Bir de adetine kaç gün var canım?Alizeh Tebrikler kizlar sizce pozitifmi
Çizgi var da tam t nin altinda yok. Şu sebeple diyorum, ben testlerde şunu fark ettim, çizgilet ikili halde solda veya sagda olabiliyor. Yani eger c biraz solda ise t de sola kayik oluyor sagda ise saga dogru. Ben gercel cizgi oldugunu ordan anliyorum. Test beklemis mi acaba, yani ill 10 dklik sonuc degil mi?Kızlar merhaba. Bugün gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi varla yok arası. Adetim 3 gün geçti. İlk gebeliğimde çizgiler çok netti. Ama şimdi böyle çıkınca kafam karıştı. Görüşlerinizibildirir misiniz? Eki Görüntüle 2252444
Yok mu sence benimki diyosun 5 gun gecti cnmBir de adetine kaç gün var canım?
Kaç aydır istiyorsunuz?Yok mu sence benimki diyosun 5 gun gecti cnm
İkinci olcak cnm varsa tabiki beklenmedik süpriz olurKaç aydır istiyorsunuz?
Yani bilmiyorum bu marka gebelik testinde 30 dk da sonrasını dikkate almayınız yazıyor. Bu ilk 10 dklık kısımda meydana gelen çizgi. O yüzden çok ümitlenmek istemiyorum. Bakalım herşeyin hayırlısıÇizgi var da tam t nin altinda yok. Şu sebeple diyorum, ben testlerde şunu fark ettim, çizgilet ikili halde solda veya sagda olabiliyor. Yani eger c biraz solda ise t de sola kayik oluyor sagda ise saga dogru. Ben gercel cizgi oldugunu ordan anliyorum. Test beklemis mi acaba, yani ill 10 dklik sonuc degil mi?
Umarim yanılıyorumdur da hamilesinizdir.
İkinci olcak cnm varsa tabiki beklenmedik süpriz olur
Olabilir de hemen ümitsizliğe kapılma. En doğru sonucu yine hastane de öğrenebilirsin. Ama en iyisi ve kesin sonuç bence kan testi. Ben Pazartesi günü vereceğim bence eğer sen de adet olmazsan kan testi yaptır. Hem aklında soru işareti de kalmamış olur canımYok mu sence benimki diyosun 5 gun gecti cnm
Hayirlisi diyelim hayırlı haberler senden de insOlabilir de hemen ümitsizliğe kapılma. En doğru sonucu yine hastane de öğrenebilirsin. Ama en iyisi ve kesin sonuç bence kan testi. Ben Pazartesi günü vereceğim bence eğer sen de adet olmazsan kan testi yaptır. Hem aklında soru işareti de kalmamış olur canım ☺
Aynen cnm hayirlisi olsunAlizeh
Hayırlısı olsun. Ben de böyle her cizgiye anlam yukleyip duruyorum da. Flasla falan bakiyorum var diyorum. Artik ilk 10 dkda ne ciktiysa o. Atıyorum çöpe. Yoksa kafami karistiriyor sonradan cikan cizgi. Yani idrar damlayinca ilk dklarda cikiyor t cizgisi. Hemen cikti ise vardir kuzum. Allah büyük.
Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah kimseye evlat hasreti yaşatmasınHayirlisi diyelim hayırlı haberler senden de ins
Olsun canım üzülme. Bir dahaki sefere olur inşallah.Sabah test im negatif
Cnm testim 5 dk geçti ve böyle oldu ama varmi senceOlsun canım üzülme. Bir dahaki sefere olur inşallah.
İkinci çizgi var gibi canım.Cnm testim 5 dk geçti ve böyle oldu ama varmi sence
Hayirlisi olsun haberleselim ins güzel sonuçlar olurİkinci çizgi var gibi canım.☺ Bakalım hayırlısı olsun yarın git bir kan testi ver bende bu akşam tekrarlayacağım testi. Yarın da kan vereceği. Hadi hakkımızda hayırlısı☺
Kime dediniz alizeh mi ben mi :)Hayırlı olsun var gibi benimde çok silik çıkmıştı 10. Günde yapmıştım
Konu sahibine yazmıştım sizinki başka marka alın bence bidahakine bozuk gibiKime dediniz alizeh mi ben mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?