- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
Muhtemelen ayni seyleri yasayacagiz =( Off keske bilsem ne derecere bulantim olacagini. Bez alamamak kötü. Yardim olarak haftada üc gün sabahtan öglene kadar krese yazdirdim kizimi subatta baslayacak. Simdilik deneme amacli yazdirdir severse gider diye. Öteki türlü evde bana cocugum icin yardim edebilecek bir kaynanam var, o da bilemiyorum hic yardim etme kültürü yok. Kendi keyfine cok düskün, seruma bile beni götürmezdi yatardi evde. Bilemiyorum. Psikolojik yiprandigimdan mi cok mide bulantisi oldu onu da kestiremiyorum. Doktorla konusmam lazim. Ama ne yapayim istiyorum. Kizim da plansiz oldu simdi iyiki olmus diyorum neler cektim ama iyi ki cekmisim diyorum. Bu duyguyu tatmin etmek zor ama destek sart. O konuyu cözmem lazim ama yüregimdeki ates sönmeden. Ilk defa evlat istiyorum, ilkinde anlamamistim bile öylesine hamileydim sanki. Simdi herseyin bilincindeyim
Benim kızım da plansız ve iyi ki diyorum. Ama o zaman sadece sefil olan bendim:) şimdi kızımı gördükçe obu aldatmış gibi kahroluyorum:)) hep bakımlı temiz takım giyinirdi şimdi allah ne verdiyse:))
Kaynanan sana yardım etmez ama oğluna ve torununa bakar bence.
Benim ilk hamileliğimde ortada kv yoktu. Sağolsun! Ama şimdi var ve torununa bakıyor, bana yine bakmıyor ama benim için torununa bakması yeterli. Belki sana değil ama oğluna ve torununa acır. Bir de kocan "anne bu sefer gelecek yardım edeceksn" demeli.
Haftada üç tam gün gönderince kızını bence ikinciyi düşünebilirsin:) hakkında hayırlısı olsun..