ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıkıncı bebek kısırlıgı dıye bırsey varmıs bır dergıde okudum
ılk cocugu hemen olan ama ıkıncısısını yıllarca bekleyen yada hı sahıp olamayan aıleler varmıs
ınsallah bız onlardan olmayız
zamanı gelmemıstır dıyerek rahatlayalım benım de kızım ılk ay olmustu rabbıme cok sukur evladımız var
ıkıncıde artık ne zaman gelırse modundayım 5-6 ay gectı hayırlısı yenı bat 29-30 mayıs sanırım
Ben de test aldım, dayanamayıp yapıcam sanırım?

8 yaşında bir oğlum var ona bir kardeş istiyoruz, bakalım bir iki gün içinde belli olacak..umarım isteğimiz olur (:

canı m benim öncelikle bileğine ne oldu geçmiş olsun? kafana takmıyor olmana sevindim cunku biliyorsun ben en tahmin etmediğim ayda hamile kaldım..

Allah kolaylık versin canım geçmiş olsun. ya aslında test yapıyorsun ama birde kan tahlili mi yaptırsan canım ya

hnk cim merhaba canım kendımden emın olmakla bırlıkte kan tahilili yaptrmayı düşünüodum hatta bugün pazara gıttım sağlık ocagındakı hemsıremı gördüm ayaküstü sohbet ederken dedım böle böle kan tahlılı yaptırmak ıcın gelıyımmı oda gel dedı halıyle hatta gelsın dıe kırmızılar farlutal kulanıcaktım söktürücü onuda emzırıyorum dıe tereddüt edıodum kullanıp kullanmama konusunda neyseki eve geldım hafiften kasıklarım ağrıdı dünde bıraz ağrımıştı ve kırmızıları gördüm çoook şükür =)) 5.günü ılaca baslıcam nasıpse bakalım sonrası allaha kalmıs

ahh şu stres.. ama 15 gün olmuş ayy kan testi yaptır ve sonrasında söktürücü kullan bari.. daha çok strese girmeden.. psikilojisini bozuyor insanın gelmemesi.. :( yaa bileğimde nohut büyüklüğünde çıkıntı var aslında ameliyat gerekli ama ben yaptırmak istemiyorum o da ara ara böyle çok pis ağrı yapıyor.. :(

kesinlikle doğru :) ama takmıyorumm gerçektenn :)) bileğimde kemik çıkıntısı var eklem sıvısı var içinde o ağrı yapıyor :( zorlamadan oluyor e oğlumda kilolu :(

gerek kalmadı canım bugün şükür allahıma gördüm kırmızıları =)) kırmızılar geldı dıe sevınen de bı bız vardr heralde demi:9::9: dıkkat et kendıne canım tekrar gecmıs olsun

İyi akşamlar hanımlar Kızım ağustos ayında 4 e giricek artık kardeş istiyoruz 3 aydır deneme yapııyoruz malesef bebişimiz gelemedi.ALLAHIM verir inşallah kızıma bir kardeş çünkü çok istiyor artık

Siz neler yapıyorsunuz bebek için çalışmalar devam ediyor mu :)

Ayrıca 2.si hiiiç kolay değilmiş :18:

İyi akşamlar hanımlar Kızım ağustos ayında 4 e giricek artık kardeş istiyoruz 3 aydır deneme yapııyoruz malesef bebişimiz gelemedi.ALLAHIM verir inşallah kızıma bir kardeş çünkü çok istiyor artık

Siz neler yapıyorsunuz bebek için çalışmalar devam ediyor mu :)

Ayrıca 2.si hiiiç kolay değilmiş :18:

benimde oglum 4 yasında 2.bebegimizi istiyoruz ama 2.ye hamile kaldım maalesef bebegim iki aylıkken karnımda öldü 4 aydır uğrasıyruz daha gelemedi bebbek

gerek kalmadı canım bugün şükür allahıma gördüm kırmızıları =)) kırmızılar geldı dıe sevınen de bı bız vardr heralde demi:9::9: dıkkat et kendıne canım tekrar gecmıs olsun

sağ ol canım :) kırmızılar geldi diye sevinen biz varız çünkü hastalıkla baştan uğraşmak istemiyoruz.. bende istediğim kiloları verdim son 2 kilom kaldı aldıklarımı göndereyim gitsin bir an önce :) biraz olsun rahatladım.. dün yumurtladım sanırım acayip sancı girdi yumurtalıklarıma sonrasında da akıntı geldi.. ama değerlendirmedim valla o günü :D hayırlısı olsun bakalım bu ay güzel haberler alırız inşallah :) almasakta ümit illa ki sonraki aylara :)

Merhabalar benide aranıza eklerseniz çok sevinirim...35 yaşındayım ve 4 yaşında bir oğlum var...Sat 10 Mayıs Bat 12-13 Haziran

çok üzüldüm canım en kısa zamanda olur ınşallah

saol canım bakalım hayırlısı.kürtajdan sonra zor olur diyenlerde var hormonların yerinr gelmesi rahmin kendini toparlaması lazımmıs.bilmiyorum ne zaman hamile kalırım ama bir kardes olsun diye ugrasıyoruz işte......:26:

merhaba ben forumda yeniyim, özel mesaj atamadım 35 yaşındayım , oğlum 3,5 yaşında bat16 mayıs beni de listeye eklermisiniz

Bekle bekle bekle :53: ömür beklemekle geçiyor :49:
22.05 adet tarihimdi olmadım. Bazen 4 gün bile geciktiği oluyor
Kasıklarımda hala ağrı var
Az akıntım var
Çok sinirliyim
Deli koku alıyorum
Kan testine 45 tl dedi özel hastane ... öfffffffff öfffffff :41:

Az akıntım var
Çok sinirliyim
Deli koku alıyorum

canım idrar tahlili yaptırmadın mı ya da yakında bi devlet hastanesi yok mu oraya gitsen??

sağ ol canım :) kırmızılar geldi diye sevinen biz varız çünkü hastalıkla baştan uğraşmak istemiyoruz.. bende istediğim kiloları verdim son 2 kilom kaldı aldıklarımı göndereyim gitsin bir an önce :) biraz olsun rahatladım.. dün yumurtladım sanırım acayip sancı girdi yumurtalıklarıma sonrasında da akıntı geldi.. ama değerlendirmedim valla o günü :D hayırlısı olsun bakalım bu ay güzel haberler alırız inşallah :) almasakta ümit illa ki sonraki aylara :)

degerlendırsen bı dert degerlendırmesen ayrı bır dert =) aslında degerlendırsemiydin acaba :9::9:

gözün aydın canım at kıloları bana gelsın ha bıre şişiyorum sankı :9: aynen ümitsiz olmaz ayakta dimdik durmak lazım ılk göz ağrılarımız ıcın ve canımız eşlerimiz için:34:

Az akıntım var
Çok sinirliyim
Deli koku alıyorum

Aile sağlık merkezine yaptır ücretsiz ertesi gün çıkıyo sonuç:))

degerlendırsen bı dert degerlendırmesen ayrı bır dert =) aslında degerlendırsemiydin acaba :9::9:

gözün aydın canım at kıloları bana gelsın ha bıre şişiyorum sankı :9: aynen ümitsiz olmaz ayakta dimdik durmak lazım ılk göz ağrılarımız ıcın ve canımız eşlerimiz için:34:

evet canım kesinlikle... ayy verirsin inşallah canım sen :) hala akıntım devam ediyor değerlendiririm belkii :):27: ayy sıkıldım yaa.... yatıp beklemiyorum da öyle artık onla mı uğraşacağım :) uğraştım olmadı bir de böyle denemek lazım :) :1: hadi seninde az kaldı ilaca başlamana bakalım sonucunu merak ediyorum:)

Az akıntım var
Çok sinirliyim
Deli koku alıyorum

benim geçen ay çift çizgiyi gördüğüm halde test yaptırdım negatif çıktı ve kırmızılarım 4 gün gecikip geldi :) inşallah hamilesindir ama sağlık ocağında da yaptırabilirsin testi yine de bekle derim acele etme.. sonra üzülüyorsun ister istemez.. tabii yine de sen bilirsin..

evet canım kesinlikle... ayy verirsin inşallah canım sen :) hala akıntım devam ediyor değerlendiririm belkii :):27: ayy sıkıldım yaa.... yatıp beklemiyorum da öyle artık onla mı uğraşacağım :) uğraştım olmadı bir de böyle denemek lazım :) :1: hadi seninde az kaldı ilaca başlamana bakalım sonucunu merak ediyorum:)

benim geçen ay çift çizgiyi gördüğüm halde test yaptırdım negatif çıktı ve kırmızılarım 4 gün gecikip geldi :) inşallah hamilesindir ama sağlık ocağında da yaptırabilirsin testi yine de bekle derim acele etme.. sonra üzülüyorsun ister istemez.. tabii yine de sen bilirsin..

ınsallah canım verırım =) ben degerlendr derım bak zayıfladıgınıda sölüosun tutabılırde allahın takdiri yatıp bekleme ama dene bakalım belkı zaman bu zamandr sen cok haklısın sıkılmakla ınsanın gönlü yoruluo üzülüosun... ayy evt yaa pazar günü baslıcam nasıpse 5gün ıcıcem ınsallah progestan gıbı bas dönmesı v.s gıbı etkılerı yoktur ılacın yoksa çocukla mafolurum. 14.günmde ayın 4 üne gelıo salı günü esımde yorgun argın gelıo ısten bakalım adamın mecali olacakmı gün aşırı 5 gün ilişkiye bız bukadar sık hiç denemedik çünkü
=))

slm kızlar nasılsınız bakalım bizde hala uğraşıyoruz.yeni arkadaşlar hoşgelmiş....

c.tesi hsg çektireceğim nasipse...

Back