ikinci buluşmada el tutma vs..

O an ki duygu yoğunluğu ile bu şekilde davranmış olabilir normal. Rahatsız olduysanız belirtin, altında bir şeyler arayıp durmayın. 17 yaşında ilk flörtü olan genç kız gibi yazmışsınız

Eğer enerji karşılıklıysa ilk bulusmada neler olur neler bknz ben ve eşim konuda rahatsız edici olan şey konu sahibinin istemediği halde yapması olmuş. Ben dünden razıydım

enerji karsilikli olunca o ana kadar akilda olmayan seyler bile olabilir. ilk bulusmada tam ayrilirken gelip bende kalmasini teklif etmistim ben de mesela belli standartlari yok, isteyen aylarca opusmez, isteyen ilk gunden neler neler yapar

ama konu sahibi rahatsiz oldugunu belirtince karsidakinin devam etmesi biraz rahatsiz edici evet.

Ben nişanlımla başlamadan önce buluştuğumuzda karşıdan karşıya geçerken elimi tutmuş ve otobüse binerken yanağımdan öpmüştü. Daha sevgili değildik tam olarak ama 1 senedir zaten ünide aynı sınıftaydık benim hoşuma gitmişti hoşlanıyordum zaten
Ben takılmadım hatta arkadaşlarıma koşa koşa gidip anlatmıştım.

Burda aaaa 30 yasında boyle mi tepki olur bilmemne demelerine bakmayın siz...Su onemli orda, bazıları mesela yapıs yapıs cok rahatsız edici olur daha ilk bastan..sanırsın hiç kadın görmemiş, ilk seni görmüş gibi...Daha sen tanımaya calısırken, hoslantı olusurken adam sülük gibi yapısır boğar..bu da güzel gelişebilecek şeyi olumsuza cevirir...dokunmanın da sınırı vardır hani...erkek, kadının tepkilerine göre ne kadar ileri gidebileceğini ayarlamalı ....ama kendi capında kadının tavrına aldırmadan istediği gibi davranan tipler bana bencil geliyor

Yorumlar maşallah...
Eve atmalar, tadına bakmalar, takılırım tekmeyi basarımlar. Erkeklerden söz ediyoruz ne de olsa. Aynı cümleleri kadınlara yöneltsek, oov felaket! Şu pozitif ayrımcılık, ne kadar da itici duruyor bazen.

Konu sahibi, rahatsız olduysanız söylersiniz, belli edersiniz engel olursunuz. Bu kadar basit.
İnsanların daha ilk buluşmada övünerek anlattığı sevişmeleri veya evlenene kadar elele tutuşmamış olması sizi bağlamaz ki.
Herkesin her şeyi yaşadığı zaman farklı olabilir. Bunu tamamen kişiler ve o ilişki dinamiği belirler.

Biz de henüz 3 gündür tanışıyorken, ilk buluşmamızda el ele tutuşmuştuk. Beni eve bırakırken yanağımdan öpmüştü. O an duyguların yoğunluğuyla öyle gelişti, hiç sorgulamadım. Çok mutluydum zaten. Sanırım siz görüştüğünüz kişiden pek etkilenmediğiniz için rahatsız oldunuz.

Bazen pat diye öpüşerek baslarsin ilişkiye, 30 yaşındasınız artık, heyecan mi yaşamak istiyor demişsiniz ama sizin de bu kadar hoşlandığınız insanla heyecan yaşamak istemeniz gerekmez mi? Öpüşmek, koklasmak, el ele tutusmak, sevişmek güzel şeylerdir neden öcü gibi bir algı var kafanızda? Ha siz bu tarz şeyleri istemiyorsanız o zaman gorusmezsiniz.

Bece adamın tavrı çok normal elinizi tutması sizi öpmesi demek hemen yatağa atacak demek değil. O kısmı sizin tabularınıza kalmış ama gerisi normal ,30 üstü yetişkin insanlarmışınız ne bekliyorsunuz ki??? Aylarca göz göze bakışıp başka şey yapmadan takılmak mı ?

Normal karşılamazdım. Yaş kaç olursa olsun, tanımadan daha ilk haftalardan bu tür temaslar tamamen farklı niyette olduğunu düşündürür insana.

ooooo hic sevmem öyle seyleri daha dur bakalım

Hislerimize güvenin rahatsız olduysanız olmuşsunuzdur. Ben de karşımdakini iyice tanımak isterim, apar topar işlere kalkışmak istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. 30 yaş üstü olan kadınlar durmayıp hemen yatağa mı girmeli, yaşları 'geçkin' diye romantizm istemeye, flört istemeye, karşı tarafı tanımaya hakları yok mu

Ben bu kısma değincem çünkü aynı şeyden muzdaribiz.. Benim de erkek arkadaşım gerçekten ama gerçekten yakışıklıdır bazen oha diyorum, bana nasıl bakıyor diyorum Tarkan gibi bisey Ben çok sıradan kalıyorum yanında. Biz 7 aydır birlikteyiz ve artık artniyet kullanma vs amacının olmadığına eminim. Yakışıklı adama düşmüşüm sefam olsun deyin geçin ama dikkatli olun buluşmalarda uzak durun kibar olacağım diye elini tutmasına göz yummayın biraz mesafe olsun bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…