-
- Konu Sahibi benimhikayemhuzun
Bunun tanışma evlenme herşey dahil paket 6-7 ayda versiyonu var bende de.İşte belli olmuyor. Arkadaşlarım beni tebrik ederdi biriyle ikinci haftaya girdiğimde "Ooo Strobe ciddi mi düşünüyon bu kez?" diye. Bir haftada öper koklar yol verirdim. Eşim için de ciddi bir planım yoktu, ucundan bi kıtlayayım dedim adamcağızı.
Üç ayda ailelere söylendi, aynı sene içinde nişan, bir buçuk seneye de hoppala düğün. Namusunu temizledim beyimin.
not aldım bunu da.ilk buluşmada da fingirdenebilir.sonuca bakmalı olayların başına değilBunun tanışma evlenme herşey dahil paket 6-7 ayda versiyonu var bende de.Pişman değilim olmazsa tekmeyi basarım diye konuşmaya başladım ilk bulusmalarimizda fingirdeme halinde geçti baktık enerji güzel evlendik 8 yıl oldu
Anlaşılan o ki takılırım diye başlayan ilişkiler genelde ciddiye biniyorAy cidden biz de karşılıklı böyle deyip başlamıştık
Bunun tanışma evlenme herşey dahil paket 6-7 ayda versiyonu var bende de.Pişman değilim olmazsa tekmeyi basarım diye konuşmaya başladım ilk bulusmalarimizda fingirdeme halinde geçti baktık enerji güzel evlendik 8 yıl oldu
Valla karşıdakinin doğru adam olduğunu düşünüyorsan yapılır bence yanot aldım bunu da.ilk buluşmada da fingirdenebilir.sonuca bakmalı olayların başına değil
Sizede maşallahMaşallah size :) Bizim de bu sene 8. yılımız bitti.
"Bi dadına bakim şu delüğanlının" diye başladım, 8-9 senedir vazgeçemediğim lezzet oldu ahssh
Karma...ben de biraz oynar bırakırım demiştim, ciddiye almamıştım ama bana sormadan kalbimdeki hisler ciddileşmiş, sonra her şey sarpa sardı tabii kısa süre içinde. bak kaç ay oldu hayatımdan çıkalı, hala yerini dolduracak birini bulamadım yok mu bunların eczanedeki ilaçlar gibi muadili falan yabence insan biraz takılır, biraz eğlenir bırakırım dememeli, olumlu olumsuz yapıştırıyor hayat o insanı yakamıza.
Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
O zaman siz izin vermezsiniz. Konu sahibine göre de hızlıysa izin vermez. Ama 30 yaşında kadının “aiiiiyyy elimi tuttuu” tribi komik bence biraz.
Rızanız dışında olan şeyin adı ya taciz ya tecavüz olur zaten.Bana göre de benden yüz bulmadan elimi tutması itici..
Geri kafalık olsun adı ya da komik ama rizam olup olmayacağını gözetmeli.. ben 36 yaşındayım 16'da da böyle düşünüyordum
Her harekette kendinizi sorgulamayın. Gayet haklısınız.Normal değil bu hız. Çünkü siz rahatsızlığınızı belli etmişken daha ileri gitmesi iki taraflı ilişkikerin yapısına ters, bir tarafı yok saymak. Bunun bir kuralı da yok zaten. Tek koşul sizin isteğiniz, tercihinizdir.Rahatsız olduğunuz şeye durumu bozmamak için ya da birileri normal dedi diye idare edici yaklaşırsanız asla kendi isteklerinizi yaşayamazsınız.Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
30 yaş üstü olduğunuzu söylüyorsunuz. Muhafazakar bir hanimefendiyseniz şayet ona öte biriyle görüşün ama ikinci buluşma da yanaginizdan öpmesi elinizi tutması sizi rahatsız ediyorsa ve söylediğiniz halde devam ediyorsa ya gorusmeyeceksiniz ya da çağa ayak uyduracaksiniz şu zamanda bence el ele tutusmaniz ve yanaginizdan öpmesi gayet normalBir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
Ahahhaha boşluğuma geldiAy bide bayıl feriha