- 2 Eylül 2016
- 1.306
- 2.438
- Konu Sahibi benimhikayemhuzun
ben ilk buluşmada öpüşmüştüm çok hızlıyım heralde ahahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu detayı okuduğumdan beri aynı seyi düşünüyorum2 haftada mevcut ilişkini bitirip, yeni biriyle tanışıp, iki kere buluştun mu? Kız sen bu adamdan daha hızlısın
Eğer enerji karşılıklıysa ilk bulusmada neler olur neler bknz ben ve eşim konuda rahatsız edici olan şey konu sahibinin istemediği halde yapması olmuş. Ben dünden razıydım
Bece adamın tavrı çok normal elinizi tutması sizi öpmesi demek hemen yatağa atacak demek değil. O kısmı sizin tabularınıza kalmış ama gerisi normal ,30 üstü yetişkin insanlarmışınız ne bekliyorsunuz ki??? Aylarca göz göze bakışıp başka şey yapmadan takılmak mı ?Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
Normal karşılamazdım. Yaş kaç olursa olsun, tanımadan daha ilk haftalardan bu tür temaslar tamamen farklı niyette olduğunu düşündürür insana.Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
ooooo hic sevmem öyle seyleri daha dur bakalımBir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
Ben bu kısma değincem çünkü aynı şeyden muzdaribiz.. Benim de erkek arkadaşım gerçekten ama gerçekten yakışıklıdır bazen oha diyorum, bana nasıl bakıyor diyorum Tarkan gibi bisey Ben çok sıradan kalıyorum yanında. Biz 7 aydır birlikteyiz ve artık artniyet kullanma vs amacının olmadığına eminim. Yakışıklı adama düşmüşüm sefam olsun deyin geçin ama dikkatli olun buluşmalarda uzak durun kibar olacağım diye elini tutmasına göz yummayın biraz mesafe olsun bakalım ne olacakBende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.