İkinci buluşmada otel ?

Belki de temmuzda tatıl planına vs olur gibi yaklastım , hanı 3 ay ıcınde bırbırımızı tanırız olursa da gideriz diye düsündum
Onun rahatlıgıyla böyle ılerledı belki de yanı tatile tamam dedigime göre hemen herseyı yasayabılırız dıye dusundu sanırım :)

Adamın niyeti belli , saf mısın bedavadan keyfini yapacak uyanık, size ne muamelesi yaptığını iyi düşünün...

Herkesin yasam stilleri, iliski flört dinamikleri farklı. Adamın iliski dinamigi bu olabilir o yüzden niyeti su bu diyemem engellemeniz yersiz olmus -bana göre-
Engeli kaldırdım yazdım , temmuzda beraber tatil planı yaptıgında 3 ay ıcınde birbirimizi tanırız , belkı de gideriz diye dusundum.Belki de bu tavrım sana bu rahatlıgı verdı ama bana göre seksın askla sevgiyle olanı güzel nefsanı istegi doyurmaya yönelik olanı degil , yazdım.Sana göre de tam tersidir belki dedim. Yıne de tesekkur ederim hos sohbetın ıcın de yazdım.
O da bana upuzun bir mesaj yazmıs.
Aynı sektordeyız az cok kımlıgım yazısmalarımdan hem yüzyüze görüsmemizden anlamıssındır nasıl biri oldugumu , demis
Ben de bır zaman sonra olmasından yanaydım belki hızlı davrandım haklısın ama gördüm begendim daha cok istegim olustu dedi ve begendıgım biriyle herseyı yasamak ıstedım.
Tek planım bu degıldı ki , aklına böyle birsey getirecegini hıc dusunmemıstım , yazmıs.
Bunun gibi upuzun bır mesaj yazmıs ..

Size önerim bundan sonrası için anı karar vermeyin direkt engellemek de fevrilik engeli kaldırıp yazmakta daha çok düşünerek ve sakın kalarak hareket edin. Karşı tarafın gözünde dengesiz bir imaj oluşuyor. Adam direkt takılmak istemiş bu onu kötü yapmaz tarzı budur, sizin de tarzınız bu değil. Daha akışta kalın lütfen.

Yok gece cok gec saattı ya uyuyordu ,whatsaptan engelleyıp engeli kaldırdıgımı bilmiyor :)
Cok tesekkur ederım

Yok gece cok gec saattı ya uyuyordu ,whatsaptan engelleyıp engeli kaldırdıgımı bilmiyor :)
Cok tesekkur ederım
İnstayı gördü sonuçta veya görecek. Erkekler sizin duruşunuza göre de şekil alıyor adam 35+ istekleri vs vardır olacaktır siz tanışma halinde de sınır çizerek ilerleyebilirsiniz. Bu yaşlarda bu teklifler çok olağan öküzce etmiş . Sınır çizip sessiz kalmak lazım o uğraşsın

Özrü kabahatinden beter. Konu sahibi hayır bunu kendinize yapmayın. Bu adamdan bir cacık olmaz.

Engellemek çok ergence bir davranış bana göre.Ben yazmazdım onun yazmasını beklerdim ve yazdığın da net şekilde kısa ve öz düşüncemi ifade ederdim.Bu lafta yeni moda oldu zaten seni çok beğendiğim için sana isteğim oluştu yoksa amacım sadece seks değil :) Bunu diyor ki onun gerçekten seni çok beğendiğini san onunla yine görüş :) Güzel taktik ama bir kaç kere beraber olacak olsan sonrasın da bizim kafa yapımız bir değil ya da farklı düşüncelerdeyiz bizden olmaz görüşmeyelim diyecek.

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Zamanla fevriliğimi çok törpüledim. Kolay kolay engellemem, engellersem de kaldırmam başka türlü de iletişime geçmem.

Ben de demek ki böyle öğrenecegim :)
Flört etmeyı unutmusum , kimseye guvenıp bir ilişki yasamadım 3 senedır :) Bu kısıye guvenebılırım gibi hıssettim, onda da yanıldım :)

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Zamanla fevriliğimi çok törpüledim. Kolay kolay engellemem, engellersem de kaldırmam başka türlü de iletişime geçmem.
Evet ben de aynı sizin gibiydim şuan sinirlerim alınmış gibi aşırı relaxım.Ve böyle olunca karşı tarafa da çok yerinde cümleler kurup kendimi net ifade ediyorum beni salak yerine koyamayacağını anlıyorlar.

Ohaaa iyice manyadı erkekler

Flört etmeyı unutmusum , kimseye guvenıp bir ilişki yasamadım 3 senedır :) Bu kısıye guvenebılırım gibi hıssettim, onda da yanıldım :)
Bundan sonrasına bakarsınız tecrübe edine edine gidersiniz. Güvenden daha çok siz de yükselmişssiniz:)

Bu tip erkeklerden çok var tanıdıkça zamanla öğreneceksin.Tek tavsiyem hemen kendini kaptırma iyi gözlemle mutlaka belli ediyorlar kendilerini.Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…