ikinci buluşmada el tutma vs..

Evet o konuda rahatsiz olmakla haksiz degilmisim hic bir sey yokken sildi atti beni ranimak isteyen birine şans verdim.Cunku 2 yildir dengesiz bir adamin pesinde ziyan ettim kendimi
Sevgiliniz varken mi gozlemlediniz bu adamı ? Hissettiği için belki eski sevgiliniz silip attı

Şehrine 7 aydır poposunu kaldırıp gelmeyen, gelmemek için bahane uyduran, dünyanın en dandik hediyesini alan herife sen hala erkek arkadaş mı diyorsun ya? Sen tabii ki kendini sıradan hissedersin zira adam berbat, karaktersiz. Sana eşya muamelesi yapıyor, yan dön burnuna bakayım falan diyor. Adam zaten seni nasıl kullansın yanına bile gelmek istemiyor. Sen hala aynı tas aynı hamamsın. Bizim kadınlarımız neden böyle anlamış değilim sana konunda yüz kere söylendi, sevildiğini sen de hissetmiyorsun. Kendine bunu yapan herifle hala beraber olup da kendini iyice küçük düşürme bak sana sen lazımsın, bir ilişki yüzünden kendini kaybedince toparlaması çok zor oluyor. Bana kızacaksın muhtemelen bu yorum için ama ben senin konularına dayanarak konuşuyorum.

Buluşma derken arkadaşça buluşma mı ?
Yoksa önceden uzun süre konuştuğumuz flört ettiniz ve devam etmeye mi karar verdiniz ?
Öyleyle 2. Buluşmada el ele tutuşmak bence abes değil
Ama siz rahatsız olmuşsunuz önemli olan sizin ne istediğiniz

Herkes kötü olacak diye bişey yok ama adil yıldırım'ın sırtlan dediği erkek sayısı da bir hayli fazla. O yüzden 2. Seçenek üzerinde ilk etapta daha fazla durulur,hemen güvenilmez. Benim de birisi ilk buluşmada elimi tutmuştu ya belliydi ne olduğu ama eşimle de mesela iki hafta içerisinde birçok şey gelişti . Normalde sorsalar 2 hafta çok az bir zamandı bana göre

Ay ağzına sağlık. Daha geçen konusunu okuduk, şaka mı yapıyor dedim yorumu okuyunca. Bacım kendine gellll diyesim geldi siz yeteri kadar yazmışsınız , gerek kalmadı, tşk.

Adil Yıldırım bir bana mı komik geliyor ya

Ay ağzına sağlık. Daha geçen konusunu okuduk, şaka mı yapıyor dedim yorumu okuyunca. Bacım kendine gellll diyesim geldi siz yeteri kadar yazmışsınız , gerek kalmadı, tşk.
yani biraz sert yazdım hatta kırıcı da denebilir ama gerçekler çok sert, ben ne yapayım? daha 25 yaşında, adam yüzünden yaşadığı özgüvensizliğin haddi hesabı yok. atanmış memur genç bir kadın yani bu, işi gücü artık garantiye almış. ki benim düşüncem o adamın kesin başka ilişkileri de var yani hem yakışıklı, hem paralı hem de uzakta. hayatta böyle birinin sadakatinden emin olmazdım. hayır burada benim de sevgilim yakışıklı diye caka satacağına konularını bi açsın okusun, kendine gelsin.

Merhaba; bu sizin ve karşınızdakinin ilişkiden ne beklediği ile doğru orantılı. Belki sizinle ilgili ciddi ilişki beklentisi var ve kendine engel olamıyor da olabilir; tam tersi de olabilir. Tavırlarınızla siz de düşüncelerinizi anlatabilirsiniz. Direkt konuya girip konuşmak belki itici olabilir ama hoşlanmadığınız bir şeyi yapmasına da izin vermeyin.

İçiniz almıyorsa, içinizde kuşku ve acaba mı varsa tabi ki yakınlık istemeyebilirsiniz. İlk buluşmada cinsellik yaşayan arkadaşlarda doğru kişiyi bulmuşlar, şanslılar ama her zaman öyle olmuyor , ben daha bulamadım mesela ilk görüşte hah bu deyip içim rahat rahat öpüşebileceğim birini Ki titiz biriyim yani tiksinirim öyle herkesle öpüşemem falan

Ne garip bi konu İlişkilerin dinamikleri farklıdır, yani biriyle aylarca el ele tutmazsın, biriyle tanıştığın gün sevişirsin. Yok öyle miydi böyle miydi erken miydi geç miydi falan bu sorular bir bana mı saçmasapan geliyor? İstemiyorsan yapma kardeşim yani zorla değil ki

Tokat niyetine çok doğru bir yorum. Bu kız umarım tez vakitte akıllanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…