- 11 Aralık 2018
- 40.100
- 248.723
-
- Konu Sahibi benimhikayemhuzun
Evet o konuda rahatsiz olmakla haksiz degilmisim hic bir sey yokken sildi atti beni ranimak isteyen birine şans verdim.Cunku 2 yildir dengesiz bir adamin pesinde ziyan ettim kendimiB benimhikayemhuzun daha iki hafta önce sevgilinizin kadın iş arkadaşını kıskanıp takip falan etmişsiniz. Ne ara o ilişki bitti de yenisi başladı? Hızlı olan sizsiniz sanki...
seni uzaktan sevmekkkkk aşkların en güzeliiiiiiiiAslında biraz duyguların yoğunluğuyla ilgili bu. Benim için öyle en azından. Eşimle flört ederken ilk haftasında bile azıcık yakınıma gelip temas etse kalp atışım hızlanırdı. Sürekli dokunmak isterdim adamaeğer bir şey hissetmediğim biri olsaydı ben bırak ilk haftayı ilk ay bile uzaktan izletirdim kendimi
Ben de anlatmayayım toplum buna hazır değil…Ben ilk buluşmada neler yaşadığımızı anlatmayayım o zamanBana göre kaçıncı buluşmada olduğu önemli değil. Gerçekten heyecan duyup yaşamak önemli. Ama sizin bazı kurallarınız varsa ve kendisine belirttiğiniz halde saygı göstermiyorsa hoş olmaz. Kendinize de güvenin ayrıca. Çok güzel/yakışıklı insanlarla tanışabilirsiniz ama arada çekim olmayabilir. Tam tersi çok da güzel/yakışıklı değildir ama müthiş bir heyecan hissedilebilir.
2 haftada mevcut ilişkini bitirip, yeni biriyle tanışıp, iki kere buluştun mu? Kız sen bu adamdan daha hızlısınEvet o konuda rahatsiz olmakla haksiz degilmisim hic bir sey yokken sildi atti beni ranimak isteyen birine şans verdim.Cunku 2 yildir dengesiz bir adamin pesinde ziyan ettim kendimi
Evet o konuda rahatsiz olmakla haksiz degilmisim hic bir sey yokken sildi atti beni ranimak isteyen birine şans verdim.Cunku 2 yildir dengesiz bir adamin pesinde ziyan ettim kendimi
iyi yapmış valla.zamanını boşa harcamıyor.arabeske bağlayacağına yeni denemeler yapıyor .30 yaş üstünde aynen de böyle yapılmalııı2 haftada mevcut ilişkini bitirip, yeni biriyle tanışıp, iki kere buluştun mu? Kız sen bu adamdan daha hızlısın
puuuuuu sana hiç yakıştıramadım kuzummmmAy ben de ikinci buluşmada elini tutup yanaklarından da böyle koklaya koklaya ciğerlerime çeke çeke öpmüştüm. Bi de utanmadan sarıldım falan. Bu durumda ben ya sapık ya da hoppa mıyım neyim acaba.
Hoşunuza gitmiyor ise veya erken ise butarz şeyler sizin için flörtünüzü uyarın olsun bitsinBir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.
Eğer enerji karşılıklıysa ilk bulusmada neler olur nelerYa ama ikinci buluşma için cok hızlı ve yeni tanışıyorlar