- 2 Ağustos 2018
- 72
- 21
- 18
- 31
- Konu Sahibi momyproblems
-
2 yıl oldu boşanalı bilmiyorum haklısınızdır belkide diyorum ya ınsan ıcındeyken goremıyor bazen doğrular o yüzden yazdım burayadaYazma şeklinizden 2 çocuk gibi anladım kusura bakmayın.
Ne zaman boşandınız ve ne zamandır tanıyorsunuz?
Bence de korkun çünkü kötü tecrübeler edindiniz üstelik şuan çocuğunuz var daha dikkatli olmanız lazım.
Yeniden evlenmek istemek hata değil ama acele etmeyin lütfen
Umarım faydalı tavsiyeler alırsınız. Buradakiler sadece tavsiye.. asıl karar sizin bol şans2 yıl oldu boşanalı bilmiyorum haklısınızdır belkide diyorum ya ınsan ıcındeyken goremıyor bazen doğrular o yüzden yazdım burayada
Yok canım ondan değil gerçekten etrafımda var o kadar çok ki en yakını söyleyeyim eşimin kuzeni kız evlendi gitti bida göremedik kızı göndermiyorlar
Kızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyorne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç o yüzden fikir almak ıstedim sizden
Okuyunca cok mutlu oldum mesajınızı ya rabbim bizimde yüzümüze bakar insallahŞimdi aklıma geldi de eşimin çalıştığı yerde bi arkadaşı vardı. Çocuk bekar kadın evli 4 yaşında kızı vardı. Çocuk kadını kaçırdı sonra da telli duvaklı gelin sıfır ev dizildi. Kızıyla birlikte. Hatta inanır mısın geçen sene çocuğu okulun önünde gordum. Eşinin kızını getirip götürüyor okula ve bir de oğulları oldu. Velhasıl kelam onlar çok mutlu
((içini bilemem tabi))
Eximin cinsel prb vardı ondan dolayı birleşim olamıyordu bir defa bir kaç sanıye içerde kalmıs sonra bebek oldu o yüzden hasbel kader dedimO nasıl oluyor?
Doğulu olup da nasıl kalabalık aile olmazlar?bu eşyanın tabiatına aykırı:))Kaçırmayın o zaman, cidddi söylüyorum..
Ailesiyle tanış herşeye dikkat et aman ne olacak deme sınırlarini ihlal edecek bir durum yoksa kafalariniz uyusuyorsa neden olmasin?Kızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyorne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç o yüzden fikir almak ıstedim sizden
Ne okudum ben wtf?Eximin cinsel prb vardı ondan dolayı birleşim olamıyordu bir defa bir kaç sanıye içerde kalmıs sonra bebek oldu o yüzden hasbel kader dedim
Bilmiyorum ki nasıl bebekler gördünüzYanlış anlamayın da bebek bakımı annenin tuvalete bile gitmeye zaman bulamadığı kadar çok zaman isteyen bir durumken ne ara sevgili yaptınız
HerkessBen çevremde olanları söyledim herkez demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?