• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çizgi var mı?

Kızlar merhaba. Bugün gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi varla yok arası. Adetim 3 gün geçti. İlk gebeliğimde çizgiler çok netti. Ama şimdi böyle çıkınca kafam karıştı. Görüşlerinizibildirir misiniz? Eki Görüntüle 2252444
Çizgi var da tam t nin altinda yok. Şu sebeple diyorum, ben testlerde şunu fark ettim, çizgilet ikili halde solda veya sagda olabiliyor. Yani eger c biraz solda ise t de sola kayik oluyor sagda ise saga dogru. Ben gercel cizgi oldugunu ordan anliyorum. Test beklemis mi acaba, yani ill 10 dklik sonuc degil mi?
Umarim yanılıyorumdur da hamilesinizdir. 😊😊

Çizgi var da tam t nin altinda yok. Şu sebeple diyorum, ben testlerde şunu fark ettim, çizgilet ikili halde solda veya sagda olabiliyor. Yani eger c biraz solda ise t de sola kayik oluyor sagda ise saga dogru. Ben gercel cizgi oldugunu ordan anliyorum. Test beklemis mi acaba, yani ill 10 dklik sonuc degil mi?
Umarim yanılıyorumdur da hamilesinizdir. 😊😊
Yani bilmiyorum bu marka gebelik testinde 30 dk da sonrasını dikkate almayınız yazıyor. Bu ilk 10 dklık kısımda meydana gelen çizgi. O yüzden çok ümitlenmek istemiyorum. Bakalım herşeyin hayırlısı ☺️

İkinci olcak cnm varsa tabiki beklenmedik süpriz olur
Alizeh Alizeh
Hayırlısı olsun. Ben de böyle her cizgiye anlam yukleyip duruyorum da. Flasla falan bakiyorum var diyorum. Artik ilk 10 dkda ne ciktiysa o. Atıyorum çöpe. Yoksa kafami karistiriyor sonradan cikan cizgi. Yani idrar damlayinca ilk dklarda cikiyor t cizgisi. Hemen cikti ise vardir kuzum. Allah büyük.

Yok mu sence benimki diyosun 5 gun gecti cnm
Olabilir de hemen ümitsizliğe kapılma. En doğru sonucu yine hastane de öğrenebilirsin. Ama en iyisi ve kesin sonuç bence kan testi. Ben Pazartesi günü vereceğim bence eğer sen de adet olmazsan kan testi yaptır. Hem aklında soru işareti de kalmamış olur canım ☺️

Olabilir de hemen ümitsizliğe kapılma. En doğru sonucu yine hastane de öğrenebilirsin. Ama en iyisi ve kesin sonuç bence kan testi. Ben Pazartesi günü vereceğim bence eğer sen de adet olmazsan kan testi yaptır. Hem aklında soru işareti de kalmamış olur canım ☺
Hayirlisi diyelim hayırlı haberler senden de ins

Alizeh Alizeh
Hayırlısı olsun. Ben de böyle her cizgiye anlam yukleyip duruyorum da. Flasla falan bakiyorum var diyorum. Artik ilk 10 dkda ne ciktiysa o. Atıyorum çöpe. Yoksa kafami karistiriyor sonradan cikan cizgi. Yani idrar damlayinca ilk dklarda cikiyor t cizgisi. Hemen cikti ise vardir kuzum. Allah büyük.
Aynen cnm hayirlisi olsun

Sabah test im negatif

Eklentiler

• 20190331_084820.jpg
    20190331_084820.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 69
İkinci çizgi var gibi canım.☺ Bakalım hayırlısı olsun yarın git bir kan testi ver bende bu akşam tekrarlayacağım testi. Yarın da kan vereceği. Hadi hakkımızda hayırlısı 🙏
Hayirlisi olsun haberleselim ins güzel sonuçlar olur

Bak tekrar çektim cnm sen ne yaptın testi yaptinmi merak ettim

Eklentiler

• 20190331_183511.jpg
    20190331_183511.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 56
Hayırlı olsun var gibi benimde çok silik çıkmıştı 10. Günde yapmıştım

Back