• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası

ben sezeryan sonrası 2 gün kaldım her ikiside devlette oldu. Biri eğitim araştırma diğeride üniversite hastanesiydi. Ne bende nede bebeklerde sıkıntı yoktu aynı anda taburcu ettiler.

Siz o kişiyi umursamayın bence, inşallah hiçbir sıkıntı olmadan çocuğunuzu kucagına alırsınız, o gün de doktorunuzla konuşup çıkarsınız. O kadar çok bilgisi olmadan konuşan var ki.

Merhabalar, 1 ay sonra doğumum var doğum devlet Hastanesi'nde olacak fakat şuan 2 yaşında bir bebeğim daha var onu doğum sürecinde bırakacak bir yer olmadığı için hastanede 1 gün kalıp kendi rızamla imza atıp çıkmak istiyordum, bu isteğimi söyledim bu arada doğumum mecbur sezeryan olacak ilki sezeryandi çünkü neyse hastanede ki bir çalışan bana 24 saati doldurduktan sonra imza atıp çıkabileceğimi ama bebeğimin 48 saat gözetim altinda kalacağını söyledi yani sen çık bebek burda kalıcak diyor ama bana çok mantıksız geldi bu konuda bilgisi olan var mı kızlar bebeğim için de taburcu isteğinde bulunabilir miyim
Normal doğumla doğan bebekler 24 saatte taburcu oluyor sezaryenla doğanlar 48 saat mi bekliyormuş 😳 çocuk sağlıklı ise çok saçma değil mi söylediği şey

Siz o kişiyi umursamayın bence, inşallah hiçbir sıkıntı olmadan çocuğunuzu kucagına alırsınız, o gün de doktorunuzla konuşup çıkarsınız. O kadar çok bilgisi olmadan konuşan var ki.
Amin inşallah çok teşekkür ederim 😊, haklısınız bilgisi olmayan da yorum yapıyor malesef

Normal doğumla doğan bebekler 24 saatte taburcu oluyor sezaryenla doğanlar 48 saat mi bekliyormuş 😳 çocuk sağlıklı ise çok saçma değil mi söylediği şey
Banada o yüzden saçma geldi çocuk da bir problem olsa anlarım ama durduk yere bu şekilde söylenmesi mantığa ters

Back
X