İkinci bahar tavsiyesiii 🙈

Doğulu olmasi ne alaka niye belirttiniz bunu anlamadm ?

Katıldım

Bir de nereler dahil bu Doğuya

Güneydoğu Anadolu kuzeydoğu Anadolu Ortadoğu Anadolu diye bölündü Doğu da

Neyse kv dem ve kp im Doğuda köyde doğup büyümüş

Kv kendi kv sine herhangi bir hizmet etmemiş 1970lerde

Biz de etmedik öyle bir beklentisi de yok zaten

Kalabalık aile de kalabalık aile deniyor da bu genelleme de garip

15 yıldır evliyim

Amcaları halaların bir kısmını düğünümde gördüm, bir iki düğünde de başka da görmedim

Aynı şehirde oturduğum kv yi en son 2019 kurban bayramında gördüm

Küs vs değiliz yanlış anlaşılmasın herkes evinde huzurla yaşıyor

Bu doğulular Kabile halinde yaşıyor algısı ne zaman biter bilmiyorum

Benimkiler karadenizli kabile halinde yaşıyorlar
Dogunun adi çıkmış birkere

Kilit kelime "herkesi sileceğim" adam yalan söylüyor, oldu bittiye gelmek üzeresiniz. Yazım tarzınızdan anlaşılıyor ki olgun değilsiniz, etraflıca düşünemiyorsunuz. En az 5 yıl kimseyle görüşmeden çocuğunuza odaklanın, olgunlaşın.
Ancak bu arkadaş sizin zayıflığınızı çoktan keşfetmiş ve kandırmış bile, başarılı olması an meselesi. Keşke çocuğunuz önceliğiniz olsaydı.

Ben seviyorum dogululari. Tanidigim kisilerde hep iyiler ve saygili insanlar.
Cocuklu bir kadini bekar ogullarina, sadece dogulular degil nerdeyse kimse istemiyor.

Hersey biryana, benim kücük coxugum olsaydi, özelliklede kiz cocuguysa belli bir zamana kadar asla bir adami sokmazdim eve. Isterse kanatsiz Melek olsun.
Cok Dikkatli ol iyi düsün.

Eski eşten tatmin olamama, internetten tanışılan neidüğü belirsiz ısrarcı sevgili, küçük bebek..
Sizin başınıza gelecek iş var ben buradan söyleyeyim. Allah çocuğunuza merhamet etsin, kaderi güzel olsun inşallah.

Eski eşten tatmin olamama, internetten tanışılan neidüğü belirsiz ısrarcı sevgili, küçük bebek..
Sizin başınıza gelecek iş var ben buradan söyleyeyim. Allah çocuğunuza merhamet etsin, kaderi güzel olsun inşallah.

Tek bir hatasında kaba davranışında silip at ..iyice düşün..bence istihareye yat 3 kere hayirlimi değil mi diye...birde bir konu hakkında sinirlendir üstüne git tepkisi nasıl oluyor bak .. çünkü iyi zamada herkes iyidir bakalım sinirlenincede iyi oluyor mu ..sonuçta çocuğunuz hep bebek kalmayacak ergenligi ağlaması var vs..çok naif zarif ve merhameli biriyse bence olur ama iyi ölç tart

Ağzın bal yesin. Kara cahillik bu baska bisey değil

Ay kızlar bazılarınıza teşekkür ediyorumda arkadaslar yorum yazarken kendınızdemısınız acaba ? devrik cümle kurmuş olabılırm iş yaparken yazdım bir çoğunu . Olgunlaşmadığım anlamına gelmez . eski eşden tatmın olamama yazan arkadaşın kafasından benimde olsa keske tatmın olamama değil o bi rahatsızlık ve ayrılma sebebimizde o değildi. Şakamısınız arkadaşlar hangi anne cocugunu düşünmez yada ben cocugumu onemsemıyorum gibi bir şey demedim ki fikirleriniz ışık olabılır yardımcı olabılırmısınız dedim. Sırf yargı dağıtmak ıcın yazıyorsunuz ya

Benim kayın ailedem de Karadenizli, kadına değer yok, saygı yok, çok tuhaf yobazlıkları vsr. Doğuluların gerçekten adı çıkmış.
Karadenizliyiz kokende,katiliyorum.
Kadina soz hakki tanimazlar genelde,isin hafifini kendine ayirir erkekler,agir isler kadinindir.
Fakat sayginin buyugunu hakederler kendi yuce dusuncelerine gore.
Sorsan cok demokrattirlar fakat kadin agzini acana kadar.
Herseyi erkek egemenliklerine tehdit olarak degerlendirirler ve erkek cocuk icin ölürler.

bebeginiz var ise bosanmaniz yeni sanki..
tabiki mutluluk hakkınız tabiki yaniniza bi yaren olsa cok ii ama şayet ilk evlilik dediğim gibi yakın zamanda bitti ise acele etmeyin ve bu genci de o sürede tanimaya çalışın derim.
doğunun erkeği kadınına sahip çıkar değer verir derler ama farkli kültürlerde iseniz bazi uyusmazliklarda cikar..
bugün olsun duzelir sonra dedikleriniz yarin iskence gelir.
acizane fikrim oncelik bebeginizin olsun..

Bebek diyorsunuz ne ara boşandın buldun evlenmeye karar verdin valla bacım iyi düşün benim etrafımda var Doğulu insanlarla evlilik yapanlar mutlu olanı görmedim

Bu nasıl ırkçı bir yorum ya? Ne demek doğuluyla mutlu olan görmedim... Sanırsın her Türk evliliği muhteşem de bir kürtlerle evlenenler dayak yiyor, öldürülüyor, boşanıyor...

Benimkiler karadenizli kabile halinde yaşıyorlar
Dogunun adi çıkmış birkere
Ahhh ben doguluyum esim karadenizli bizde oyle ayni evde yatma kalkma yoktur. Esimin ailesi kabile gbiler gerçekten bir evde 8-10kisi oyle toplanıp kalıyorlar üstelik hepsi ayni sehirde araba ile 15dklik mesafedeler. Resmen cinayet sebebi
Dogunun adini cikaranlar birde karadrnizlileri tanisin bence
Katıldım +1

Erkek çocuk icin ölürler
resmen kaynanam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…