- Konu Sahibi momyproblems
-
Doğulu olmasi ne alaka niye belirttiniz bunu anlamadm ?
Benimkiler karadenizli kabile halinde yaşıyorlarKatıldım
Bir de nereler dahil bu Doğuya
Güneydoğu Anadolu kuzeydoğu Anadolu Ortadoğu Anadolu diye bölündü Doğu da
Neyse kv dem ve kp im Doğuda köyde doğup büyümüş
Kv kendi kv sine herhangi bir hizmet etmemiş 1970lerde
Biz de etmedik öyle bir beklentisi de yok zaten
Kalabalık aile de kalabalık aile deniyor da bu genelleme de garip
15 yıldır evliyim
Amcaları halaların bir kısmını düğünümde gördüm, bir iki düğünde de başka da görmedim
Aynı şehirde oturduğum kv yi en son 2019 kurban bayramında gördüm
Küs vs değiliz yanlış anlaşılmasın herkes evinde huzurla yaşıyor
Bu doğulular Kabile halinde yaşıyor algısı ne zaman biter bilmiyorum
Kilit kelime "herkesi sileceğim" adam yalan söylüyor, oldu bittiye gelmek üzeresiniz. Yazım tarzınızdan anlaşılıyor ki olgun değilsiniz, etraflıca düşünemiyorsunuz. En az 5 yıl kimseyle görüşmeden çocuğunuza odaklanın, olgunlaşın.Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyu
Eski eşten tatmin olamama, internetten tanışılan neidüğü belirsiz ısrarcı sevgili, küçük bebek..Kızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyorne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç o yüzden fikir almak ıstedim sizden
Eski eşten tatmin olamama, internetten tanışılan neidüğü belirsiz ısrarcı sevgili, küçük bebek..Kızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyorne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç o yüzden fikir almak ıstedim sizden
Benim kayın ailedem de Karadenizli, kadına değer yok, saygı yok, çok tuhaf yobazlıkları vsr. Doğuluların gerçekten adı çıkmış.Benimkiler karadenizli kabile halinde yaşıyorlar
Dogunun adi çıkmış birkere
Ağzın bal yesin. Kara cahillik bu baska bisey değilKatıldım
Bir de nereler dahil bu Doğuya
Güneydoğu Anadolu kuzeydoğu Anadolu Ortadoğu Anadolu diye bölündü Doğu da
Neyse kv dem ve kp im Doğuda köyde doğup büyümüş
Kv kendi kv sine herhangi bir hizmet etmemiş 1970lerde
Biz de etmedik öyle bir beklentisi de yok zaten
Kalabalık aile de kalabalık aile deniyor da bu genelleme de garip
15 yıldır evliyim
Amcaları halaların bir kısmını düğünümde gördüm, bir iki düğünde de başka da görmedim
Aynı şehirde oturduğum kv yi en son 2019 kurban bayramında gördüm
Küs vs değiliz yanlış anlaşılmasın herkes evinde huzurla yaşıyor
Bu doğulular Kabile halinde yaşıyor algısı ne zaman biter bilmiyorum
Aynen cok fenalarBenim kayın ailedem de Karadenizli, kadına değer yok, saygı yok, çok tuhaf yobazlıkları vsr. Doğuluların gerçekten adı çıkmış.
Karadenizliyiz kokende,katiliyorum.Benim kayın ailedem de Karadenizli, kadına değer yok, saygı yok, çok tuhaf yobazlıkları vsr. Doğuluların gerçekten adı çıkmış.
Kızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyorne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç o yüzden fikir almak ıstedim sizden
Bebek diyorsunuz ne ara boşandın buldun evlenmeye karar verdin valla bacım iyi düşün benim etrafımda var Doğulu insanlarla evlilik yapanlar mutlu olanı görmedim
Aile yapıları bizimkinden farklı olduğu için.En iyi siz bilirsiniz, çok iyi tanıyorsanız her yönüyle ölçüp biçtiyseniz neden olmasın da neden doğulu olduğunu belirtme gereği duyduğunuzu anlayamadım.
Ahhh ben doguluyum esim karadenizli bizde oyle ayni evde yatma kalkma yoktur. Esimin ailesi kabile gbiler gerçekten bir evde 8-10kisi oyle toplanıp kalıyorlar üstelik hepsi ayni sehirde araba ile 15dklik mesafedeler. Resmen cinayet sebebiBenimkiler karadenizli kabile halinde yaşıyorlar
Dogunun adi çıkmış birkere
Erkek çocuk icin ölürlerKaradenizliyiz kokende,katiliyorum.
Kadina soz hakki tanimazlar genelde,isin hafifini kendine ayirir erkekler,agir isler kadinindir.
Fakat sayginin buyugunu hakederler kendi yuce dusuncelerine gore.
Sorsan cok demokrattirlar fakat kadin agzini acana kadar.
Herseyi erkek egemenliklerine tehdit olarak degerlendirirler ve erkek cocuk icin ölürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?