- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi siderolites
merhabalar bir kızım var ve çok da sevdiğim bir eşim iyide giden bir evlilik. ama ikinci çocuk konusunda tıkanıyoruz. eşimin de benim de kazancımız çok iyi hamileliğim sorunsuz geçti kızımız da maşallah akıllı bir bebekti henüz çok küçük 14 aylık ama ben en geç allah izin verirse 2014 sonu veya 2015 başı hamile kalmak istiyorum ve kızımın kardeşi olsun istiyorum. ama eşim asla ve asla istemiyor ve benim fikrimi önemsemiyormuş gibi davranıyor bu tavrı beni deli ediyor. eminim ikinci çocuğumuz olduğunda da yere göğe sığdıramayacak , kızıma hamile kaldığımda eşimde istiyordu ama ben onda ki tedirginliği hissediyordum evliliği rahat içinde geçiyor beni paylaşmakta istemiyor, bunu daha geçende itiraf etti 'bebek olunca benimle ilgilenmezsin sandım ama biz kızımla bir olduk felan diyor:) sizlerden ricam eşini ikna et gibi sözlerden çok nasıl hileyle hamile kalacağım konusunda olursa çok sevinirim:) zira gerçekten çok sinirliyim daha dün konusu geçti ve bana 'ben istemiyorum konu kapandı ' dedi. ben çok yoğun çalışıyorum kendi işim var kazancım iyi evimin her işini yapıyorum bir dediği iki olmuyor beyimizin bir de şu hayattan istediğim şey çocuklarımın anası olayım adam bunu bana çok görüyor!!
Son düzenleme: