İkinci buluşmada otel ?

Bugün tanıştığım kişiyle temmuza tatil planı yapsam ve ses çıkartmasa biraz da hödük biriyse otel linki atıp ikinci buluşmaya oraya çağırırım. Demekki sınır çizemiyor istediğim kadar yoklayayım karşı tarafı diyin. 3-5 senede değişecek kurallar değil bunlar gayet de kızın kendinize. Otele davet etmese tatil planıyla kalsa bu kadar çabuk ayıkamayacaktınız demekki.
Dogru , cunku eglence sonrası taksıyle eve bırakırım senı ben de otele gecerim demesi abazan plmadıgını dusundurmustu :) ama benım zaten anca böyle gözüme sokacaksın , o da bunu yaptı sağolsun :))

Evet dogru tatıl ıcın olumlu baktım , 3 ay sonra ya tanırım ısınırsam da giderim diye dusundum.
O konuya ılımlı bakmam cesaretlendırdı belkı de ama ben gercekten zamana yayılacak zannetmistim :)
Zamana yayılacak da olsa bunu şu an belli etmeniz yanlış olur zaten. Yeni tanıştığınız kişinin sizle böyle hızlı planlar yapması da yanlış tamamen romantik düşünüyor olsa bile. Bu tarz planlarda en azından zamanı gelince konuşulur diyebilirsiniz.

Zamana yayılacak da olsa bunu şu an belli etmeniz yanlış olur zaten. Yeni tanıştığınız kişinin sizle böyle hızlı planlar yapması da yanlış tamamen romantik düşünüyor olsa bile. Bu tarz planlarda en azından zamanı gelince konuşulur diyebilirsiniz.
Tamamdır , aklımda artık bu tavsıyenız💐

Erkekler neden böyle ya 😂 her konu cinselliğe nasıl geliyor. Düzgün bir ilişkin olsa da ilişki içindeyken yaşansa. Damdan düşer gibi hemen yatağa atmaya çalışıyorlar 💩

Olabılır aslında acaba direkt otel yerine baska bir yerde bulusalım mı desem?Ya da dırekt bunu göndermesının benı rahatsız ettigini mi.. whatsapp engelı kaldırıp yazabılırım. Ama ınstagramdan da engelledim geri de alamam oradan..
Hiçbir şey yapmayın, yapmanız gerekeni yapmışsınız çoktan adamı engellemişsiniz zaten. Adamın niyeti belli, doğru anladınız. Kimse ciddi düşündüğü kadına şak diye otel linki atmaz, özellikle daha yeni konuşmaya başlamışken. Bundan ne mesaj çıkarılacağı belli. Yaşadığımız ülkenin toplumsal yargıları belli, hatta türkiyeyi geçtim en relax yaşayan toplumlarda bile böyle bir şey olmaz. Kimse kimseyi otel odasında buluşmaya çağırmaz.
Bu adamdan bir cacık olmaz kullanıldığınızla kalırsınız, başkasından hoşlanırsınız merak etmeyin.

Sonra derler ki hanım hanımcık, ılımlı kız istiyorum. Sınırı çizdiğin halde hanım hanımcık olamıyorsan 🤣 bu erkeklere göre hanım hanımcık kadın kim oluyor ya 😂

Belki de temmuzda tatıl planına vs olur gibi yaklastım , hanı 3 ay ıcınde bırbırımızı tanırız olursa da gideriz diye düsündum
Onun rahatlıgıyla böyle ılerledı belki de yanı tatile tamam dedigime göre hemen herseyı yasayabılırız dıye dusundu sanırım :)
Tam olarak bu, tatil diyerek nabzınızı ölçtü ilk. Ki bence üç ay tatile gitmek için de çok erken. Sizden olumlu geri dönüş alınca asıl aklındakini söyledi.

Sonra derler ki hanım hanımcık, ılımlı kız istiyorum. Sınırı çizdiğin halde hanım hanımcık olamıyorsan 🤣 bu erkeklere göre hanım hanımcık kadın kim oluyor ya 😂
Aşık oldukları kadınlara yapmıyorlar böyle diye düşünüyorum. Laflarına ve sözlerine dikkat ediyorlar o zaman. Kime aşık oluyorlar derseniz orası bir bilmece.

X