ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada bu önümüzde ki iki hafta yaptırabilirsin dedi..
Ama biz eşimle yaptırmama kararındayız kızımda da bu konu epey gündeme gelmişti..
Doktorum da kararı bize bıraktı..13 haziran da randevum var o zamana kadar sadece tam idrar tahlili istedi
Dİğer kan testlerini yaptırdım..ultrasonda ense kalınlığını ölçmemiz yeterli dedi doktorum..
Hakkımızda hayırlısı cnm rabbim e emanet olsun yavrularımız..

cnm zaten ikili test kan tahlili ve ultrasonda ense kalınlığı ölçümü ve risklerin hesaplanmasıymış
inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımız Allahahıma emanet
oğlumda sadece 3lü tarama testi yaptırdık

canlarım çok saolunnn.. darısı tüm isteyenlerin başına .. Rabbim şu kandil gününde isteyen herkesin sesini duyar inşaallah

bambu tebrikler cnm :46::46::46::46::46::46:
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle
bebişler bir bir geliyor hadi darısı bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına :49::49:

selam kızlar nasılsınıııızz ?? hamişlerimiiiizzz nasıl ve bebişleri tabiiii :) bende yumurtlama belirtisi de yok bu ayy... takmıyorum ya hiçbir şeyi o yüzden belirti de bulmuyorum açıkçası.. folik asiti bıraktım sanırım belirti de ondan olmuyor..:) bende garip bir bünye var sanırım her şeye alışamıyor hemen.. bu ay ilişkiden sonra yatıp beklemedim bile hemen duş için kalktım ayağa.. sonuna kadar da öyle yapacağım.. bekle bekle bir şey olduğu yok. şu sıralar da istemiyorum bebek zaten..kilo vermem gerek :) 2 kiloyu verdim dahası var aldıklarımın verilmesi gerekli.. form çayımı da kahvemi de içiyorum valla takmadan.. bebek olduktan sonra bırakırım uğraşamam şimdiden:) ilaç bile aldım.. :) gaz spazmı yaşadım birkaç kez ilacım var onu aldım bileğim ağrı yaptı ki hala ağrıyor ilaç sürdüm vs. bebek şuan olsa bile zaten etkilenmez :) olunca kullanmam.. hasta olunca insan maalesef düşünmek dahi istemiyor. olmayınca bebek çektiğin acılarla kalıyorsun en iiyisi bebek varsa illa ki çıkar zaten :) sonrasında bırakırım.. oğlumda da aynısını yaptım düşünmüyordum olunca bıraktım. yoksa bebek düşünmekten insan kafayı takıyor ve olacaksa da olmuyor.. hoş zaten istemiyorum şu sıralar önce sağlık kilo vermem lazım.. hala düzelmiş değilim. :) benden böyle.. bu ay düşünmüyorum ve belirti yaşamıyorum yumurtlama dahil :) 2 gün var yumurtlamama ama belirtim yok çok rahat ve mutluyuummm :)

selam kızlar nasılsınıııızz ?? hamişlerimiiiizzz nasıl ve bebişleri tabiiii :) bende yumurtlama belirtisi de yok bu ayy... takmıyorum ya hiçbir şeyi o yüzden belirti de bulmuyorum açıkçası.. folik asiti bıraktım sanırım belirti de ondan olmuyor..:) bende garip bir bünye var sanırım her şeye alışamıyor hemen.. bu ay ilişkiden sonra yatıp beklemedim bile hemen duş için kalktım ayağa.. sonuna kadar da öyle yapacağım.. bekle bekle bir şey olduğu yok. şu sıralar da istemiyorum bebek zaten..kilo vermem gerek :) 2 kiloyu verdim dahası var aldıklarımın verilmesi gerekli.. form çayımı da kahvemi de içiyorum valla takmadan.. bebek olduktan sonra bırakırım uğraşamam şimdiden:) ilaç bile aldım.. :) gaz spazmı yaşadım birkaç kez ilacım var onu aldım bileğim ağrı yaptı ki hala ağrıyor ilaç sürdüm vs. bebek şuan olsa bile zaten etkilenmez :) olunca kullanmam.. hasta olunca insan maalesef düşünmek dahi istemiyor. olmayınca bebek çektiğin acılarla kalıyorsun en iiyisi bebek varsa illa ki çıkar zaten :) sonrasında bırakırım.. oğlumda da aynısını yaptım düşünmüyordum olunca bıraktım. yoksa bebek düşünmekten insan kafayı takıyor ve olacaksa da olmuyor.. hoş zaten istemiyorum şu sıralar önce sağlık kilo vermem lazım.. hala düzelmiş değilim. :) benden böyle.. bu ay düşünmüyorum ve belirti yaşamıyorum yumurtlama dahil :) 2 gün var yumurtlamama ama belirtim yok çok rahat ve mutluyuummm :)

merhaba canım =) ne güzel yazmışsın takmıyorum dıye ... bende öle düşünmüyorum ama adetde olmadım ya 15 gün olcak nerdeyse gecıkeli göğüslerımın acısı bıle gectı nezaman yumurtlucam bılmıyorum yumurtladımmı ondanda emın degılım :9: zaten gebelik olmadığı kesın ama kanamm gelsın artık yaa ılaca başlamak ıstırummm.. cok dertılyım bu ara sorma:9::9: kasıklarıma batarlar gırıo kırmızılar gelmedıgı ıcın annem dıokı sende var bişeler anne dıyorum yok test yapıorum habıre. zaten esımlede bıaraya gelemıoruz bayadr:27: tabı bunu söleyemıyorum oda zannedıokı habıre calısıoz kadın nerden bılsın bızde tık olmadığını :9::9:

böle işte bacım sıkıntıdayım gebelik olmaması degıl ama kırmızıları görmemek benı strese sokuo artık =) zaten buda öle takmasam kesın gelırdı sımdıye öncelerı hıc takmadığımdan gecıkse dahi sasırmıyordum stres olmuyordum ve gelıodu şimdi ise kapıyı calan bıle yook :9:

buarada bılegıne ne oldu gecmıs olsun ? allaha emanet

karamel canım diger topikte avatardaki oglun mu diye sormustun.. o temsili bir resimdi daha oglum dogmadan önce koymustum oglum bu işte su an avataımdaki:) sen gör diye yaptım sonra değiştiricem tekrar teyzesi:))))

canı m benim öncelikle bileğine ne oldu geçmiş olsun? kafana takmıyor olmana sevindim cunku biliyorsun ben en tahmin etmediğim ayda hamile kaldım..

merhaba canım =) ne güzel yazmışsın takmıyorum dıye ... bende öle düşünmüyorum ama adetde olmadım ya 15 gün olcak nerdeyse gecıkeli göğüslerımın acısı bıle gectı nezaman yumurtlucam bılmıyorum yumurtladımmı ondanda emın degılım :9: zaten gebelik olmadığı kesın ama kanamm gelsın artık yaa ılaca başlamak ıstırummm.. cok dertılyım bu ara sorma:9::9: kasıklarıma batarlar gırıo kırmızılar gelmedıgı ıcın annem dıokı sende var bişeler anne dıyorum yok test yapıorum habıre. zaten esımlede bıaraya gelemıoruz bayadr:27: tabı bunu söleyemıyorum oda zannedıokı habıre calısıoz kadın nerden bılsın bızde tık olmadığını :9::9:

böle işte bacım sıkıntıdayım gebelik olmaması degıl ama kırmızıları görmemek benı strese sokuo artık =) zaten buda öle takmasam kesın gelırdı sımdıye öncelerı hıc takmadığımdan gecıkse dahi sasırmıyordum stres olmuyordum ve gelıodu şimdi ise kapıyı calan bıle yook :9:

Allah kolaylık versin canım geçmiş olsun. ya aslında test yapıyorsun ama birde kan tahlili mi yaptırsan canım ya

ahh şu stres.. ama 15 gün olmuş ayy kan testi yaptır ve sonrasında söktürücü kullan bari.. daha çok strese girmeden.. psikilojisini bozuyor insanın gelmemesi.. :( yaa bileğimde nohut büyüklüğünde çıkıntı var aslında ameliyat gerekli ama ben yaptırmak istemiyorum o da ara ara böyle çok pis ağrı yapıyor.. :(

canı m benim öncelikle bileğine ne oldu geçmiş olsun? kafana takmıyor olmana sevindim cunku biliyorsun ben en tahmin etmediğim ayda hamile kaldım..

Allah kolaylık versin canım geçmiş olsun. ya aslında test yapıyorsun ama birde kan tahlili mi yaptırsan canım ya

kesinlikle doğru :) ama takmıyorumm gerçektenn :)) bileğimde kemik çıkıntısı var eklem sıvısı var içinde o ağrı yapıyor :( zorlamadan oluyor e oğlumda kilolu :(

Son düzenleme:
Herkez sitres yapma , kafaya takmadın mı olur diyor daaaaaaaaa NASIL olacak o :18: :30: :53: :36:

arkadaşlar bende ikinci bebeğime hamileyim şu an 7hafta 3günlük kan testi yaptırdığımda 4haftalıktı hcg 734 çıkmıştı çok küçük olduğu için doktora henüz gitmedim bu hafta ilk muayene için randevum var bakalım inş herşey yolundadır tsh tahlilim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum çok merak ediyorum acaba bebek etkilendi mi diye usg de bebişi bi görsem doktor herşey normal dese çok rahatlıycam nedense bu bebekte daha endişeliyim kızımda hiç böyle olmamıştım tabi o zaman boş gebelik dış gebelik yok tiroit yetmezliği bilmiyordum tahlilde hamile olduğum çıkınca çok sevinmiştik şimdi bu bebeğide çok istiyoruz inş allah yeniden bir evlat nasip eder isteyen herkese inş

arkadaşlar bende ikinci bebeğime hamileyim şu an 7hafta 3günlük kan testi yaptırdığımda 4haftalıktı hcg 734 çıkmıştı çok küçük olduğu için doktora henüz gitmedim bu hafta ilk muayene için randevum var bakalım inş herşey yolundadır tsh tahlilim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum çok merak ediyorum acaba bebek etkilendi mi diye usg de bebişi bi görsem doktor herşey normal dese çok rahatlıycam nedense bu bebekte daha endişeliyim kızımda hiç böyle olmamıştım tabi o zaman boş gebelik dış gebelik yok tiroit yetmezliği bilmiyordum tahlilde hamile olduğum çıkınca çok sevinmiştik şimdi bu bebeğide çok istiyoruz inş allah yeniden bir evlat nasip eder isteyen herkese inş

hayırlı olsun canımm kızın kaç yaşındaa

kızlar değerim 1 haftada 72den 1614 e çıkmışşş iyi di mi???

Cnm tabikide iyi :) Artıkça hamileliğin ilerliyor demektir :)

Benimde bu gün rgl günüm çoook heyecanlıyım inşallah hamileyimdir :49:

hamile arkadaşlar çoğalmış, harika:) güzel haberleri okuyunca ben de umutlanıyorum, hayırlısı bakalım, bat 5 haz

benim bat bu gün...
İnsan rgl olmaktan korkar mı yaaa :43:

arkadaşlar meraba, ben de aranıza katılmak istiyorum. sizleri takip ediyorum. benim de 4 yaşında bir oğlum var ve ikinci bebek neredeyse iki senedir gelmiyor. bir ara bir ilaç kullandırdı doktorum, klomene eş değer. şubattan beri ona da ara verdm. ilki bu kadarr kolay ve doğal yolla olup ta, bunun olmamasıını aklım almıyo. bat 20 mayıstı. test yapmıyorum. 5 gün gecikirse yapıcam çünkü adetim 5 günden fazla hiç gecikmedi. dualarım sizlerle...

ıkıncı bebek kısırlıgı dıye bırsey varmıs bır dergıde okudum
ılk cocugu hemen olan ama ıkıncısısını yıllarca bekleyen yada hı sahıp olamayan aıleler varmıs
ınsallah bız onlardan olmayız
zamanı gelmemıstır dıyerek rahatlayalım benım de kızım ılk ay olmustu rabbıme cok sukur evladımız var
ıkıncıde artık ne zaman gelırse modundayım 5-6 ay gectı hayırlısı yenı bat 29-30 mayıs sanırım

Cnm tabikide iyi :) Artıkça hamileliğin ilerliyor demektir :)

Benimde bu gün rgl günüm çoook heyecanlıyım inşallah hamileyimdir :49:

canımm inşaallah hamilesindir Allahım yüzünü güldürür inşaallah merakla bekliyorum sonucu mutlaka yaz inşaallah gelmemiştir kırmızılar

Back