Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
(merhaba arkadaşlar.aslında bir derdim var bölümüne de sordum bu soruyu ama baktım burada da bir başlı var.dayanamadım.buraya da soruyorum.belki başka arkadaşlar da yorumlarını benimle paylaşır diye.)
size birşey danışmak istiyorum. 7 yaşında bir oğlum var.ben 2-3 yıldır oğluma bir kardeş istiyorum.(zaman zaman kendi içimde kararsız kaldığım oldu ama özellikle bu sene daha da kararlıyım)ancak eşim istemiyor.
Bu konuyu ara ara açarım her sene ama hep konu eşimin istememesiyle kapanır.sebebi de şuymuş: hem ekonomik(maddi durmumuz kötü değil aslında,sadece herkeste olabilecek küçük borçlar) hem de psikolojik açıdan hazır değilmiş.(güleyim bari)
Çocuga bakacak onun yükünü çekecek olan hep benim .çünkü oğlumu da yalnız büyüttüm.maddi durumumuz da iyi aslında borçlarımız varsa da eşimin savurganlığı yüzünden yıllardır bitmiyor.kendisine dedimki senin maddi durumunun düzelmesini bekleseydik oğlumuz olmazdı.
Arkadaşlar ben hiç savurgan biri değilim.tutumluyum. hemde öyle lüks peşinde koşan illaki şu olacak bu olacak diyen birisi de değilim.borçsa şu devirde herkesin borcu var.aslında borç dediği de kendi savurganlığının borçları.
O kadar canım skılıdı. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam.çünkü oğlum o kadar çok istiyor ki bir kardeş anlatamam.ben de çok istiyorum.
Eşime dedim ki : sen böyle yaparak hem benim hem de oğlumun hakkına giriyorsun.beni annelik hakkından onu da kardeş hakkından mahrum bırakıyorsun.bu konuda hakkımı sana helal etmiyorum.Bana dediki bir beş sene sonra düşünebiliriz. o zaman da bana yalvarsan da ben istemeyeceğim dedim(kızgınlıkla) düşünsenize oğlumla arasında 12 yaş fark olacak.tabi o zaman da ben istersem
(ben oğlumla kardeşi arsında çok yaş farkı olmasını istemiyorum.)
arkadaşlar sizce ben ne yapmalıyım bu durumda.fikirlerinize muhtacım o kadar üzgünüm ki anlatamam.birde eşime nasıl bir tavır almalıyım?şimdiden cevap yazacak arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.
(bir derdim var bölümüne bu konuyu açtığım da gerçekten ikinci çocugu istiyordum ama şimdi eşimin istemediğini görünce ve arkadaşların yorumlarını okuyunca tereddüte düştüm bende biraz soğudum bu işten sizce yanlış mı düşünüyorum).
benide aranıza alın,bende istiyorum,bir oğlum var,5 yaşında,geç bile kaldım sanırım. :)) bu ay istiyorum bende,tek çocukmu,2 çocukmu?aylardır kafamı kurcalayan bir soruydu!ama artık kararımı verdim, kardeşsiz olmaz.ilerde çok yalnız kalır.
ya canım korunma yonteminiz nasıldı.biz daha yenibaşladık inan korkuyorum herkes ara uzun oldumu olmuyo diyolar benimde 6 yaşında kızım var allah herkesin gönlüne göre versin.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
en güzeli 3 çocuk :)))
sabah eşim beni hüsrana uğrattı,sabahleyin bana 2. çocuğu önümüzdeki aya erteleyelim dedi,sen ilaçını içmeye başla dedi,7 gün önce bıraktım doğum kontrol tabletini,bugün başlamam gerektiğini biliyordu,neden ertelemek istediğini sordum ,bana yorgunum dedi,sabahtan bu yana düşünüyorum,ne alakası var diye,sonuçta hamile kalsam bile çocuk 9 ay sonra gelecek!daha mantıklı bir açıklama yapması gerekmezmiydi bana?,o benden daha çok istekliydi,hem ben o ilaçları içmek istemiyorum,içimden bir ses bu ay diyor!elim gitmiyor o ilaçlara!na yapıcam ben,eşimi dinleyip önümüzdeki aya mı ertelesem,yoksa iç sesimi mi dinlesem?(
ya arkadaşlar vallahi şöyle bir bakım dedim konuya yeminle korktum stres yapan bi insanım kafaya takanda ara verince olmuyor diyorsunuz kimsede oldu yazmamış 5 yaşında oğlum var düşünüodum 2. yi ama borçlarım var bitirmeden olmaz borcumu bitirene kadarda çocuk okula başlıcak okuldan geri kalır die erteledim birazda hani 1. sınıfın sonlarına doğru olur dedim cünkü oğlum istemiyor kardeş lafı duyunca çocuk değişiyor istemiyorum diyor o yüzden erteledim ama ara verince olmuyor diyorsunuz korkmaya başladım gerçekten ben evlendim hemen hamile kaldım istiyerek oldu bu aklımda var aslında bi dr görünmek ama çekindiğmden de gidemiyorum ama şimdi kesin kararlıyım bi kadın dr görünçem kontrol amaçlı
allah herkesin gönlüne göre verir inş
selam arkadaşlar benimde 9 yaşında bir oğlum var üç ay önce ikinciye hamile kalmıştım malesef düşük yaptım 2.yi hala istiyorum bir aydır eşim rahatsızdı hastanede yattı onunla ilgilendim bu ay da benim bazı rahatsızlıklarım var allahtan bişey çıkmassa sağlığımda düzelmişse önümüzdeki ay çocuk için tedaviye başlıcam benim oğlumda tedaviyle olmuştu tam 4 sene beklemiştim oğlumu bakalım 2. ne zaman gelicek