iyi olmana çok sevindim cnm arkadaşım
Dünya işlerinden bi türlü fırsat bulup giremiyorum ki ama bundan sonra daha sık uğrıycam inş.
Bulantılar konusunu sordum dr a eğer olacak olsaymış bu hafta en doruk noktasına ulaşıyormuş yani bunda sonra azala azala bitiyormuş..
Cnm inş. hepimiz sağ salim sağlıklı eli ayağı düzgün nur topu gibi bebişlerimizi alırız inş.kucağımıza hayırlısı ile..
Sende bugün bebişini görürsün inş. güzel haberlerle gel inş.
Bende cuma günü gördüm meleğimi inan nasıl heyecanlandım gerçekten evladın ilki ikincisi olmuyormuş böyle kalp atışlarını duyunca ağladım..
Herşeyimiz çok güzel dedi dr teyzemiz..
Benim de normal doğum tarihim 18 aralık dedi ama aynen senin gibi 10 gün önce alırım dedi yani 8 aralık
Allahım her ay böyle güzel haberler almayı sonunda da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm?
burcum sağol cnm allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah hepimzi sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza
ben bugün bebişimi gördüm kalp atışlarınıda gördü doktor herşey yolunda uyumlu gidiyor dedi inşallah sağlıcakla gider hep böyle
bulantılar çok şükür çok az yani oğlumdakine göre yok diyebilirim bile katlanılası gidiyor rabbime şükür ler olsun