- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.492
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
göbek değilim sezeryan kesiğinin çok üstünde kalıyor zaten orada hiç dediğin gibi bişey yok senin heryerini mahvetmişler ya
Kardeşlerim, kuzenlerim arkadaşlarım sezeryanla doğum yaptı ama hiçbirinde böyle birşey duymadım ben.benim de sezeryan kesigi asagida baya ama göbek degilim bozuldu göbek deligi yok artik ortada bir de iste kaslarim yan yana birlesik degil ortada parantez var. Hic tanidiklarinizin basina böyle birsey gelmedi mi?
Ne gibi sıkıntılarınız var?Almanyadayim o zaman Türkiyeye gidecegim bu da mümkün degil basta esim istemez. Benden ve kizindan ayri kalamaz ben de ondan ayri kalamam. Ilk dogumda zaten o yardim etti elindne geldigi kadar ama ilk hamilelikte tecrubesiz olunca insan yaninda bir destek veren kadin olsun istiyor. Olmadi napalim. bakalim hayirlisi olsun
Tek cocukluyum ama sezaryen oldu. Ilk sezeryan dan 10 yıl geçmediği sürece normal doğum yapamazsiniz. Bu durumda ikinci bebeği istemenize çok şaşırdım açıkçası. Zaten ilki zor olmu
ş taa hamilelikten
Kiziniz cok kusukmus,dogum sonrasida zorlanmissiniz.Hala istiylrsaniz,ertelemeyim.Zira ben ilkim 4 u doldurana kadar cesatet edemedim.
Her gebelik,her dogum ayni zorlukta olmuyor.Ben normal dogum yapmama ragmen cok zor ayaga kalktim mesela.Arkadasim sezaryen oldu bir gun sonrasi kalkip her isini kendi halledebildi.
Benim arkadasim buyuk bir bebek dogurdu.Karni ayni soylediginiz gibiydi.Sezaryenden degilmis de bebek buyurken karin kaslarini yirtmis arkadasimin soyledigine gore.Zayif,citi piti bir bayan ama gobegi baya rahatsiz ediyordu onu.Estetik oldu,simdi dumduz bir karni var.benim de sezeryan kesigi asagida baya ama göbek degilim bozuldu göbek deligi yok artik ortada bir de iste kaslarim yan yana birlesik degil ortada parantez var. Hic tanidiklarinizin basina böyle birsey gelmedi mi?
kızım 3.5 yaşında, hamileliğim çok zordu ama doğumum öyle kolaydı ki... aynı gün ayağa kalktım, ertes gün duşumu aldım, kızım kucağımda merdiven çıktım falan. spinal sezeryandı benimki, kızım da 3840 gr dı. yaşadıklarnız doktor hatası mıydı acaba... 2. için farklı doktorla doğum yapmalısınız.
Sanmiyorum cünkü doktor bilinen ve tercih edilen bir doktordu bilemiyorumona gidip sezeryan olan komsularda var ama ben gibi olan yok. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum bu konuda. Hamileligim de zordu bulantilar yüzünden tansiyonum hep düsüktü falan. Siz ikinci cocouk düsünüyormusunuz yoksa var mi?
Benim arkadasim buyuk bir bebek dogurdu.Karni ayni soylediginiz gibiydi.Sezaryenden degilmis de bebek buyurken karin kaslarini yirtmis arkadasimin soyledigine gore.Zayif,citi piti bir bayan ama gobegi baya rahatsiz ediyordu onu.Estetik oldu,simdi dumduz bir karni var.
Ne 10 yılı arkadaşım biraz araştırıp doğru bilgi verin lütfen
yok ben düşünmüyorum :) şanssızlık olmuş sizinki, normalde bu kadar zorlanan duymadım hiç.
Kolik bir bebegim var surekli gaz sancisi cekiyor aglamalari bitmiyor cok yiprandik ama yinede icimde buyuk bi bebek aski var yeniden hamile kalmak istiyorumHamilelik kolay gecse dogumu düsünmem zaten esim izin alacak bir ay. Ilk defa böyle bir evlat istegi oldu bende ilki süprizdi cünkü. Ve su an belki de o olgunluktayim. Hatta biz cift olarak cocuk sevemezdik bile kizim oldu =) Iki aylik annelik nasil gidiyor peki sizin ? =)
E daha iyi ya işte. Hangi ülke?Yurt disindayim malesef
Almanya dayimE daha iyi ya işte. Hangi ülke?
Kolik bir bebegim var surekli gaz sancisi cekiyor aglamalari bitmiyor cok yiprandik ama yinede icimde buyuk bi bebek aski var yeniden hamile kalmak istiyorumcevremdeki insanlar sen bu bebegi gorup nasil hala ikinciye cesaret edebiliyorsun diyorlar ama cok istiyorum iste anlatamiyorum o duyguyu yaa
Bu arada bende sezeryan oldum 2 gun hastanede yattim bir hafta hic sutum gelmedi bebegimi emziremedim goguslerim yara oldu, dikislerim acilacak gibi oldu falan filan ama sonucta gecti gitti yani vok sukur. suan hala ameliyat yerimde agrilar var, sutum hala az mama takviyesi yapiyorum ama o ikinci bebegide istiyorumbence kesinlikle yapmalisiniz tam zamaniniz, birde hamilelikte fazla stres yasamayin hayatinizdan geri kalmayin bol bol yuruyun ben bunlarin cok faydasini gordum ki benim hamileligimde de baya sikintilar oldu ama bende deli cesareti var sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?