İkinci bahar tavsiyesiii 🙈

Bebeginiz var ikikat fazla dusunun
Bebek cinsiyeti nedir bu arada
Buzamanda oz babalara da güvenemiyoruz
Elin adami nekadar babalik yapar tartisma konusu
Katılıyorum. Şu an çocuğunuzu benimsemiş gibi görünse de, ileride evlenip çocuk sahibi olduğunuzda, ilk çocuğa karşı soğuk davranmayacağı, ayrım yapmayacağı ne malum? Bu durum, çocuğunuz için travmaya neden olur. Evliliği aceleye getirmeyin, iyi düşünüp taşının derim.

Ailesi yok ya rabbime bin sükür
Bu nasıl cümle ya? Rabbime bin şükür ailesi yok ne demek? Sizin aileniz olmasa, o böyle bir cümle kursa hoşunuza gider mi?
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli. Çocuğunuzu ve onun geleceğini de düşünmelisiniz.

Aynen öyle.
Normal bir insan, senin için herkesi silerim demez, fazla arabeks ve gerçeklikten uzak cümleler bunlar.
Ama bazı kadınlar için mutluluk ve övünç meselesi oluyor nasıl oluyorsa

Arada dengeyi sağlamak, hem eşine hem ailesine gereken özeni göstermektir aslolan.

Birde ne olursa olsun, bir insanin ailesinin olmamasına sevinmek, vicdan yoksunluğu bence. Sevgilisi ne zorluklar yaşadi ailesi olmadığı için kim bilir.

Gereksiz görüy nedense 2. Evliliği küçük bebek varsa biraz zaman geçmeli bebekle, sonuçta yeni bir eş ilgi istiycek yeni bir bebek ilgi istiycek benim fikrim bu

Ben de doğuluyum ve çevrem ikinci evliliklerini hiç evlenmemiş erkeklerle yapan kadınlarla dolu.
Ama İç Anadolu'lu bir arkadaşım ve ailesi, abisinin eşinden hiç hoşlanmıyor çünkü gelin hanım daha önce nişan atmış. Bu işlerin doğusu batısı yok bana göre, ailenin dinamiğine bağlı tamamen.

Ama sizi daha önce kötü bir tecrübe yaşayan ve anne olan bir kadına göre fazla heyecanlı ve aceleci buldum maalesef. Karşı tarafi çok iyi tahlil etmeniz gerek.
Burada çocuğu kabul edip evlendikten sonra çocuk kendisine baba dedi diye sinirlenen, bana baba deme diye çocuğu azarlayan ne adamlar okuduk.

Bir de şunu eklemek isterim. Bence erkekler evlendikten sonra ailelerine daha bir meraklı oluyorlar. Bekarken arayıp sormayanlar annesiz yapamaz oluyor her ne hikmetse. Yine genelleyemem çoğu söylediğimi eşimde yaşamadım ama iyi gözlemciyimdir. O yüzden herkesi silerimler hikaye olabilir. Yaparım sanar yapamaz. Ailesinden bir fertle mümkünse tanışın derim.

Ço
çok yanlış yerlere cekilmiş belkide ben devrik cumle kurdum kendımı ifade edemedim 1. Dereceden yok akraba ama kalanlar sıkıntı olursa bize umrumda değil silerim dedi yani ben neden silmesini isteyim ailesini elbette istemem . Tabıkı zordur ben o konuda biraz bencilce düşünüyorum

Ay ya en korktuğum şey çok haklısınız . Şimdi o kadar iyi ilgili ki bi yalana ınanmıs olmaktan cok korkuyorumm

Çocuğum yok ama forumda bir sürü kadın bebeğinin ilk yıllarında saçını bile yıkamaya vakit bulamadığından yakınıyor siz bi de sevgili bulup evlenme fazına geçtiniz öyle mi. Kadınların sadece anne eş değil arzu duyan kadın kimliklerini hep savunurum ama bi yavaşlayın ya. Azıcık kendinizle bebeğinizle durun erkekler kaçmıyor

Eğer o doğulu be siz değilseniz baştan sorun olabilir kültürel çatışmayla harmanlanan farklı sorunlar çıkabilir.

mesela doğuluların çok farklı adetleri var eğer kendisi bakarsa kabul ettiremezsin.
boşanmış ve çocuğu yoksa yine sorun.
ayrıca bebeğiniz var biraz erken değil mi evlilik için.
bir kere ağzınız yanmış ince eleyip sık dokumanız gerek üstelik 2 çocuğunuz varken.

O anneden anneye değişiyor canım benim daha doğrusu çocuktan çocuğda değişiyor. Ben oğlumada vaktimi ayırıyorum, işimede hayatımdaki kişiyede. Ne yapayım anneyim diye kendimi salayım bakmayayım tek uğraşım ev işi olsun saçımıda yıkamayım benim enerjimi kaybederim çocuğumu bırak kendime hayrım olmaz. Bak suan ben her şeye yetebiliyorum eğer yetemeseydim çalışmazdım , yada hayatımın gidişatını değiştirirdim

Suan çok iyi anlaşıyoruz ama acıda bir tecrübem var çok korkuyorum gerçekten tek çocuğum var evlilik için acelem yok. ama acelesi var gibi karşı tarafın ama bende boyle bır haldeyım haldeyım derken cocuklu bı kadınım neden dıye dusunuyorum insan neden acele eder aksine korkar ama ne bıleyım

Yazma şeklinizden 2 çocuk gibi anladım kusura bakmayın.
Ne zaman boşandınız ve ne zamandır tanıyorsunuz?
Bence de korkun çünkü kötü tecrübeler edindiniz üstelik şuan çocuğunuz var daha dikkatli olmanız lazım.
Yeniden evlenmek istemek hata değil ama acele etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…