı bir hayır
böyle bir şeyi tutukuyla çok istemek de doğru değil
hem 1. çocuğun çok küçükmüş neden acele ediyorsun
yaşın mı çok ileri?

herşeyde vardı bir hayır
böyle bir şeyi tutukuyla çok istemek de doğru değil
hem 1. çocuğun çok küçükmüş neden acele ediyorsun
yaşın mı çok ileri?

29 yaşındayım kardeşimle benim aramda iki yaş fark var kızımın da kardeşi olsun bizim gibi olsun istiyorum kardeşim benim herşeyim o olmasa napardım düşünmek istemiyorum haklısın tutkuyla istiyorum ve bu anlaşmazlığın evliliğime de zarar vereceğini hissediyorum. geçenlerde eşim sanki eğer bir çocuğumuz daha olmazsa sen çok üzüleceksin neyse allah büyük bakarız felan demişti o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam, şimdi fikir değiştirdi yine, çok üzülüyorum yaa elimde değil kendime engel olamıyorum

Biz neden böyle bir vebalin altına girelim. Spermi verecek olan adamın kendisi, damıtıp alamayacağınıza göre onun rızasını almlaktan başka careniz yok.

çok istiyorum ve çok üzülüyorum onun benim fikrimi almadan karar vermiş görünmesi de ayrıca üzüyor

neden ikna etmeye çalışıyorsunki ayrıca bebeğin o kadarda küçükken nedir bu acelen yani genceciktir eminim yaşın

neden ikna etmeye çalışıyorsunki ayrıca bebeğin o kadarda küçükken nedir bu acelen yani genceciktir eminim yaşın

kızım üç yaşındayken kardeşi de olsun istiyorum ikiz gibi büyüsünler yaş farkı önemli bence off bilmiyorum belki de hormonlarımın kurbanıyımmm( eşim de böyle kesin kesin konusunca panik oluyorum

çok istiyorum ve çok üzülüyorum onun benim fikrimi almadan karar vermiş görünmesi de ayrıca üzüyor

Ama sadece sen istiyorsun sidero, belki gerçekten hazır değil. Belki korkuyor. Tamam baba olmanın tadına vardı ama belki ikisine yetemeyeceğini düşünüyor. Yapma lütfen. Kandırarak cocuk sahibi olamazsın. Hem ayıp hem günah bence.

Kusura bakmayın ama isteğinizi çok çirkin buldum. Kocanız bile olsa kimseyi zorla baba yapmaya hakkınız yok. Oturun kocanızı ikna edin. Evet onun da sizin yeniden anne olma isteğinizi engellemeye hakkı yok. Mutlaka bir orta yol bulursunuz. Olmadı belki birkaç sene ertelersiniz. Zira bebeğiniz henüz çok küçük. Hileyle hamile kalarak eşinizin güvenini de kaybedersiniz, evliliğinize de onarılmayacak bir yara açarsınız.

anladım çok istiyorsun
yaşında büyük değilmiş ama acele de etme istersen
hem 2 çocuk 1 çocuk gibi olmaz adam inada bindirirse işi
doğduğunda 2 sine de hiç bakmaz perişan olursun
biraz zamana bırak bakalım

günah mıdır dersin... ikna etme konuşması da yapmak zoruma gidiyor, onun için de günah ama hakkım bu benim

zaten biterim benim hile yaptığımı anlarsa dünyayı dar eder bana küser hile yaptığımı anlamadan bir şeyler yapayım diyorum ama onu da anlar diye korkuyorum o zaman hiç ikna etme şansım da kalmaz bir ihtimal benim üzüldüğümü görüp dayanamaz kabul eder diye düşünüyorum

günah mıdır dersin... ikna etme konuşması da yapmak zoruma gidiyor, onun için de günah ama hakkım bu benim

Hakkın elbette ama elinden almamış ki ikna edilebilir konumda. Bir insanı kandırarak cocuk dünyaya getirmek bana cok korkunc geliyor sence de öyle değil mi?

Şu an bunu kendinize hak görürken, eşiniz prezervatifi delse hamile kalsanız ve yeni bir çocuğu siz istememiş olsaydınız eşiniz de bu benim hakkım deseydi gene bu şekilde serinkanlı olabilecek miydiniz?
Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi eşinize yapmayın. Empati herşeyin başlangıcı ilişkilerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…