ikinci buluşmada el tutma vs..

B benimhikayemhuzun daha iki hafta önce sevgilinizin kadın iş arkadaşını kıskanıp takip falan etmişsiniz. Ne ara o ilişki bitti de yenisi başladı? Hızlı olan sizsiniz sanki...
Evet o konuda rahatsiz olmakla haksiz degilmisim hic bir sey yokken sildi atti beni ranimak isteyen birine şans verdim.Cunku 2 yildir dengesiz bir adamin pesinde ziyan ettim kendimi

Aslında biraz duyguların yoğunluğuyla ilgili bu. Benim için öyle en azından. Eşimle flört ederken ilk haftasında bile azıcık yakınıma gelip temas etse kalp atışım hızlanırdı. Sürekli dokunmak isterdim adama eğer bir şey hissetmediğim biri olsaydı ben bırak ilk haftayı ilk ay bile uzaktan izletirdim kendimi

seni uzaktan sevmekkkkk aşkların en güzeliiiiiiii

Hemen kötü düşünmeyin belkide sizden çok hoşlanmıştır çokta kötü bir şey yapmamış aslında elinizi tutmuş sadece. Bir el tutmadan,yanaktan öpmekten hemen adamın niyeti kötü mü diye düşünmeyin. Onu en iyi zaman gösterir. Ama rahatsız olduğunuzu söylediğiniz halde bu davranışlara devam ediyorsa itici.

Ben ilk buluşmada neler yaşadığımızı anlatmayayım o zaman Bana göre kaçıncı buluşmada olduğu önemli değil. Gerçekten heyecan duyup yaşamak önemli. Ama sizin bazı kurallarınız varsa ve kendisine belirttiğiniz halde saygı göstermiyorsa hoş olmaz. Kendinize de güvenin ayrıca. Çok güzel/yakışıklı insanlarla tanışabilirsiniz ama arada çekim olmayabilir. Tam tersi çok da güzel/yakışıklı değildir ama müthiş bir heyecan hissedilebilir.

En nihayetinde öpüşüp cinsellik yasayacagız. Bunun erkeni geci milatta kalmadı mı. Hayır erken olunca nolcak gec olunca nolcak? Kıtalararası önemli bir konusma icin bulusmadıgınıza göre öpüsecektiniz zaten. Evlenince napcaktınız oturup örgü mü örecektiniz fanusta mı yasıyosunuz anlamadım.

Ben de anlatmayayım toplum buna hazır değil…

Evet o konuda rahatsiz olmakla haksiz degilmisim hic bir sey yokken sildi atti beni ranimak isteyen birine şans verdim.Cunku 2 yildir dengesiz bir adamin pesinde ziyan ettim kendimi
2 haftada mevcut ilişkini bitirip, yeni biriyle tanışıp, iki kere buluştun mu? Kız sen bu adamdan daha hızlısın

Herkese göre farklı olabilecek bir durum. Kimi ilk buluşmada el tutar karşıki insan rahatsız olmaz. Kimi 1-2 ay sonra yapar. Kişiliğe göre. Ama adama rahatsız olduğunuzu söylediğiniz halde yapıyorsa sıkıntı var. Acaba daha net mi olmak gerekir yoksa iletişimi kesmek mi bilemedim...

Liseli falansınız sandım diyeceğim de yeni nesil çok daha hızlı valla.
Ne bileyim ya, adam elinizi tutmuş. Ne yapmış ki yani? Fransız öpücüğü falan olsa neyse de...
Yav bir de her şeyi kademelendirmek yorucu olmuyor mu? 30+ yaş için fazla çocukça bence. İlk bir ay sadece bakışırız. Üçüncü ayda elimden tutar. Altıncı ayda da yanaktan öper. Sene-i devriyesinde de kuş öpücüğü falan gibi mi olmalı?
Böyle fazla hesaplarsanız her şeyi doğallığı bozarsınız, anı kaçırırsınız. Ansızın gelişen şeyler heyecan vericidir, unutulmaz olanlar onlardır. Aksi bir göreve dönüşür, diyet bisküvi gibi tatsız bir şeye dönüşür.
Salın biraz bence, hayat kısa.

2 haftada mevcut ilişkini bitirip, yeni biriyle tanışıp, iki kere buluştun mu? Kız sen bu adamdan daha hızlısın
iyi yapmış valla.zamanını boşa harcamıyor.arabeske bağlayacağına yeni denemeler yapıyor .30 yaş üstünde aynen de böyle yapılmalııı

Ay ben de ikinci buluşmada elini tutup yanaklarından da böyle koklaya koklaya ciğerlerime çeke çeke öpmüştüm. Bi de utanmadan sarıldım falan. Bu durumda ben ya sapık ya da hoppa mıyım neyim acaba.
puuuuuu sana hiç yakıştıramadım kuzummmm

Hoşunuza gitmiyor ise veya erken ise butarz şeyler sizin için flörtünüzü uyarın olsun bitsin

Yapacağınız tek şey rahatsızlığınızı dile getirmeniz ve eğer uyarıya rağmen devam ediyorsa ilişkiyi bitirip yolunuza devam etmeniz olur.
Birde bana saçma gelen şey sizi rahatsız eden bu temas durumunu buraya yazıp erken mi geç mi diye sormanız. Bunun tek bir cevabı olmaz. Bana göre evet diğerine göre hayır ama önemli olan sizin ne düşündüğünüz. Bu ilişkiyi siz yaşıyorsunuz bizler değil. Bizi değil kendinizi dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…