Amin canım. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanınca şimdi biraz tereddütle yaklaşıyorum olaya. Yarın da adet olmazsam doktora gideceğim artık.Canım gec dollenme olduğu icin silik çıkmıştır belki.
Rabbim sağlıkla ilerletsin insallah.
Ben bi cizgi goruyorumKızlar merhaba. Bugün gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi varla yok arası. Adetim 3 gün geçti. İlk gebeliğimde çizgiler çok netti. Ama şimdi böyle çıkınca kafam karıştı. Görüşlerinizibildirir misiniz? Eki Görüntüle 2252444
Rabbim insallah sağlıkla ilerleyip kucağına almayi nasip etsin inşallah arkadaşım.Amin canım. İlk gebeliğim düşükle sonuçlanınca şimdi biraz tereddütle yaklaşıyorum olaya. Yarın da adet olmazsam doktora gideceğim artık.
Bilmiyorum ki ben de canımBen bi cizgi goruyoruminsallah dogrudur kuzum
Amin canım inşallahBebiş var sanırım canım
İnşallah bakalım Allah büyüktür. İlk bebeğime çok üzülmüştüm. Hakkımızda hayırlısı olsun.Rabbim insallah sağlıkla ilerleyip kucağına almayi nasip etsin inşallah arkadaşım.
Benim de ilk kimyasal gebeliğim olunca 2.de cok stres yapmıştım gercek mi degil mi diye ama iyi düşün arkadaşım inşallah hersey cok güzel olacak Allahin izni ile insallah
Sabah tekrar yap bakalim canimBilmiyorum ki ben de canım ☺ Bana da önce göz yanılması gibi geldi ama bakalım hayırlısı
Yarın seçim var o yüzden köyde olacağım biraz zor yapmam ama p.tesi ye kadar adet olmazsam kan testi vereceğimSabah tekrar yap bakalim canim
İnşallah.Evet varinşallah daha da koyulaşır
İnşallah.Çok fazla umutlanmak istemiyorum sonra hamile değişimdir diye
Anladim canim hayirlisiYarın seçim var o yüzden köyde olacağım biraz zor yapmam ama p.tesi ye kadar adet olmazsam kan testi vereceğim
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin.ben gördüm çizgiyiKızlar merhaba. Bugün gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi varla yok arası. Adetim 3 gün geçti. İlk gebeliğimde çizgiler çok netti. Ama şimdi böyle çıkınca kafam karıştı. Görüşlerinizibildirir misiniz? Eki Görüntüle 2252444
Amin canım hepimizeNasip canım değilsende sonraki aylarda olur inşallah Allah sağlık versin
İnşallah vardır. İyi dileklerin için çok teşekkürler canımHayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin.ben gördüm çizgiyi
Teşekkürler canım bakalım kan testinden sonra belli olacakAlizeh Tebrikler kizlar sizce pozitifmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?