İkinci çizgi var mı?

Nasıl bozuk nereye baktiniz aynı marka konu sahibi ile :)
Canim marka aynı olsa bile bozuk olabiliyor yeniden yap yani farklı alırsan daha iyi olur tarihi mi geçmiş oluyodu komsum iade etti geçen gün

Aynen bana da öyle geldi ☺ Çizgi var gibi
Rabbim kimsenin umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın inşallah, dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah...

Benim testimde ki cizgi fotoğrafta görünmüyordu bile bunda bariz görünüyor bozuk olabilecek bir görüntü de yok arkadaş neyine bozuk dedi anlamadım

Ben zaten konu sahibine demedimki bozuk diye olabilir dedim hattadaha sonra foto paylaşan arkadaainkine dedim çizgi dışındaki yerlerde hep pembelik vardı

Neyse sadece bir fikirdi hakkınızda hayırlısı olsun hanımlar

Ben zaten konu sahibine demedimki bozuk diye olabilir dedim hattadaha sonra foto paylaşan arkadaainkine dedim çizgi dışındaki yerlerde hep pembelik vardı
Bende o arkadad icin dedim zaten koni sahibi icin değil.

Kan testi negatif çıktı kızlar. Dediğim gibi ben bu markanın testlerine fazla güvenemiyorum. Yine de bebek bekleyen herkesin hakkında hayırlısı olsun. Diğer arkadaşımız inşallah hamiledir.

Kan testi negatif çıktı kızlar. Dediğim gibi ben bu markanın testlerine fazla güvenemiyorum. Yine de bebek bekleyen herkesin hakkında hayırlısı olsun. Diğer arkadaşımız inşallah hamiledir.
Hayırlısı olsun inşallah canım.
Kac cikti peki degerin.

Ayy inanmıyorum yaa ins bi dahaki aya benimde pet koydum hala geliyo Oglumdada bu kadar uzun sürdü ama sabah testi tekrar etcem ilk idrarla bakalım koyulasma varsa kesin dr gidiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…