- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
-
- Konu Sahibi benimhikayemhuzun
karşılıklı rıza olunca samanlık seyran olur demiş atalarrr.edit:demişler miydi acep?Eğer enerji karşılıklıysa ilk bulusmada neler olur nelerbknz ben ve eşim konuda rahatsız edici olan şey konu sahibinin istemediği halde yapması olmuş. Ben dünden razıydım
Sorma sormaAy ben de ikinci buluşmada elini tutup yanaklarından da böyle koklaya koklaya ciğerlerime çeke çeke öpmüştüm. Bi de utanmadan sarıldım falan. Bu durumda ben ya sapık ya da hoppa mıyım neyim acaba.
karşılıklı rıza olunca samanlık seyran olur demiş atalarrr.edit:demişler miydi acep?
Evet o konuda rahatsiz olmakla haksiz degilmisim hic bir sey yokken sildi atti beni ranimak isteyen birine şans verdim.Cunku 2 yildir dengesiz bir adamin pesinde ziyan ettim kendimi
Öncelikle siz ne istiyorsunuz ona kulak verin.Konuşmanızı tavsiye etmem Akışına bırakın ve gözlemleyin anlam yüklemeyin duygusal olarak.Eğer bir ilişkinin için de olduğunuzu hissediyorsaniz ne mutlu.Ama sadece kısır döngünün içinde bocalıyorsaniz sorun orda başlar.Sizin çok hoşlanıyor kendini alakoyamiyor zannettiğiniz şey erkekler için sıradan bir durum.Belirsizlik değersizliktir.Bekleyin ve kararı siz verin.Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
Bende de sevgili versiyonu var bunun. 3 ay takılır bırakırım demiştim 1 seneyi geçtiSiz ne istiyorsanız, hızlı bulup rahatsız hissediyorsanız konuşun bunları.
Eşimle eğlenip sıkılınca bırakacaktım, ciddi düşünmüyordum, çirkin emellerime alet ettim ama sonrasında evlenmiş bulundum mesela. Belli olmuyor.
Bende de sevgili versiyonu var bunun. 3 ay takılır bırakırım demiştim 1 seneyi geçti
yaa sorma bu daha ne ki...puuuuuu sana hiç yakıştıramadım kuzummmm
kim diyecek ayol?ilkokula hatta anaokuluna düştü sevgili flört işleri.daha bu hafta duydum kız benim 5 tane oldu bile demiş ki 11 yaşındayaa sorma bu daha ne ki...
gecenin birinde, hayatımda ikinci kez gördüğüm insanın arabasındaydım bi de. başıma bişey gelse o saatte ne işi varmış, yok ağzından mı öpmüş yok daha yeni tanıdığı insanın eli mi tutulurmuş şeyi mi tutulurmuş derlerdi
ben de biraz oynar bırakırım demiştim, ciddiye almamıştım ama bana sormadan kalbimdeki hisler ciddileşmiş, sonra her şey sarpa sardı tabii kısa süre içinde. bak kaç ay oldu hayatımdan çıkalı, hala yerini dolduracak birini bulamadım yok mu bunların eczanedeki ilaçlar gibi muadili falan yaBende de sevgili versiyonu var bunun. 3 ay takılır bırakırım demiştim 1 seneyi geçti
ahahahah ben o yaşta mastürbasyonu daha yeni keşfetmiştim, günümüz çocukları fiber internet gibi hızlı!kim diyecek ayol?ilkokula hatta anaokuluna düştü sevgili flört işleri.daha bu hafta duydum kız benim 5 tane oldu bile demiş ki 11 yaşında
Oooo ben de anlatayım da ayıplasınlar biraz beni de.yaa sorma bu daha ne ki...
gecenin birinde, hayatımda ikinci kez gördüğüm insanın arabasındaydım bi de. başıma bişey gelse o saatte ne işi varmış, yok ağzından mı öpmüş yok daha yeni tanıdığı insanın eli mi tutulurmuş şeyi mi tutulurmuş derlerdi
Eski sevgilimle ilk buluşmanın sonunda çocuğa sarılmıştım. Siz böyle deyince o aklıma geldiAy ben de ikinci buluşmada elini tutup yanaklarından da böyle koklaya koklaya ciğerlerime çeke çeke öpmüştüm. Bi de utanmadan sarıldım falan. Bu durumda ben ya sapık ya da hoppa mıyım neyim acaba.
Katılıyorum, sizin hala bu adama karşı güveniniz oluşmamış ki, acabalarla dolusunuz, anladığım şu ayrılırsa benden be yaparım, sonradan pişman olacağınız hiç bir şeye izin vermeyin, olumlu ya da olumsuzYapacağınız tek şey rahatsızlığınızı dile getirmeniz ve eğer uyarıya rağmen devam ediyorsa ilişkiyi bitirip yolunuza devam etmeniz olur.
Birde bana saçma gelen şey sizi rahatsız eden bu temas durumunu buraya yazıp erken mi geç mi diye sormanız. Bunun tek bir cevabı olmaz. Bana göre evet diğerine göre hayır ama önemli olan sizin ne düşündüğünüz. Bu ilişkiyi siz yaşıyorsunuz bizler değil. Bizi değil kendinizi dinleyin.
Ay cidden biz de karşılıklı böyle deyip başlamıştıkben de biraz oynar bırakırım demiştim, ciddiye almamıştım ama bana sormadan kalbimdeki hisler ciddileşmiş, sonra her şey sarpa sardı tabii kısa süre içinde. bak kaç ay oldu hayatımdan çıkalı, hala yerini dolduracak birini bulamadım yok mu bunların eczanedeki ilaçlar gibi muadili falan yabence insan biraz takılır, biraz eğlenir bırakırım dememeli, olumlu olumsuz yapıştırıyor hayat o insanı yakamıza.