ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi olmana çok sevindim cnm arkadaşım :1:
Dünya işlerinden bi türlü fırsat bulup giremiyorum ki ama bundan sonra daha sık uğrıycam inş.
Bulantılar konusunu sordum dr a eğer olacak olsaymış bu hafta en doruk noktasına ulaşıyormuş yani bunda sonra azala azala bitiyormuş..
Cnm inş. hepimiz sağ salim sağlıklı eli ayağı düzgün nur topu gibi bebişlerimizi alırız inş.kucağımıza hayırlısı ile..
Sende bugün bebişini görürsün inş. güzel haberlerle gel inş.
Bende cuma günü gördüm meleğimi inan nasıl heyecanlandım gerçekten evladın ilki ikincisi olmuyormuş böyle kalp atışlarını duyunca ağladım..
Herşeyimiz çok güzel dedi dr teyzemiz..
Benim de normal doğum tarihim 18 aralık dedi ama aynen senin gibi 10 gün önce alırım dedi yani 8 aralık
Allahım her ay böyle güzel haberler almayı sonunda da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm?

burcum sağol cnm allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah hepimzi sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
ben bugün bebişimi gördüm kalp atışlarınıda gördü doktor herşey yolunda uyumlu gidiyor dedi inşallah sağlıcakla gider hep böyle
bulantılar çok şükür çok az yani oğlumdakine göre yok diyebilirim bile katlanılası gidiyor rabbime şükür ler olsun

İnş. seninde ikinci rahat geçer cnm

Belirtilerin var cnm test yaptın mı??

Adet olmayınca çok feci yaaa insan sinir küpü olur bilirim

gecen hafta adetım gecıkınce ne olur ne olmaz yaptım canım ama negatıfti dıyorum tekrar deneyeyım bugünlerde ama bılmıorum hıc hamıleymısım gıbı gelmıor ondan erteliyorum . kasıklarım hafıf agırıo gecıo bugün bıle ara ara ağrıdı hep . gelsın artık ılaca başlamak ıstıyorum .. sinir küpü olmakda cabası tabi :1:

Teyzeleriii ben bebişimi gördüm kocaman olmus kıpır kıpır yaramaz bir türlü durmuyorsu hepimiz iyiyiz cok şükürr:))

kızlarrrrr bata 3-4 gün var ve ben test yaptım. 2. çizgiyi gayet rahat görebiliyorummmmmmmmmmmm... az sonra kan testine gitcemmm çok heyecanlandımmm

kızlarrrrr bata 3-4 gün var ve ben test yaptım. 2. çizgiyi gayet rahat görebiliyorummmmmmmmmmmm... az sonra kan testine gitcemmm çok heyecanlandımmm

hadi hayırlı haberlerle gel canım ınsallah bende heyecanlandım valla :9:

canlarımm 72 çıktı bata 4 gün var haftaya bidaha yapcazzz.. bebiş varmış yani doktor öyle dedi ama yükselmesini beklicez tabi

tebrık ederım canım benım rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın darısı basımıza ınsallah =) buarada ne kadardr denıodun ?ben bugün yıne yaptım test malum kırmızılar gelmedı 1 hafta gectı stres ıcındeyım bıran önce gelmesını ıstıyorum kırmızıları görmeyince gülemiyorum bıle yaa =( ilacımı kullanmk ıstıyorum sonra çalışmalara başlamak tabiki:9:bekleyincede gelmıo ıste kırmızılaar:9:

tebrık ederım canım benım rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın darısı basımıza ınsallah =) buarada ne kadardr denıodun ?ben bugün yıne yaptım test malum kırmızılar gelmedı 1 hafta gectı stres ıcındeyım bıran önce gelmesını ıstıyorum kırmızıları görmeyince gülemiyorum bıle yaa =( ilacımı kullanmk ıstıyorum sonra çalışmalara başlamak tabiki:9:bekleyincede gelmıo ıste kırmızılaar:9:

canım çok şükür ki ilk ay tuttu oğlum 2de tutmuştu bu istediğimiz ay oldu. Allah 'ıma şükür ki sıkıntım olmadı canım.. darısı sizlere inşaallah hep dua ediyorum hepimize

canlarımm 72 çıktı bata 4 gün var haftaya bidaha yapcazzz.. bebiş varmış yani doktor öyle dedi ama yükselmesini beklicez tabi

ayyy canım benim çok sevindim.. bata 3-4 gün kala bu değer bence çok iyi.. katlana katlana gitsin inşallaaaaah:) ayyy çok sevindirik oldum kısssssssssssss:52::nazar::emir_bebek:

aaaa yasasın ne güzzel cok sevindim.. bebişler bir bir çogalıyor:) darısı tüm isteyen arkadasların basına:)))))

ayyy canım benim çok sevindim.. bata 3-4 gün kala bu değer bence çok iyi.. katlana katlana gitsin inşallaaaaah:) ayyy çok sevindirik oldum kısssssssssssss:52::nazar::emir_bebek:

darısı bize ınsallah demı canım yaa =)

aaaa yasasın ne güzzel cok sevindim.. bebişler bir bir çogalıyor:) darısı tüm isteyen arkadasların basına:)))))

canlarım çok saolunnn.. darısı tüm isteyenlerin başına .. Rabbim şu kandil gününde isteyen herkesin sesini duyar inşaallah

burcum sağol cnm allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah hepimzi sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
ben bugün bebişimi gördüm kalp atışlarınıda gördü doktor herşey yolunda uyumlu gidiyor dedi inşallah sağlıcakla gider hep böyle
bulantılar çok şükür çok az yani oğlumdakine göre yok diyebilirim bile katlanılası gidiyor rabbime şükür ler olsun

cnm çok sevindim herşeyin güzel gitmesine

ayy cnm inşalaah doğuma kadar haberlerini almak isterim birbirimizin..

ikili test yaptıracak mısın cnm ?

Ne düşünüyorsun

cnm çok sevindim herşeyin güzel gitmesine

ayy cnm inşalaah doğuma kadar haberlerini almak isterim birbirimizin..

ikili test yaptıracak mısın cnm ?

Ne düşünüyorsun

evet mutlaka habersiz bıırakmayalım birbirimizi gelişmeleri takip edelim
cnm aslında ben ikili test yaptırmak istemiyordum ama benim doktorum bunu sormadan yapıyor daha benim takibime başlarken hepsinin tarihlerini belirliyor ona göre bir yol izliyor ne olacağını bilemeyiz önümüzü görmeliyiz diyor
ben oğlumda yaptırmadım zaten o zaman sadece 3lü tarama vardı ben başka bişey hatırlamıyorum şeker yüklemesi falanda yaptırmamıştım ama şimdi doktor bana hiç sormuyor bunları bunları yapıcaz diyor :26: eşim zaten pimpirikli ikisi bir olunca ben sadece bakakalıyorum
yani gelişmeler benim dışımda gelişiyor
sadece bebek için değil anne içinde gerekli şeyler bunlar diyor bakalım neler olacak
bu ay sonunda randevum var inşallah herşey yolunda gider hepimiz için :42:

evet mutlaka habersiz bıırakmayalım birbirimizi gelişmeleri takip edelim
cnm aslında ben ikili test yaptırmak istemiyordum ama benim doktorum bunu sormadan yapıyor daha benim takibime başlarken hepsinin tarihlerini belirliyor ona göre bir yol izliyor ne olacağını bilemeyiz önümüzü görmeliyiz diyor
ben oğlumda yaptırmadım zaten o zaman sadece 3lü tarama vardı ben başka bişey hatırlamıyorum şeker yüklemesi falanda yaptırmamıştım ama şimdi doktor bana hiç sormuyor bunları bunları yapıcaz diyor :26: eşim zaten pimpirikli ikisi bir olunca ben sadece bakakalıyorum
yani gelişmeler benim dışımda gelişiyor
sadece bebek için değil anne içinde gerekli şeyler bunlar diyor bakalım neler olacak
bu ay sonunda randevum var inşallah herşey yolunda gider hepimiz için :42:

banada bu önümüzde ki iki hafta yaptırabilirsin dedi..
Ama biz eşimle yaptırmama kararındayız kızımda da bu konu epey gündeme gelmişti..
Doktorum da kararı bize bıraktı..13 haziran da randevum var o zamana kadar sadece tam idrar tahlili istedi
Dİğer kan testlerini yaptırdım..ultrasonda ense kalınlığını ölçmemiz yeterli dedi doktorum..
Hakkımızda hayırlısı cnm rabbim e emanet olsun yavrularımız..

Selam Hanımlaaar
sonunda buldum topiğimi:)
ben 34 yaşındayım bir oğlum var aslında onu sütten keser kesmez yani 25 aylıkken korunmayı bıraktık ama nasip işte olmuyor bir türlü birkaç ay olmayınca dr a gittik dr muayene etti bir sorun görnümüyor dedi daha önce doğumdan sonraki kontrolde drm rahimde yara var demişti ama bişey önermemişti gerekirse yakarız demişti, ama bu son gittiğim dr bişey söylemedi yaradan bile bahsetmedi, kendiliğinden geçer mi ki bilmem....
soğan kürü denedim olmuyor, oğlum kardeş dye deliriyor ne yapacağım bilemiyorum artık bir dra gitsem iyi olur değil mi beklenen adet tarihim 23 mayıs az kaldı umarım müjde veririm size.
takmamaya çalışıyorum ama yaş ilerliyor 20li yaşlarda olmak başka bir şey, insanın umudu da çok oluyor ama benim zamanım geçiyor

Back