İkinci buluşmada otel ?

Buluşmada da mutlaka sinyal vermiştir ama siz görememişsinizdir. Böyle abazanlar tutamıyor içinde mutlaka belli oluyor.
Ya gercekten vermedi, hıc sıkılmadan muhabbet ettik ..Absurt bir hareketi benı irrite edecek bır davranısı gercekten olmadı.
Hatta fasılda alkol alırsak ben seni taksıyle bırakırım oradan bır otele gecerim dedi.
Aılemle yasadıgımı da bılıyor.
Bu yaklasımı da hosuma gitmıstı.
Simdi yüzyüze görüsunce etkılendım cok begendım senınle yasamak istedim herseyı demıs
Tesekkür ederimm

Bundan sonrasına bakarsınız tecrübe edine edine gidersiniz. Güvenden daha çok siz de yükselmişssiniz:)
Hahah :) evet evet ben de etkılenmistim aslında ondan kafam karıstı , yoksa benim kafa yapıma göre direkt sapık der engellerdım
Etkılenınce bır duraksadım

Demek ki yüzyüze iken cesaret edememiş mesajlaşma da ima etmiş

Yani bunda anlamayacak birşey yok.
İsterse 10 sene biriyle görüşmeyin.
Biri sizi ikinci seferde otele davet ediyorsa, dudakların öp beni diyor vs yazıyorsa amacı bellidir.
Bunu anlamak çokta zor olmamalı.

Bu tip erkeklerden çok var tanıdıkça zamanla öğreneceksin.Tek tavsiyem hemen kendini kaptırma iyi gözlemle mutlaka belli ediyorlar kendilerini.Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın
Amin , ınsallah hayırlı ınsanlarla karsılasayım gercekten...
Cok cok tesekkur ederim

Yani bunda anlamayacak birşey yok.
İsterse 10 sene biriyle görüşmeyin.
Biri sizi ikinci seferde otele davet ediyorsa, dudakların öp beni diyor vs yazıyorsa amacı bellidir.
Bunu anlamak çokta zor olmamalı.
Haklısınız anladım aslında ama ben de etkilenınce bir afalladım
Tesekkur ederım

Simdi yüzyüze görüsunce etkılendım cok begendım senınle yasamak istedim herseyı demıs
Buna benzer bir şeyi eski flörtlerimden biri de bana demişti. "Napim çok etkilendim" bıdı bıdı bahanesi. Allahın açı herhangi bir dişiyi görsen zaten her türlü etkileneceksin dedim içimden
İnsan önce biraz saygı bekliyor. Cinsel obje gibi yaklaşılması hangi kadının hoşuna gider ki. Bir şeyler yaşayası varsa da vazgeçiyor kadın farkında değiller.

Hahah :) evet evet ben de etkılenmistim aslında ondan kafam karıstı , yoksa benim kafa yapıma göre direkt sapık der engellerdım
Etkılenınce bır duraksadım
İşte sapıknda demeyin, sınır had sorunu var. Bu teklifi 50 kişiye sunup bir kaç kişi kabul ettiyse ordan devam ediyordur. Yakın bi arkadaşım boşandıktan sonra biriyle görüşmüş adam elimi tuttu sevgiliz dimi diyordu . O evliyken flört dünyasının çok değiştiğini farkmefemedi. Galiba istanbulda yaşıyorsunuz, teklifler ilişkiler daha hızlı orda

normali bu değil tabiki ama şuan erkekler malesef pat diye bu şekilde söylüyorlar. bende biriyle tanışmıştım bikaç hafta önce tesadüf eseri, instagramımı aldı benden etkilendiğini söyledi bende hoşlanmıştım biraz, benim olduğum yere geldi görüştük sohbet ettik ertesi gün buluşacaktık bana gel birlikte yemek yapalım dedi daha 2 inci görüşmede evine davet etti birde yemek yaptırıp karnını doyurtacak o kadar sinir oldum ki. şuan erkekler malesef bu şekilde 2 inci görüşmede açık açık söylüyorlar ama aslında bu bir yönden iyi birşeyç en azından amaçlarını hemen belli ediyorlar kestirip atabiliyoruz kullanılmadan.

Evet evet İstanbuldayım :) Ben de gercekten evlıyken unutmusum

Hahaa ya yemek yaptırıp karnını doyurtacak kısmında sesli güldüm
Maalesef öyle galıba artık

Bugün tanıştığım kişiyle temmuza tatil planı yapsam ve ses çıkartmasa biraz da hödük biriyse otel linki atıp ikinci buluşmaya oraya çağırırım. Demekki sınır çizemiyor istediğim kadar yoklayayım karşı tarafı diyin. 3-5 senede değişecek kurallar değil bunlar gayet de kızın kendinize. Otele davet etmese tatil planıyla kalsa bu kadar çabuk ayıkamayacaktınız demekki.

Yanı bana göre de bu bir sürec :) zamanla zaten yasanacaktı zaten. Zonk dıye yazınca buz etti beni.

Evet dogru tatıl ıcın olumlu baktım , 3 ay sonra ya tanırım ısınırsam da giderim diye dusundum.
O konuya ılımlı bakmam cesaretlendırdı belkı de ama ben gercekten zamana yayılacak zannetmistim :)

Koşarak kaç niyet belli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…