Ikinci bebek..

Tesekkür ederim bunu bilmem iyi oldu, bunu becerebilen olsa da benden yine 4 kilo alti bir bebek cikmaz gibime geliyor o da zaten hala agriyan sezeryan yarama tuz biber olur
Hala ağrıyor mu yaran? Hiç gösterdin mi doktora. Hem ikinci sezeyanda aynı yerden kesiyorlar daha kötü olmasın sonra. Bence sen biraz daha ertele bu işi. Çünkü zaten psikolojik olarak doğuma hazır değilsin gibi.

acaba bebek kücükse daha kolay olabilir mi diye düsünüyorum karin daha kücükken daha kolay olurdu sanki normal dogum sezeryan sonrasi

Yaram aciyor ama icerden. Bir iki kere niye böyle karnim diye gittim birse yok dediler. Ama cok dikkat etmem gerekiyor kendime icerden sizliyor sonrasinda. Cok ciddi bir agrim olmadigi icin böyle demek diye kabullendim. Ama ikinci hamilelikte eger olursa doktorla bunu konusmak istiyorum acaba sezeryan yaparken kaslari da icerden dikebiliyor mu diye merak ediyorum. Cünkü benim kaslarim ayrik bariz yatinca cikiyor ortaya derim iceri kaciyor karnimi sikinca

3 yasinda ve 8 aylik iki cocugum var, yazdiklarina bakilirsa ikinci bebek isini ertelemelisin.
Gercekten cok zor iki kucuk cocuk.

Benim ikisi 3 kilo dogdu.grupta sezeryan sonrasi ikiz bile doguran var. .hatta biri ters duruyordu...yaşadığınız yerdeki dr larda yaziyor grup sayfasında. ..evet küçük bebek daha rahat dogar gibi inaniliyor ama aksine iri bebek kendini daha rahat itebiliyor. ..ben ve eşim 5 kilo üstü dogmusuz annelerimiz bizi normal dogurmus..

Büyürken sıkıntı da şimdi rahat gidin başımdan diyebiliyorum oynuyorlar birlikte
Ama o dönem hiç büyümeyecekler hayat hep kabus gibi kalacak sanmıştım
İkinci çocuk da daha bilinçlisin kitaplarda yazan kendiniz gibi olun uyarısı gerçek oluyor
Mükemmel anne olmak için uğraşmıyorsun

Tesekkür ederim bunu bilmem iyi oldu, bunu becerebilen olsa da benden yine 4 kilo alti bir bebek cikmaz gibime geliyor o da zaten hala agriyan sezeryan yarama tuz biber olur

bir de hamile kalmadan önce tekrar görün bence

arkadaşım kist ameliyatı olup bir kaç ay sonra hamile kaldı

son zamanlarında zorlandı hatta doktor 32 den sonra alırım demeye başlamıştı; önceki dikişi tam iyileşmeden sıkıntılı diye

onun arası çok azdı tabii ama sizin de ağrınız vs varmış

önce danışın sonra hamile kalın bence

Benim bebek büyüktü kafasi sikismis ebe öyle demisti böynu bükülmüs sikismis bildigin yola kafasini sokamadi baya masaj yapti ebe sabaha kadar acilmam ancak 4 santim oldu. Olmayinca olmuyor. HAlbuki nasil da ümit etmistim o kadar ugrasiyor normal dogurtacak galiba diye

Evet ikinci cocuk gercekten kendi büyüyor. ..ikinci oglum kolikdi 8 ay ağladı agladim uyku nedir bilmedim..ve ben tandem yontemiyle ikisini ayni anda emziriyordum..büyük oğlumu sutten kesmedim...o donem zor olsada simdi hayatimiz cok yolunda...ben bu yonde cok mutluyum Allaha sukrediyorum ikinci oglumu bana ve abisine hediye ettigi icin...

8 aylikken ikinciye hamile kaldim..dogum yaptigimda büyük oglum 17 aylikdi..doktor bu sekilde bile denedi...10 yil 4 yil bunlar sehir efsanesi
Nasıl denedi sancı mı çektin? Sonucu ne oldu? Bende 16 ay arayla yaptım doğumlarımı. İki doğumun arası çok az. Mantıken bile normal doğum çok zor.

Ilk cocukta mükemmel anne olmaya caslimak beni bitirdi zaten simdi cok daha bilicliyim ve bunu hissettigimden mi nedir ikinci cocuk istiyorum sanki krizler daha az olacakmis gibi geliyor. Sizin nasil gecti bu dönem cok merak ediyorum =)

Evet sanci cektim 5 gun hastanede acilmayi denedim...ama 1 cm dahi açılma olmadi her iki hamileligimde dogumu baslatan sancim yüksek olsada hic bir sekilde rahimim açılmadı

Evet sanci cektim 5 gun hastanede acilmayi denedim...ama 1 cm dahi açılma olmadi her iki hamileligimde dogumu baslatan sancim yüksek olsada hic bir sekilde rahimim açılmadı

Sancim vardi hatta sanci arasinda suyum da patladi ama acilma ite kaka ancak 4 santim oldu masajla sizin de mi bebekler iriydi?

Bulantılar yüzünden 9 ay hastanede yattım, senin gibi.

Kızım zor bir bebek ve daha 9 aylıklen ikinci de ablası givi süpriz yapıp geliyor.

Kızımın bezini değiştiremiyorum yediremiyorum ben. Yardımcı şart.
Ama çok da zorlansam da ben uyutuyorum ve geri kalanı benimle.

Hesap kitapla olmuyor yapın gitsin eviniz huzurlu ysa :) bebiş iyidiir yumuk yumuk sıcak yumuşak:)

Merhaba, ben ilk dört ay agir bulanti yasadim su bile icemedim merakim ikincide de bunun olma ihtimali yüksek mi? Sizde bir fark oldu mu. Cünkü btün o kötü anilar unutum supermen gibi kendimi ucurumdan atmaya hazir gibiyim. Ucurum demeyelim de uzun süreli mide bulantili yolculuk diyelim.
Benim hic yardimcim yok. Esimin isten gelmesini beklemek zorundayim. Yapabilirmiyim kestiremiyorum iste. Ne bileyim tebrube ne kadar ise yariyor, bir de ilk cocuktan güc alip mide bulantilarinin üstesinden geliniyor mu?
Coook merak ediyorum bu iki soruyu cevaplarsaniz coook sevinirim =)

Canım öncelikle hakkında hayırlısi olsun diyorum ben dördüncü çocuğumu doğurdum ilk normal geri kalan sezeryan bebek kilolu ve ters pozisyonda ise mecbur sezeryan oluyor ve türkiyede çok az dr sezeryandan sonra normal doğum yaptırıyor büyük ihmal aynı olursun çocuklarin yakın olması gerçekten çok güzel ve bi o kadar yorucu oluyor buna maddi ve manevi hazırsaniz neden olmasın diyorum yaş aralığıda çok uygun olur kardeş arasında kendi adıma tavsiye ederim

Ben de senin gibiydim su bile içemezdim serumla beslenir, buzdolabı poşeti taşırdım yanımda...
Evet ilk çocuk güç veriyor ama yoruyor da.

Mesela kakalı bezi değiştirebilir misin bilmiyorum, hamileliğim ilki kdar zor değil günde birkaç kez kusuyorum ama buna şükrediyorum:) hap alıyorım kusma bilekliği kullanıyroum serum alıyorım gerçi bunlar ilkinde işe yaramamıştı.

Bu zamanlar geçiyor ama anne yıpranıyor. Kendini yıpratmadsn yaşamaya bak bu süreci. Yardımcı anne kv vs lazım hiç olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…