- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.965
- 88
- Konu Sahibi momyproblems
-
Aynen..ailesini silmiş miş te miş miş...birde internetten tanımışsınız..nasıl bu kadar güveniyorsunuz? Aileniz tanıdı mi? Ailesini silmiş te hiç mi teyze dayı amaç yok..çevresini gördünüz mü? Üstelik evlilik için acele etmesi de hoşuma gitmedi. ..sizin boşluğunuzdan istifade ediyor..evlenin ama böyle değilİnternetten tanışıp hemen evlenmeyi düşünmek toyluk. Sizin küçük bebeğiniz var iyice düşünmeli acele karar vermemelisiniz.
Ayrıca ailes yok mu, var ama silecek mi? Eğer var ama sileceğim diyorsa inanmayın zaten o işler öyle kolay değil.
Anne baba kardeş yok mu?varsa siz tanıştınız mıÇo
çok yanlış yerlere cekilmiş belkide ben devrik cumle kurdum kendımı ifade edemedim 1. Dereceden yok akraba ama kalanlar sıkıntı olursa bize umrumda değil silerim dedi yani ben neden silmesini isteyim ailesini elbette istemem . Tabıkı zordur ben o konuda biraz bencilce düşünüyorum
Ne içip ne yiyorsunuz anlamıyorum böyle birşeyle Allaha hamd ediyorsunAilesi yok ya rabbime bin sükür
Aaa elpence divan duracaksin tabii,yerini bileceksin:))Ben kayınpederle küsüm ondan.
Bana onla görüşme, öyle herkesi evinize çağırmayın diye akıl verecek sürekli ama ben el pençe divan durayım istedi. Ben bana müdahale edemeyeceğini söylediğimde de kayınvalidem erkek o, erkeğe öyle konuşulmaz demişti. Ben de ben böyle yedişmedim, her şeyden önce yetişkin bir insanım her şeyden önce bana böyle sürekli katlanamam demiştim. Bizim ailede asla kadın erkek olayı yoktur. Ruhumu sıkmıştı ilk yıllar, küstüm rahatladım, boş muhabbetlernden kurtuldum
Ben de oyle dusundum,duzgun maasi olan birini ariyorsa,elinden kacirmak istemiyorsa?Eşim İzmirli ailesi arnavut. Kayınvalidem kiyametleri koparır Oğlu cocugu olan biriyle evlense.guneydogu da görev yapıyorum hem de en küçük illerinden birinden okuldan Ogretmen arkadaşımız çocuklu bir kadınla evlendi aile önce istemedi şimdi ise üvey babaanne bakıyor çocuğuna . Velhasıl bizim toplumumuz her yerde hos karşılamaz bu durumu bence saçma ama iste bagnazlik işlemiş kemiklerimize.
Senin olayına gelince dikkatli ol normal si ortamında tanıştığın insana güvenmek bunkadar zorken internet korkutuyor beni. Bu kadar acele ediyorsa emin ol korktuğu Şeyler vardır. Para falan isterse sakin verme. Çünkü internet ortamında tanışmalarda para olaylarını duyuyoruz .
Evlat ayrımının her türü kalp kırıyor ne yazık ki. Ne kızı ne oğlanı üstün tutmamak lazım. Şimdi bir kesim de kız çocuk gibisi var mı, kız evlat öz evlat diye kız çocuğu geçmişin oğlan çocuğu güzellemesine çevirdi. Ona da karşıyım ben. O da cinsiyetçilik, aynı şekilde çirkin.Aaa elpence divan duracaksin tabii,yerini bileceksin:))
Bir yasli kadin anlatiyordu,bizde erkek cocuk hatta kucuk bile olsa ayaga kalkariz gelince demisti
Bilmiyor ki saygi duydugu aslinda ne:)
Biz de o kadar yok ama analar babalar ogluna kurban olur tabii:)
Pamuklara sarar,neredeyse onlarin yerine lokmasini cignerler yorulmasin diye:)
Yaslandiklari zaman da kizlari kirik kalplerine tas basar,anne babalarini cani gonulden bakarlar.
O zaman da asirlardir gelen nakarati onlar da tekrarlar,
"Ah ah,kiz evlat baska tabii"
Denge her seyde onemli.Evlat ayrımının her türü kalp kırıyor ne yazık ki. Ne kızı ne oğlanı üstün tutmamak lazım. Şimdi bir kesim de kız çocuk gibisi var mı, kız evlat öz evlat diye kız çocuğu geçmişin oğlan çocuğu güzellemesine çevirdi. Ona da karşıyım ben. O da cinsiyetçilik, aynı şekilde çirkin.
Benim de çocuğum yok ama ben şuan bir düğün videosu, bir gelinlik resmi bile görsem bi irkilme , iğrenti geliyor. Sanki korku filmi izliyorum töbe yarabbi . Gerçi henüz boşanma aşamasındayım ondan da olabilir . Belki boşanmış olsam fikrim değişir . İnşallah hepimizin hayatının devamı çok daha mutlu olur .Ne var ki hayatın akışı bunu gerektiriyor bence tabi çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum bunu bir insan kötü çıktı diye korkmayın ama çok düşünmek gerekiyor
Bi arada esra erola bi kadin gelmisti. Bebegi kocasindan degilde kendinde 27yas buyuk komsusundan cikinca elhamdulillah senden cikmadi demisti kocasinaNe içip ne yiyorsunuz anlamıyorum böyle birşeyle Allaha hamd ediyorsun
Daha olayların içinden çıkamamışsınız o yüzden böyle düşünüyorsunuz.Ben artık ne olaylar oldu o zamanlarda hatırlamıyorum bile unuttum gitti.Hayatta ki en zor sınavınız bu olur ve biter gider inşallah.Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonraBenim de çocuğum yok ama ben şuan bir düğün videosu, bir gelinlik resmi bile görsem bi irkilme , iğrenti geliyor. Sanki korku filmi izliyorum töbe yarabbi . Gerçi henüz boşanma aşamasındayım ondan da olabilir . Belki boşanmış olsam fikrim değişir . İnşallah hepimizin hayatının devamı çok daha mutlu olur .
Okuyunca cok mutlu oldum mesajınızı ya rabbim bizimde yüzümüze bakar insallah
Bu kadar acele edecek ne var.. bir kere evlenmişsin canın yanmış ikincisi için bekle derim... bebeğin daha küçük haberlerde neler neler duyuyoruz yazık canını yakma derim arkadaşım. Önce Bi ilk evliliğinin travmalarindan kurtul sonra önüne bak evlilik çok da önemli değil hoc evlenmeyedebilirsin öncelik evladın sonra sen.. 2. Evlilik asla olmaz demiyorum olur ama biraz zaman lafla sözle olmaz uygula lazım uygulama içinde zaman geçirmek ağırdan almak lazım.. kültür farkı çok önemli ne kadar sorun olmaz denilse de sorun olur mutlaka olur dikkat et yavaş ol ..Bir mesleğim var karşımdakınınde aynı sekılde baya iyi bir mesleği var maddi yondende bir sıkıntısı yok ayrı yapamıyorum aşık oldum beklemeye ne gerek var diye beni sıkıştırıyor sürekli bende aynı sekılde düşünüyorum zaman lazım ama karşımdaki çok aceleci ben aileme bile bahsedemıyorum Cunku ilk eşimden sonra cok korkuyorum her seyden
Oh oh iyi ki geberip gitmisler gibi olmus bbxhxjjxAilesi yok ya rabbime bin sükür
Kadin belki evlendi bileBu kadar acele edecek ne var.. bir kere evlenmişsin canın yanmış ikincisi için bekle derim... bebeğin daha küçük haberlerde neler neler duyuyoruz yazık canını yakma derim arkadaşım. Önce Bi ilk evliliğinin travmalarindan kurtul sonra önüne bak evlilik çok da önemli değil hoc evlenmeyedebilirsin öncelik evladın sonra sen.. 2. Evlilik asla olmaz demiyorum olur ama biraz zaman lafla sözle olmaz uygula lazım uygulama içinde zaman geçirmek ağırdan almak lazım.. kültür farkı çok önemli ne kadar sorun olmaz denilse de sorun olur mutlaka olur dikkat et yavaş ol ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?