İkinci çocuk isteyenler buraya

evet burdan devam edeceğiz listeye gelenlerden başlayacağım bu arda zübeydecim sen adet olmadımı bir ayı geçtide ondan sordum
zübeyde = 6 eylül
krispi = 17 eylül

evet burdan devm ediyorz listeye gelenlerden başlayacağım bu arada zübeyde sen adet oldunmu günün geçtimi yani 1 ayı geçtide ondan

zübeyde = 6 eylül
krispi = 17 eylül

evet burdan devm ediyorz listeye gelenlerden başlayacağım bu arada zübeyde sen adet oldunmu günün geçtimi yani 1 ayı geçtide ondan

zübeyde = 6 eylül
krispi = 17 eylül

ewet gecti olmadım daha,bekliorum bı kaç gün daha gecsın test yapıcam.inşallah bakalım:):CüvCüv:

hadi inşallah bence bir hafta bekle umarım hamiş kalırsın galiba ilk çocuk olacak inşallh bak olacak diyoru m allah söyletti galiba hadi hayırlısı:):)

kızlar benimde 2 yaşında bi kızım var. bende ikinciyi düşünüyorum geçen ay tedaviye başladım ama adet oldum. yeni adet tarihim 20 ekim.bu ay tedaviye ara verdim eşim biraz ara verelim belki kendiliğinden olur dedi..hayırlısı inşallah ....amiiinnn

senide listeye ekliyorum canım inşallah olur
zübeyde 6 eylül
krispi 17 eylül
raebzeh 20 ekim

canlar benide ekleyin benimde oğlum efe 3,5 yaşında 1 yıldır olmuyor 2. bebek geçen ay klomen + pregnyl kullandım oda olmadı bu ay çarşamba günü rahim filmi çekildim sorun yok. dr. hsg den sonra 2 ay kendi halimize bıraktı olmazsa tedaviye başlıcaz. 27 ekim günüm

krispi sağol canıma.s.:1hug: inşallaah liste hepimize uğurlu gelir..amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::

liste kabarıyor inşallah bu listeden teker teker siliniriz
zübeyde 6 eylül
krispi 17 eylül
reabzeh 20 ekim
handefe 27 ekim

arkadaşlar benide ekleyin .7 yaşında oğlum var 3senedir istiyoz olmuyo.bence arayı açmamak lazım.bende klomene başladım yeni adet tarihim 5ekim bakalım çatlatma iğnesi yapacak herhalde hayırlısı 2.olsun hemen 3.istiyom inşallah

haticecim maşallaaaaah hızlısın.canım hele bi ikinciyi bulalım da üçüncüye deallah kerim..rabbim hepimize hayırlısıyla tekrardan anneliği nasip etsin..amiiiiiinnn

arkadaşlar ikinci bebek için uğraşıyorum çalışıp didiniyorum beni de ekleyin 24 ekim...

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz yanlız bir şey söylemek istiyorum hamiş kaldıktan sonra biryerlere kaybolmayın genelde hamiş kalanlar kayboluyor ben istiyorumki hamilelik süresinide beraber geçirelim örneğin listenin başındaki zübeyde arkadaşımızın tarihi 5 gün geçmiş ama hiç haber yok yani bu şekilde olsun istemiyorum neyse nedemek istediğimi anlmışsınızdır umarım...
zübeyde =6 eylül
krispi = 17 eylül
reabzeh = 20 ekim
handefe =27 ekim
nihatice = 5 ekim
sencerderen= 24 ekim

kimse yokmuuuuuuu 5 ekim 24 ekim bekleyenler nerdesşiniz haberler yokmu benim 2 gnünüm kaldı ama oncomed yaptım negatif yani bu ayda yok..

Bende ikinciyi istiyorum kızım 2 yaşında annem bakıyor çalışmak zorundayım işi bırakamam annem ikinciye bakamam diyor kızım büyüsün diye beklesem yaş gidiyor zaten 30 da doğurdum onu of off

aaaaaaaaaa kızlar bu konu kapandı sanıyodum ben demek devam ediyor konuyu açan bendim pek kimse gelmeyince bende bırakmıştım devam edelimmi nedersiniz?

merhaba kızlar.bende ikinci çocuk istiyorum oğlum 5.5 yaşında,sprial kullanmıştım, bir sene önce çıkarttım ama olmuyo,eşimde varikosel var.ilk çocuğumda kendi kendimize yumurtlama takibiyle ilk denemede hamile kalmıştım yoksa ameliyat olcaktı eşim.Şimdi bir senedir takip etmiyorum ama olmuyo,bu ay takipteyim bakalım ilkteki gibi tutacakmı?olmazsa artık Allah'tan hayırlısı. benide ekleyin belki uğur getirir.hep birlikte hayırlısı için dua edelim.19 kasım geçerse tuttu demektir.

bende yumurta takibine gidiyom bu ay bakalım yumurtalarım zor büyüdü ama bakıcaz hayırlısı inş.cümlemize

merhaba arkadaşlar benimde 4 yaşında bir oğlum var 13 aydır ikinciyi istiyom malesef olmuyo iki aydır klomen kullanıyom ilk ay malesef olmadı şimdi adet günümü bekliyom adet tarihim 8 kasım..

Back