Ben sancı bile çekmedim ona rağmen sütüm geldi ve benim de o yüzden moralimi çok bozdular sütün gelmeyecek diye ama hepsine kapak oldu.
ya inan bir gün kaldım doktorum gazını çıkarırsan sabah taburcu edicem dedi ben bir gün sabah 8de girdim doğuma diğer gün sabah 8de çıktım ve kendim yürüdüm arabaya kadar da. Ama ben doğumdan sonra öğlen 1 gibi ayaklarım açılınca bir yürümeye başladım hiç durmadım sürekli o gün gece bile koridorda yürüdüm hemşireler yat artık derdi içim durmuyor derdim şaşırırlardı. Gazım da gece çıkınca sabah doktorum gönderdi. Aslında sözleşmede 2 gün kalacağım yazıyordu sezeryan olduğum için ama ben de kalmak istemiyordum zaten. Kaynanam sezeryan olacaksan sen aylarca kendine gelemezsin derdi o bile gözlerine inanamadı beni görünce.
Ama bence doktor da çok önemli bu konuda. Bilemiyorum herkesin aynı olmuyor doğumu şu da bi gerçek normal doğum bile kiminin daha kolay oluyor kimi daha çok sancı çekiyor. Benim ilk doğumum evet gerçekten iyiydi bebeğim de sorunsuz doğdu şükürler olsun ama ikinci ne olur bilemiyoruz inşallah o da aynı şekilde olur. Ben de mesela onu düşünürüm ya ikinci doğumum kötü olursa diye. Şimdi o şehirde de yaşamıyorum aynı doktora gidemeyeceğim için üzülüyorum yani.
Biz de iyi düşünelim iyi olsun bence moralini hiç bozma planlı sezeryan olursan belki çok rahat olabilir ve hemen toparlanırsın. Zaten senin rahim küçülmeme kaslarını tutamama gibi sorunların olmuş ondan da zor olmuş olabilir bundan sonra daha kolay da iyileşebilirsin.