ikinci buluşmada el tutma vs..

Eğer enerji karşılıklıysa ilk bulusmada neler olur neler 😁😁 bknz ben ve eşim 😁 konuda rahatsız edici olan şey konu sahibinin istemediği halde yapması olmuş. Ben dünden razıydım😁😁
karşılıklı rıza olunca samanlık seyran olur demiş atalarrr.edit:demişler miydi acep? :işsiz:

Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
Öncelikle siz ne istiyorsunuz ona kulak verin.Konuşmanızı tavsiye etmem Akışına bırakın ve gözlemleyin anlam yüklemeyin duygusal olarak.Eğer bir ilişkinin için de olduğunuzu hissediyorsaniz ne mutlu.Ama sadece kısır döngünün içinde bocalıyorsaniz sorun orda başlar.Sizin çok hoşlanıyor kendini alakoyamiyor zannettiğiniz şey erkekler için sıradan bir durum.Belirsizlik değersizliktir.Bekleyin ve kararı siz verin.

Siz ne istiyorsanız, hızlı bulup rahatsız hissediyorsanız konuşun bunları.
Eşimle eğlenip sıkılınca bırakacaktım, ciddi düşünmüyordum, çirkin emellerime alet ettim ama sonrasında evlenmiş bulundum mesela. Belli olmuyor.
Bende de sevgili versiyonu var bunun. 3 ay takılır bırakırım demiştim 1 seneyi geçti:KK51:

Bende de sevgili versiyonu var bunun. 3 ay takılır bırakırım demiştim 1 seneyi geçti:KK51:

İşte belli olmuyor. Arkadaşlarım beni tebrik ederdi biriyle ikinci haftaya girdiğimde "Ooo Strobe ciddi mi düşünüyon bu kez?" diye. Bir haftada öper koklar yol verirdim. Eşim için de ciddi bir planım yoktu, ucundan bi kıtlayayım dedim adamcağızı.
Üç ayda ailelere söylendi, aynı sene içinde nişan, bir buçuk seneye de hoppala düğün. Namusunu temizledim beyimin.

puuuuuu sana hiç yakıştıramadım kuzummmm :KK45: :KK53:
yaa sorma bu daha ne ki...
gecenin birinde, hayatımda ikinci kez gördüğüm insanın arabasındaydım bi de. başıma bişey gelse o saatte ne işi varmış, yok ağzından mı öpmüş yok daha yeni tanıdığı insanın eli mi tutulurmuş şeyi mi tutulurmuş derlerdi :KK70:

gecenin birinde, hayatımda ikinci kez gördüğüm insanın arabasındaydım bi de. başıma bişey gelse o saatte ne işi varmış, yok ağzından mı öpmüş yok daha yeni tanıdığı insanın eli mi tutulurmuş şeyi mi tutulurmuş derlerdi :KK70:
kim diyecek ayol?ilkokula hatta anaokuluna düştü sevgili flört işleri.daha bu hafta duydum kız benim 5 tane oldu bile demiş ki 11 yaşında :işsiz: :KK45:

ben de biraz oynar bırakırım demiştim, ciddiye almamıştım ama bana sormadan kalbimdeki hisler ciddileşmiş, sonra her şey sarpa sardı tabii kısa süre içinde. bak kaç ay oldu hayatımdan çıkalı, hala yerini dolduracak birini bulamadım yok mu bunların eczanedeki ilaçlar gibi muadili falan ya :KK70: bence insan biraz takılır, biraz eğlenir bırakırım dememeli, olumlu olumsuz yapıştırıyor hayat o insanı yakamıza.

Bence yaşlarınız ileri olduğu için bu konuda daha rahat olabilir. Yani ergenlikteki gibi aylarca beklemek istemiyor bazı şeyleri yaşayan insanlar. Sırf bu yüzden adamı kötü niyetli diye düşünme bence. Sana davranışlarına ve konuşmalarına dikkat et, genel hayatındaki tavırlarına vs.

Oooo ben de anlatayım da ayıplasınlar biraz beni de.
O zaman hızlı ve genç zamanlarım tabi. Dershaneden bir çocuk vardı, hiç o gözle bakmıyordum bile. Bir akşam beraber yürüyelim dedi. Tamam dedim, kışın çat ayazı yani. Üşüme ayağına elimi tuttu, ben de çekmedim. El ele yarım saat yürüdük. Kahve içelim dedi, tamam dedim. Gittik içtik kahveyi, çıkışta yine elimi tuttu. Ertesi gün çıktığımızı öğrendim deshanede. Üç ay çıktım sonra da postaladim. Arabasına da ikinci gün bindim. Aha böyle de hızlıydım zamanında. :KK53:

Ay ben de ikinci buluşmada elini tutup yanaklarından da böyle koklaya koklaya ciğerlerime çeke çeke öpmüştüm. Bi de utanmadan sarıldım falan. Bu durumda ben ya sapık ya da hoppa mıyım neyim acaba.
Eski sevgilimle ilk buluşmanın sonunda çocuğa sarılmıştım. Siz böyle deyince o aklıma geldi 😂. Öncesinde tanımadığım bir insandı. Daha 2. haftasında falan öpüşmüştük 😂.

Şimdikiyle ilk arkadaşlıktan fazlası niyetiyle görüştüğümüzde evime gelmişti. Heyecandan uyuyamayıp tüm gece sevişmiş (maalesef sadece sevişmiş)tik 😂. O yüzden hızlı mı, niyeti başka mı bişi diyemiyorum 😂. Benimkisi o şekilde başlayıp 7. yılında devam eden bir ilişki 😂

Yapacağınız tek şey rahatsızlığınızı dile getirmeniz ve eğer uyarıya rağmen devam ediyorsa ilişkiyi bitirip yolunuza devam etmeniz olur.
Birde bana saçma gelen şey sizi rahatsız eden bu temas durumunu buraya yazıp erken mi geç mi diye sormanız. Bunun tek bir cevabı olmaz. Bana göre evet diğerine göre hayır ama önemli olan sizin ne düşündüğünüz. Bu ilişkiyi siz yaşıyorsunuz bizler değil. Bizi değil kendinizi dinleyin.
Katılıyorum, sizin hala bu adama karşı güveniniz oluşmamış ki, acabalarla dolusunuz, anladığım şu ayrılırsa benden be yaparım, sonradan pişman olacağınız hiç bir şeye izin vermeyin, olumlu ya da olumsuz

ben de biraz oynar bırakırım demiştim, ciddiye almamıştım ama bana sormadan kalbimdeki hisler ciddileşmiş, sonra her şey sarpa sardı tabii kısa süre içinde. bak kaç ay oldu hayatımdan çıkalı, hala yerini dolduracak birini bulamadım yok mu bunların eczanedeki ilaçlar gibi muadili falan ya :KK70: bence insan biraz takılır, biraz eğlenir bırakırım dememeli, olumlu olumsuz yapıştırıyor hayat o insanı yakamıza.
Ay cidden biz de karşılıklı böyle deyip başlamıştık :KK70:

X