İkinci çocuk isteyenler buraya

merhaba arkadaşlar ben üçüncüyü istiyorum.:emir_bebek:
15 kasımda adet olmam gerekiyordu gecikti. :teytey:
RABBİM evlat isteyen herkeze nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben üçüncüyü istiyorum.:emir_bebek:
15 ekimde adet olmam gerekiyordu gecikti. :teytey:
RABBİM evlat isteyen herkeze nasip eder inşallah.

oooooooooo maşallah ne güzel imrendim sana vallayerimseniben
keşke bende arayı bu kadar açmasaydım
allah bağışlasın canım evlatlarını:1hug:

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb..
ben bugün çok iyi bir haber aldım.
oğlum 5 yaşında ve 2. çocuğum olacağını öğrendim..
sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum ama hamileliği yaşamak güzel.
oğlumda yanlız kalmayacak...
her isteyen inşallah 2. çocuk heyecenını yaşar...
2. çocuk için çok mutlu ve heyecanlıyım. :)

arkadaşlar mrb..
ben bugün çok iyi bir haber aldım.
oğlum 5 yaşında ve 2. çocuğum olacağını öğrendim..
sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum ama hamileliği yaşamak güzel.
oğlumda yanlız kalmayacak...
her isteyen inşallah 2. çocuk heyecenını yaşar...
2. çocuk için çok mutlu ve heyecanlıyım. :)

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel işte inşallah darısı başımıza diyorum ve tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı ewlat olsun inşallah.sürpriz bi bebek senin için herhalde ama sewin ne güzel ohhhhhhhh

arkadaşlar listemize başlıyorum bekliyorum sizleri haydi bakalım hayırlı sağlılı ewlatlar inş. interhat 16 aralık

merhaba arkadaslar benim 8 yasında bir kızım var ikinciyi istiyorduk ama ben ümitsızdim cünkü pko var ve kiloluyum ama yine 2 aydır korunmuyorduk.yine adetim gecikti bir söktürücü alıyım dedim esim bir doktora git dedi doktor ultrasyonla baktı yok bebek yazdı söktürücüyü ama birde kana bakalım dedi öğleden sonra sonucu aldım pozitif okadar şasırdıkkı anlatamam cok mutluyum inşallah allah devamını verirde sağlıklı bir sekilde bebişimi dünyaya getiririm suanda 6 hafta 5 günlük oldu bakalım yarın doktora gidicez kalp atışları için rabbim isteyen herkese versin inşallah ama çok takmayın rabbim ne zaman nasip ederse o zaman herkese iyi aksamlar.:CüvCüv:

bugün progesteron testimi yaptırdım 11.21 çıktı normAL Mİ SİZCE CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM MERAKLA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...a.s.

6 yaşında bir kızım var ikinci bir çocuk istiyoruz 7aydır korunmuyoruz adet düzensizliğim var ne yapabilirim yardım edin kızlar.

6 yaşında bir kızım var ikinci bir çocuk istiyoruz 7aydır korunmuyoruz adet düzensizliğim var ne yapabilirim yardım edin kızlar.

burası bayağa sessizleşmiş kızlar yaa ...2 bebek bekliyenler ne alemdesiniz bu beni zorladı bayağa 8.hafta yeni düzelmeye başladım bulantılar falan ilkinde olmamıştı hiç sizde de farklı geçiyo mu ikinci gebelik...??

Selam arkadaşlar bende ikinci çocuğu isteyenlerdenim. Aslında bundan 7 ay önce asla düşünmüyordum ama şuan çok çokkkk istiyorum. kızım 4 yaşını bitirdi. 7 aydır denemelerimiz sonuç vermiyor. Sebebi belli değil dr. herşey normal diyor ama neden olmuyor anlamıyoruz. 7 aydır bu ay bu ay demekten çok sıkıldım zannederdim ki istediğin an olucak ama olmyor kısmet bakalım ne zaman bu ayda çok ümitliyim.

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel işte inşallah darısı başımıza diyorum ve tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı ewlat olsun inşallah.sürpriz bi bebek senin için herhalde ama sewin ne güzel ohhhhhhhh

çok sağol...
inşallah darısı sanada...
hayatta insanlar beklemedik süprizlerle karşılaşıyora.s bebek kadar cinsiyetide bize süpriz oldu :teytey::teytey::teytey: bir kızım olcak :teytey::teytey::teytey::teytey:

burası bayağa sessizleşmiş kızlar yaa ...2 bebek bekliyenler ne alemdesiniz bu beni zorladı bayağa 8.hafta yeni düzelmeye başladım bulantılar falan ilkinde olmamıştı hiç sizde de farklı geçiyo mu ikinci gebelik...??

hayırlı olsun
benimde ilki çok rahat geçmişiti ancak 14 haftalık olmasına rağmen bu hala zorluyor.
bulantım falan yok ama bunda şeker komasına girmekten korkuyoruma.s birde çok fazla ağrılarım oluyor
ilk hamileliğe kesinlikle benzemiyor.

birde galiba ilkinde yapamadığımız nazları ikincide yapmak istiyoruz:roflol:

hayırlı olsun
benimde ilki çok rahat geçmişiti ancak 14 haftalık olmasına rağmen bu hala zorluyor.
bulantım falan yok ama bunda şeker komasına girmekten korkuyoruma.s birde çok fazla ağrılarım oluyor
ilk hamileliğe kesinlikle benzemiyor.

birde galiba ilkinde yapamadığımız nazları ikincide yapmak istiyoruz:roflol:
aynen cnm ya beni de bu zorladı biraz ama geçti şimdi bugün net olarak tekmelemeye başladı ikiinci olmasına rağmen ilki kadar heyecanlandım 12.haftadayım bende bulantılarım geçti çok nadiren gaz olunca oluyo sadece iyiyim şükür inş.senin de geçer en kısa zamanda:1rolleyes::CüvCüv:

Back