ikinci buluşmada el tutma vs..

benimhikayemhuzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
16
-2
37
Bir süredir görüp uzaktan takip ettiğim birisiydi.Bir sekilde iletişime geçince, birbirimizi tanimaya karar verdik.(10 gün önce)Güya birbirimizi tanıycaz ama ikinci buluşmada elimi tuttu samimi davrandı kırıcı ve itici olmamak adına kibarca uyardım.Yanagimdan öptü falan hiç hoşlanmadım bu durumdan.Yani erken değilmi bu tarz temaslar için bilemiyorum.Hoş yakisikli bir adam ama bu tavirlari soru isareti birakti kafamda.Gercekten begenip hoşlandı mi acaba yada heycanmi yasamak istiyor bilemiyorum.Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.Bende de biraz özgüvensizlik var banada yakisikli geliyor kendisi diyorum ki acaba benimle niye gorusuyor cok guzel hissetmedigim icin kendimi farkli seyler aramaya basladim altinda bilemiyorim kızlar yorumlariniza ihiyacim var yaşlarimizda kucuk degil 30 ustu.

Allah başka dert vermesin ablacım. Yaş olmuş kaç öyle mi düşünüyor böyle mi düşünüyor yahu sor madem bunları ona. Konuşun iyice tanıyın birbirinizi. Geçin artık şu en ufak şeylerden bir şeyler sezme ve anlam yükleme işlerini. İyi kötü her türlü niyeti olabilir

Bilemedim ,kadının iletişimde ilk adımı atması BANA GÖRE doğru değil, çoğu erkek bunu kafasına göre yorumlayabiliyor. Hoş bu kadından değil erkeğin basitliğinden kaynaklanıyor, ben doğru bulmadım, basit davranışlar buda onun karakterindeki rahatlığı gösterir

2 .buluşmada yanağına yapıstıysa 3.de kim bilir ne yapar

O zaman siz izin vermezsiniz. Konu sahibine göre de hızlıysa izin vermez. Ama 30 yaşında kadının “aiiiiyyy elimi tuttuu” tribi komik bence biraz.
Elimi tuttu tribi değil bence, yani ben oyle anladim, sanırım sosyal hayatta da daha önce tanisikliklari yok ,oyle olsa farkli konuşurdum. Anladigim kadari ile daha yeni tanisiyorlar,o yuzden bana doğru gelmedi ,yoksa sevgilisi ile el ele tutuşmak falan mühim şeyler değil tabiki

Çok ilgili davraniyor her boş zamaninda da gorusmek istiyor.Görmek istiyor sesimi duymak istiyor.
Daha 10 gün olmuş zaten, şu yazdıklarınız ilerleyen günlerde daha iyi anlaşılır. Ayrica O size göre yakışıklıysa siz de ona göre güzelsiniz kendinize güvenin emin olun güzelsiniz. Kibarca uyarmışsınız zaten öyle davranırsanız size göre şekillenir kendisi de umarım. Daha çok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…