İkinci bahar tavsiyesiii 🙈

2 yıl oldu boşanalı bilmiyorum haklısınızdır belkide diyorum ya ınsan ıcındeyken goremıyor bazen doğrular o yüzden yazdım burayada

Yok canım ondan değil gerçekten etrafımda var o kadar çok ki en yakını söyleyeyim eşimin kuzeni kız evlendi gitti bida göremedik kızı göndermiyorlar

Aaaa bu şey değil mi yaaa him buldum işte bu anlattığın "BEN"

Ama tam tersi ben karsliyim eşim kastamonulu ama hödük işte ilk zamanlar anneme bile zar zor gidiyorum ah ulen ne zamanlardı

Şimdi aklıma geldi de eşimin çalıştığı yerde bi arkadaşı vardı. Çocuk bekar kadın evli 4 yaşında kızı vardı. Çocuk kadını kaçırdı sonra da telli duvaklı gelin sıfır ev dizildi. Kızıyla birlikte. Hatta inanır mısın geçen sene çocuğu okulun önünde gordum. Eşinin kızını getirip götürüyor okula ve bir de oğulları oldu. Velhasıl kelam onlar çok mutlu
((içini bilemem tabi))

Her şey kişiden kişiye aileden aileye değişiyor,Bence artık bu doğulu kalıplarından çıkın..Misal iki arkadaşım var aynı memleketli doğulu biri yazları gezer tozar tek başına arkadaşıyla tatiller,ailesi destekler diğeri evden işe,işten eve..Bir aileye göre tek başına tatil olağan diğerine göre değil aynı memleket aynı mahalle

Okuyunca cok mutlu oldum mesajınızı ya rabbim bizimde yüzümüze bakar insallah

Ben Doğulu olduğum halde artık Doğuyla alakalı hiçbirşeyi kaldıramıyorum, aile yapısı, kültür çatışması, özellikle bağnazlık, aşırı ama -göstermelik- dindarlık, en kötüsü de kadınlara karşı bakış açısı.
Genelleme yapmak doğru değil tabi ki ama en kötü ihtimalle bir bakmışsın yavaş yavaş özgürlüğün kısıtlanmış oluyor sen bile anlamıyorsun.
İçine girmeyince anlamazsın öyle söyleyim.
Çok şükür ben akrabadan nefret ettiğim için kendimi unutturdum da artık bu tarz düğün, dernek, aile vs buluşmalarına gitmiyorum.
Neyse sana kolay gelsin.

Başta bizden olan her şeyi severler.
Sonra şikayet üstüne şikayet ederler.
Malûm siz de bilirsiniz.

Şartlar eşit olsaydı daha iyi olurdu evladı olanı evladı olan daha iyi anlar neticede.

Çok iyi düşünün, acele etmeyin.
Kuru laflara değil icraata bakın derim.
Mutluluklar..

Ailesiyle tanış herşeye dikkat et aman ne olacak deme sınırlarini ihlal edecek bir durum yoksa kafalariniz uyusuyorsa neden olmasin?

lutfen acele karar vermeyin ..
ozelliklede boyle cocuk ve evlilik konularinda..cok iyi dusunup,tartip,muhasebesini yapmaniz lazim..oncelikle alana kadar hersey tam okwy sorun yok..ya sonra belki ikinci kez husran..ayni evi paylasmadan bilemiyor insan..bunun dogulusu,batilisi, kuzeylisi ,guneylisi fark etmiyor oyle anlar gelir ki,cocugunun her hareketi karsi tatafa batar,arada kalirsin buna maddi manevi gucun varsa hodri meydan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…