ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım progestana 7. günü başlamışsın erken olmuş bayaaa.. 16. günü başlıyordum ben 10 gün kullanıyordum normali de ya 16 ya 17. gününde başlanıyor zaten. adet döneminde değişiklik olur mu bilmiyorum ama ben hep 8. günü adet oluyordum..çok sıktı bu durum beni 24 günde adet oldum hep :)) canım uyku hali progestandan ne yazık ki.. ben de işte bu yüzden içmiyorum oğlum durmuyor bende sersem gibi olunca çocukla ilgilenemiyorum diye bıraktım. kasık batması bende de var içmediğim halde bekleyip görelim benim 2 gün var bata.. bakalım artık:))

canım erken başlmadım çatlatma iğnesini vurdu ondan sonraki gün progestranı almaya başladım yani 17. güne denk geliyor 7 gün iç sonra bırak dedi.olası bir gebelik durumunda düşük olmasın diye bu günde içtim artık içmeyecem

yok dikkat ediyorum zaten :)) bakalım bata 2 gün var daha :))) 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum .. progestan kullanmış olsaydım 28 nisandı ama kullanmadım normal battan sayıyorum o yüzden :)) yaa burda eczanelerin sadece 1 tanesinde erken gebelik testi var kadını da 4 yıldır tanıyorum almak gıcık oluyor valla dakka saat test :52: şimdi oğlum daha iyi canım sağol ama insan korkuyor valla aylardır öyle uyurdu ama düştü işte neyse ki daha iyiyiz bugün :) kistler bende de batma yaptı daha önce canım nasıl acıttığını biliyorum bu öyle değil maalesef.. çok farklı.. dün de denedim yüzüstü yatmayı ama yine acıdı karnım :)) bakalım ne çıkacak sonuç bekliyoruz işte.. ama 2 gün sonra yapacağım testi belki alırım bugün ama sabah yapacağım ilk idrar ile.. hoş negatif geçiyor içimden yaa hayırlısı olsun bakalımmm..hayırlısı ne zamansa zaman olsun artık ne diyeyimmm :))

allah sabır verıo nasıl demı beklemek ölüm gelıo ınsana gerçekten o ıkı gün geçmez sana zaten =)) netten sıparıs ver dıcem ama zaten ıkı gün kaldı bat ına =) ogelen kadar belkıde hamıle olduğunu ögreneceksın ;) bende gecen gün sordum yakınımdaki eczanelere hiçbirinde yok ama ıstersek getırıolarmıs bende oğlum ıcın dr a gıttıgımde hastaneden çıkınca yakındakı eczaneden aldım. bıtane netten aldııgım ve ıkı tanede normal gebelik testı var eczaneden almısıtım :9::9:stok yaptım anlıcagın...

benım ıcımden hamılesın dıye gecıo ama bılmıyorum Allahtan hayırlısı dıyelım vaktı geldımı ıllakı olucak. sen negatıf görmeye alıştın ya ondan umutlanmamak ıcın dıosun negatıf çıkacak dıye :51::9:.

senın belırtıler nezaman başladı canım ya ılıskıden kacgün sonra? benım batmlar pazar günü başladı ıkı gün sürdü bugün yok ama sabah yataktan kalkmadan önce kasıklarımda olduğu gıbı bütünüyle yani ön tarafıma doğru bı kramp hıssettım kasılma denebılır yüzüstü yatabılıyorum dün gece hafıf adet sancısı cektım uzun sürelı bakalım bende bekliyorum belırtı takıbındeyım:1:

geçen ay 6 nisandı bu ayda 5 mayıs gibi olmam gerek gerçi progestran başlamıştık 7ci günümde bu günde içtim yarın içmeyecem o adt döngüsünü değiştirir mi bilemiyorum belirtiler var mesela sürekli uyku hali(kulandığım progestrana bağlıyorum) sol kasığımda iğne gibi batmalar yorgunluk bunuda bahar mevsimine bağlıyorum bekleyip görecez

hımm benımde 8mayıs bat. progestan degıstıro galıba ben bılmıyorum ama sendrom bılıo sanırım ve adetın öne atıo olması lazım. uyku halı baş dönmesı progestan dan bende gebelıgımın ılk aylarında kullandım cok ii bılırım ınanılmaz bas dönmesı yapar çalısıodum o dönem izin almak zorunda kalmıştım iş yapamaz hale geliyordum. o batmalar bendede var canım ya ınsallah bebıstendır dıyelım bahar yorgunluğu bende vaçekıyorum =) bugün hep yattım çocuk olmasa ne yapcaktım bılınmez :1: onun sayesınde zorakı ayaklandım hep:1:

benimde 4 yaşında oğlum var 2. istiyorum allahım nasip ederse
ama bazen düşünüyorum oğlumla bile baş edemiyorum çok sabırlı bi insanda deyilimdir,
neyimi güveniyorum acaba:18:
oğlumu ihmalde etmek istemiyorum ama 2. bebişimde olsun istyorum
temmuzdan sonra başlıcam çalışmalara inş.:49:

canım hos geldın aramıza... bende senın gıbıyım sabırlı bır anne degılım maalesef bazen dedıgın gıbı bende oğlumla uğraşırken sıkılıyorum yoruluyorum ama dıyorumkı ıkıncıde olsa ne güzel olur o ezıyete yorgunluğa katlanırım dıyorum. aynı duyguları tekrar yasamak ne güzel allah hepımıze nasıp etsın ınsallah. ayrıca gerçekten neyımze güvendıgımızı bende bılmıyorumm :1:

özel bır durumun sözkonusu degılse cok beklemeden çalışmalara basla derım bak burda olan arkadasların cogu uzun süre bekledıklerıne pişman olduğunu sölüyor çünkü nezman tutacağı hııc bellı olmaz . benım oğlum daha 16 aylık yenı olucak adet düzensızlıgım var ve erkenden baslamak ıstedım ıkı aydr deniyoruz ve sımdı dıyorum acaba bıraz daha mı erken başlasaydım. senın oğlunda 4 yasında olmuş maşallah allah ona hayırlı ömürler nasıp etsın ve tüm evlatlarımıza ınsallah... benım fıkrım bu canım umarım hakkımızda hayırlısı olur =)

Herkese slm ben de ikinci bebeğime hamileyim şu anda 30 haftalık, 5 yaşında bi kızım var. Allah isteyen herkese nasip etsn inş

canım erken başlmadım çatlatma iğnesini vurdu ondan sonraki gün progestranı almaya başladım yani 17. güne denk geliyor 7 gün iç sonra bırak dedi.olası bir gebelik durumunda düşük olmasın diye bu günde içtim artık içmeyecem

anladım canım 7. diyince bende o gün başladın sandım.. inşallah olası gebelik durumu olur da bebek annesine sımsıkı tutunur canım:))):49::16:

allah sabır verıo nasıl demı beklemek ölüm gelıo ınsana gerçekten o ıkı gün geçmez sana zaten =)) netten sıparıs ver dıcem ama zaten ıkı gün kaldı bat ına =) ogelen kadar belkıde hamıle olduğunu ögreneceksın ;) bende gecen gün sordum yakınımdaki eczanelere hiçbirinde yok ama ıstersek getırıolarmıs bende oğlum ıcın dr a gıttıgımde hastaneden çıkınca yakındakı eczaneden aldım. bıtane netten aldııgım ve ıkı tanede normal gebelik testı var eczaneden almısıtım :9::9:stok yaptım anlıcagın...

benım ıcımden hamılesın dıye gecıo ama bılmıyorum Allahtan hayırlısı dıyelım vaktı geldımı ıllakı olucak. sen negatıf görmeye alıştın ya ondan umutlanmamak ıcın dıosun negatıf çıkacak dıye :51::9:.

senın belırtıler nezaman başladı canım ya ılıskıden kacgün sonra? benım batmlar pazar günü başladı ıkı gün sürdü bugün yok ama sabah yataktan kalkmadan önce kasıklarımda olduğu gıbı bütünüyle yani ön tarafıma doğru bı kramp hıssettım kasılma denebılır yüzüstü yatabılıyorum dün gece hafıf adet sancısı cektım uzun sürelı bakalım bende bekliyorum belırtı takıbındeyım:1:

öyle tabii beklemek çookk zor.. test almadım da yaparım diye :9: ama negatif geçiyor içimden ne bilim belirtiye pek yormak istemiyorum açıkçası.. 9. günü başladım ben adetin çalışmalara 11. günü kasıklarımda batmalar oldu yumurtladım o sırada sanırım sonra 1 hafta sonra aşırı gaz her türlüsünden sıkıldım :) :27:ara ara kramp kasıklara şişkinlik göğüs ağrısı da 1 haftadır var arada azalıyor şiddeti ama ağrıyor mavi mavi damalarlar belirdi göğüslerde büyüme bile oldu delircem:27: eğer belirtiyse bunlar var sadece ben oğlumda da baş dönmesi ve bulantı aman aman yaşamadım.. midemin bulantısına dayanırım yani :) tabii bu nasıl olur bilemem de bünyem kusmamaya dayanıklı sadece :) bakalım bugün de eczaneler kapalı yarın da olmazsam alcam test cuma sabah yaparım bakalım .. ne kadar geç yaparsam o kadar iyi.. ilk hamileliğimde beta hcg yaptırmadan doktora gittim hcg testi yaptığında da 12 haftalıktık 150000 gibi bir sonuç çıktı :) anlayacağın hcg hakkında bilgim de yok ilk zaman ne olcak diye ben idrar testi yaptım gittim doktora o zaman :) hemen keseyi de görmüştük 3 hafta sonra kalp atışı falan duyduk hemen hepsini göstermemişti doktorum.. öyle bakalım hamile miyim bilmiyorum :))

bende ikinciye hamileyim 24 yaşındayım 23 aylık kızım var 3 aylık hamileyim..

33 yasindayim suan 2 ciye hamileyim allahim nasip ederse 21 aylikta caniminncani var rabbim omur versin ve evlat hasreti yasayan butun arkadaslarimizada nasip etsin

ayyyy Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . inşaallah benim de olur yaa ben ikinci için denemelere bu ay başladım 22 aylık bi oğlum var benim deeee

slm kızlar anne adayları hoş geldiniz aramıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve darısı hepimizin başına sendromcum bekleyip görecez beklemek beklemek of bir an önce günüzmüz gelsin diye bekliyoruz inşalah sonuç hayırlı olur

merhaba ben deniz

kızım 11 yaşında :) 2. bebeğimi istiyorum :):emir_bebek:

Hamişlerimiz aramıza hoş geldiniz Allah sağ salim kucağınıza da almanızı nasip etsin..
Adaylarımız da hoş geldi inşallah onlarında güzel haberlerini alırız yakındaaaa :)

merhaba ben deniz

kızım 11 yaşında :) 2. bebeğimi istiyorum :):emir_bebek:

rabbim tez zamanda nasip eder inşallah :49:
sende benim gibi ara verenlerdensin :34: benim oğlumda 12 yaşını bitircek çok güzel bir duygu sanki ilkmiş gibi oluyor dilerim sende çok beklemeden yaşarsın yeniden :16:

hnk :26: burcu :26: nerelerdesiniz :44:
merak ediyorum sizi inşallah iyisinizdir hnk cnm bulantıların inşallah hafiflemiştir
burcu hele sen iyiysen ve bizi böyle merakta bırakıyorsan çok üzülcemmmm :20:
arada gel yaz olurmu :70:

Günaydın kızlaaaaaaaar :)))
Ben kırmızıları bekliyorum bakalım bugün.. Henüz gelmedi:35: evde test var aldım ama yarın yapacağım gelmezse :52: neler olacak bilmiyorum ama meraklandım iyice :)

Ben kırmızıları bekliyorum bakalım bugün.. Henüz gelmedi:35: evde test var aldım ama yarın yapacağım gelmezse :52: neler olacak bilmiyorum ama meraklandım iyice :)

hadi hayırlı haberler ver inşallah :49:
test yapma sakın merakına yenilmeyesin :26:
inşallah hamilesindir :16:

inşalah gelmezler canım bende cumartesiyi bekliyorum of gelmesinler me olur rabbim beklemek istemiyorum artık

rabbim tez zamanda nasip eder inşallah :49:
sende benim gibi ara verenlerdensin :34: benim oğlumda 12 yaşını bitircek çok güzel bir duygu sanki ilkmiş gibi oluyor dilerim sende çok beklemeden yaşarsın yeniden :16:

İnşallah cnm :)
3 yıl yasmin hapıyla korundum. Hapı bıraktıktan sonra 2 yıl bebeğimiz olmadı.... Doktorum ve herkez belki hap koruyordur dediler ama ????????
şimdi 1,5 yıl eşim korundu ve yeniden denemeye karar verdik... :)
Artık hapın koruma olayı filan da kalmamıştır İNŞALLAH bebeğimiz bu ay olur.....:52:

Kış bebeği çok istiyoruz. Bu ay kalırsan Şubat bebeği olurrrrr süperrr olur :):emir_bebek:

Allahım o 2 senede çektiğimiz acıları , sıkıntıları yaşamayalım :=)

ayyy gelmesin gelmesin o kırmızı bir dokuz ay :) bekleyi versin azıcık :52:

İnşallah cnm :)
3 yıl yasmin hapıyla korundum. Hapı bıraktıktan sonra 2 yıl bebeğimiz olmadı.... Doktorum ve herkez belki hap koruyordur dediler ama ????????
şimdi 1,5 yıl eşim korundu ve yeniden denemeye karar verdik... :)
Artık hapın koruma olayı filan da kalmamıştır İNŞALLAH bebeğimiz bu ay olur.....:52:

Kış bebeği çok istiyoruz. Bu ay kalırsan Şubat bebeği olurrrrr süperrr olur :):emir_bebek:

Allahım o 2 senede çektiğimiz acıları , sıkıntıları yaşamayalım :=)

rabbim nasip ederse tam kış bebeğimiz olucak :1: yaza kadar biraz toparlanır yaz cicileri giyer inşallah
banada spirali çıkarttırdıktan sonra yeri korur bir süre olmaz dediler düzenli denediğimiz ilk ay oldu ama düşükle sonuçlandı düşük sonrası adet görmeden yeniden hamile kaldım hemde sadece bir iki beraberlikten sonra
beklememek gerçekten insana bir rahatlık verdiğinden daha rahat hamile kalınıyor
haplar içinde korur diyorlar sen o süreci atlatmışsın inşallah güzel haberlerinide yazarsın buraya ama kendini şuay olursa şu ay doğar diye şartlama olmazsa çok zülüyorsun :50:
hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin bebeğin inşallah :49:
kızın ne diyor bebiş olayına :34:

hadı canım hayırlı haberlerın olsun bize ınsallah =) ben dün erken gebelik testı yaptım meraktan bende bişe yok yüzüstüde yatabılıorum zaten :9:9: senden iyi haberlerı duyalım ınsallahda keyfım yerıne gelsın benımde yarın dr kontrolüm var zaten haberını gec okurum yada sabahtan hemen yazarsan okurum büyük ıhtımal

allahım ınsallah hamılesındır:70:

Back