- 14 Şubat 2016
- 575
- 595
- 39
-
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
Yok yok merak etmeyın :) O konuda sıkıntı yokOlsun yine de tehlikeli. Para işlerinde çalışan kadınlar ekstra dikkatli olmalı. Sizi tesadüfen bulmadığını hissediyorum.
Yani ne bileyim,ben sankı bu fasıl planları , temmuzda tatil vs dediginde absurt karsılamadım.3 ayda çözerım zaten , istersem de giderim diye düsündüm.Bu sizin normaliniz olmadığı ortada, bence engellemek yerine iletişim kurmayı deneyin derim . Belki adamın normalide bu yani bilemiyoruz sonuçta. Bende hızlı yaşarım hayatı mesela herkesin normali farklıdır... Farklılıklar hayata renk katar:) işte şu mekan çok güzel seninle orada vakit geçirmek isterim otele gitmek benim için uygun değil, diyebilirsiniz neden iletişim kurmadan engelleyeceksiniz ki. Tanimaya çalışın derim.
Belki de haklısınız ama ben zaten acaba öyle mi diye dusundugum ıcın actım konuyu..Herkesin yasam stilleri, iliski flört dinamikleri farklı. Adamın iliski dinamigi bu olabilir o yüzden niyeti su bu diyemem engellemeniz yersiz olmus -bana göre-
Bazı iliskilerim yatakta baslar, bazı iliskilerim evde baslar, bazı iliskilerim bir sokakta karsılasarak baslar… sevismek icin bulustugum biriyle 5 sene iliskimiz oldu vs..Belki de haklısınız ama ben zaten acaba öyle mi diye dusundugum ıcın actım konuyu..
Ama bır anda yuklenelınce burada bana dedim ben gercekten saglıklı dusunemedım :)
Tesekkür ederım yine de yorumunuz ıcın
Engeli açıp , direk düz bir şekilde söyleyin duygularınızı derim gelecek cevaba göre isterseniz engeller yolunuza bakarsınız ama iletişim kurmadan engellerseniz içinizde bir acaba olabilir ilerleyen zamanlarda .Yani ne bileyim,ben sankı bu fasıl planları , temmuzda tatil vs dediginde absurt karsılamadım.3 ayda çözerım zaten , istersem de giderim diye düsündüm.
Bugun de benı rahatsız edecek hic bir hareketı olmadı ama otel linki gönderdiginde sanki tek istedigi oymus gibi hissettim. Bu da benı rahatsız ettiHuzursuz oldum , engelledim.
Benım 2 ciddi ilişkim oldu.. 2. İle de zaten evlendim.Bazı iliskilerim yatakta baslar, bazı iliskilerim evde baslar, bazı iliskilerim bir sokakta karsılasarak baslar… sevismek icin bulustugum biriyle 5 sene iliskimiz oldu vs..
hayatı yasarken cok düsünmemek gerekiyor akısına bırakıp yasamak, yasatmak, anın tadını cıkarmak varken karsıdakinin “hedefini, niyetini” düsünürsek koca zaman kaybı.
Sevismekse sevişmek, öpmekse öpmek yada vakit gecirmekse vakit geçirmek.. elektrik alındıysa anın tadını cıkarmak varken engellemek neden? Belki tarzı böyledir bilemezsiniz. Bunlar benim fikirlerim tabii.
Haliyle huzursuz olmanız doğal… bunca zamandan sonra etkilenmissiniz duygularınız ölmemiş o yüzden relax olmakta fark var diyorum ben…Benım 2 ciddi ilişkim oldu.. 2. İle de zaten evlendim.
Belki de onun ıcın bu duruma adapte olmam icin zamana ıhtıyacım var sanırım. Bilmiyorum sadece ilk defa etkılenır gibi olmustum birinden , cok uzun zaman sonra.
Aklım karıstı cok , kızım var bır de .. ne bileyim tek olsam belki daha rahat dusunebılırdım.
Huzursuz hıssettim
Olabılır aslında acaba direkt otel yerine baska bir yerde bulusalım mı desem?Ya da dırekt bunu göndermesının benı rahatsız ettigini mi.. whatsapp engelı kaldırıp yazabılırım. Ama ınstagramdan da engelledim geri de alamam oradan..Engeli açıp , direk düz bir şekilde söyleyin duygularınızı derim gelecek cevaba göre isterseniz engeller yolunuza bakarsınız ama iletişim kurmadan engellerseniz içinizde bir acaba olabilir ilerleyen zamanlarda .
4 gün bir degisik güzel gecmıstı ,heyecanlanmıstım :)onun ıcın üzüldüm aslında..Haliyle huzursuz olmanız doğal… bunca zamandan sonra etkilenmissiniz duygularınız ölmemiş o yüzden relax olmakta fark var diyorum ben…
Direk söyle düz bir şekilde bence sen bu linki gönderince kendimi kötü hissettim engelledim ama sonra seninle konuşmadan engellemenin ikimizede haksızlık olduğunu düşündüm. İşin özü otele gitmek benim için uygun değil ama istersen başka yerlede seninle vakit geçirmek isterim seni tanımak isterim diyebilirsin , gelecek cevaba göre güle güle veya devam edersin yani :)Olabılır aslında acaba direkt otel yerine baska bir yerde bulusalım mı desem?Ya da dırekt bunu göndermesının benı rahatsız ettigini mi.. whatsapp engelı kaldırıp yazabılırım. Ama ınstagramdan da engelledim geri de alamam oradan..
Direk söyle düz bir şekilde bence sen bu linki gönderince kendimi kötü hissettim engelledim ama sonra seninle konuşmadan engellemenin ikimizede haksızlık olduğunu düşündüm. İşin özü otele gitmek benim için uygun değil ama istersen başka yerlede seninle vakit geçirmek isterim seni tanımak isterim diyebilirsin , gelecek cevaba göre güle güle veya devam edersin yani :)
Kaçarak uzaklaş bacım uzaklaşMerhaba herkese ,
Uyutmayan derdim bir tuhaf maalesef.. Kafam karıstı sizlerin de fikrini almak ıstedim.
3 sene once bosandım, bütün sürecle ilgili konularım da var , bana cok cok güzel destek veren arkadaslar oldu burada , onlara tekrar sarılıyorum kocaman
Şimdi derdim şu ; 3 gün once ınstagramda beni biri ekledi ben de ismi soyadı benım bankadan müşterimle aynı , müşterimle de hıc yuz yuze gorusmedık whatsapp fotosu da bır film karakteri yanı hıc gormedım kendısını.Bu ıstegı de o kısı zannedıp kabul ettım ama o degılmıs.
Merhaba , ne güzelsin önerılenlerde cıkıyordun ortak arkadas olmamasına ragmen merak ettım aslında dedi.Ben de durumu anlattım sız benı sansa ekledınız yani diye?Bir de takıp ettıgı kısı sayısı 200 bile degil , fotolar güzel böyle yanı etkılendım aslında.Yanı böyle bir sürü kız ekleyen hesaplar olur ya öyle degıl.Özetle aynı sektörde baska bankada Genel Müdürlük'te calısıyor. Diksiyon , yazımı, iletişimi gercekten iyi numarasını paylaştı telde de konustuk. İlk defa bu sekılde tanıstıgım biri oldu, bugün yemek yiyelim diye teklif etti sahilde bulustuk nedense hıc tedırgın olmadım , gittim.5 saat oturduk sohbet muhabbet hıc sıkılmadım.(35 yasında benden 4 yas kucuk , 2 sene evlı kalmıs 3 sene once bosanmıs bu arada. Cocuk yok.)
Aksam eve vardın mı yazmıs, işte fasıla gidelim beraber , yerlerı gonderıyor konustuk olur gidelim diye sonra da temmuzda tatıl ıcın yer gonderıyor senı mutlaka buraya goturecegım yazmıs en son muhabbet sonunda dudakların cok güzel öp beni dıyor demis
Ben kızımı uyuttum , teli aldım elime otel lınkı gondermıs.
Burada bulusalım mı canım sana da uzak olmasın hem demısOtelde yanı otelde bulusmak 2. Gorusmede cok absurt degıl mı ya? Ben cevap veremedım kaldım öyle..
Hayır bosandıktan sonra yani 3 senedır de bır ılıskım olmadı, yanı normalı bu mu artık anlamadım?
Ufak bir hayal kırıklıgı yasadım
*Sildim engelledim direkt,bunu sormam bıle hataydı haklısınıztesekkür ederim yorumlarınız için
Kızınız varmış. Böyle durumlarda çok dikkatli olunmalı. Herkesi hayatınıza sokmayın.. Evladınız biraz büyüsün toparlasın sonra ne yapmak istiyorsanız yapın.Benim de içime sinmedi
Bu adam kurdu olmuş bu işlerin sana göre değil bence şu an sen daha saf samimi yaklaşıyosun gerçeksin ama karşındaki adam böyle değil.4 gün bir degisik güzel gecmıstı ,heyecanlanmıstım :)onun ıcın üzüldüm aslında..
Tesekkur ederim , bıraz relax olmayı da öğrenmem gerekıyor haklısınız.
Tamam seks gayet normal de bana sevgiyle aşkla olanı makul :) Sanki bu dırekt nefsani istegi doyurmak gibi geldi bana , hemen bu sekılde ilerlemesi yani..Yaşlar küçük değil. Direkt niyetini belli etmesi iyi olmuş bence. Seks için hoşlanıyor taklidi yapmak max üniversitede falan bitmeli zaten. Seksten sonra ne olur orasını kimse bilemez. Hoşlanılırsa ilerler belki ya da bir daha görüşmezsiniz. Önemli olan sizin ne istediğiniz.
Yani ciddi ilişki derken , gercekten güzel vakıt gecırdım.5 saat sureklı konustuk yani ve laçka sacma bır hareketı de olmadı..İsteğiniz ciddi ilişkiyse üzülürsünüz. Kaşıdaki o kafada değil.