- 6 Ekim 2020
- 120
- 572
- 53
- 34
- Konu Sahibi momyproblems
-
Katılıyorum. Şu an çocuğunuzu benimsemiş gibi görünse de, ileride evlenip çocuk sahibi olduğunuzda, ilk çocuğa karşı soğuk davranmayacağı, ayrım yapmayacağı ne malum? Bu durum, çocuğunuz için travmaya neden olur. Evliliği aceleye getirmeyin, iyi düşünüp taşının derim.Bebeginiz var ikikat fazla dusunun
Bebek cinsiyeti nedir bu arada
Buzamanda oz babalara da güvenemiyoruz
Elin adami nekadar babalik yapar tartisma konusu
Bu nasıl cümle ya? Rabbime bin şükür ailesi yok ne demek? Sizin aileniz olmasa, o böyle bir cümle kursa hoşunuza gider mi?Ailesi yok ya rabbime bin sükür
Aynen öyle.Degil mi elma,burada aile hep kötüleniyor da,ailesi olanın bir falsosu olursa ailesi olmayanın bin falsosu olur.
Artı eşim bana tanıstıgımızda ailemi silerim dese ne alaka derdim.Sorunlar da yasadık,çokta görüsmüyorum ama ne eşim sildi ne de ben öyle bir sey beklerim.
Aileyle ilişkiler insaniyetin ölçüsüdür bence..
Büyüdügü aileyi silen beni kazır günü gelince...
eşimle birliktede değildik hasbel kader bebeğim oldu boşanmak üzereyken öyle yani.
Gereksiz görüy nedense 2. Evliliği küçük bebek varsa biraz zaman geçmeli bebekle, sonuçta yeni bir eş ilgi istiycek yeni bir bebek ilgi istiycek benim fikrim buKızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyorne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç o yüzden fikir almak ıstedim sizden
Onun işi ne?İnternette tanıstık önce arkadas olduk sonra yakın olduk hep görüştuk işim gücüm var elhamdulillah . Aslında ben cok düşünmüyorum cok zorluyor sürekli
Bir de şunu eklemek isterim. Bence erkekler evlendikten sonra ailelerine daha bir meraklı oluyorlar. Bekarken arayıp sormayanlar annesiz yapamaz oluyor her ne hikmetse. Yine genelleyemem çoğu söylediğimi eşimde yaşamadım ama iyi gözlemciyimdir. O yüzden herkesi silerimler hikaye olabilir. Yaparım sanar yapamaz. Ailesinden bir fertle mümkünse tanışın derim.Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyu
çok yanlış yerlere cekilmiş belkide ben devrik cumle kurdum kendımı ifade edemedim 1. Dereceden yok akraba ama kalanlar sıkıntı olursa bize umrumda değil silerim dedi yani ben neden silmesini isteyim ailesini elbette istemem . Tabıkı zordur ben o konuda biraz bencilce düşünüyorumAynen öyle.
Normal bir insan, senin için herkesi silerim demez, fazla arabeks ve gerçeklikten uzak cümleler bunlar.
Ama bazı kadınlar için mutluluk ve övünç meselesi oluyor nasıl oluyorsa
Arada dengeyi sağlamak, hem eşine hem ailesine gereken özeni göstermektir aslolan.
Birde ne olursa olsun, bir insanin ailesinin olmamasına sevinmek, vicdan yoksunluğu bence. Sevgilisi ne zorluklar yaşadi ailesi olmadığı için kim bilir.
Ay ya en korktuğum şey çok haklısınız . Şimdi o kadar iyi ilgili ki bi yalana ınanmıs olmaktan cok korkuyorummBen de doğuluyum ve çevrem ikinci evliliklerini hiç evlenmemiş erkeklerle yapan kadınlarla dolu.
Ama İç Anadolu'lu bir arkadaşım ve ailesi, abisinin eşinden hiç hoşlanmıyor çünkü gelin hanım daha önce nişan atmış. Bu işlerin doğusu batısı yok bana göre, ailenin dinamiğine bağlı tamamen.
Ama sizi daha önce kötü bir tecrübe yaşayan ve anne olan bir kadına göre fazla heyecanlı ve aceleci buldum maalesef. Karşı tarafi çok iyi tahlil etmeniz gerek.
Burada çocuğu kabul edip evlendikten sonra çocuk kendisine baba dedi diye sinirlenen, bana baba deme diye çocuğu azarlayan ne adamlar okuduk.
Kurumsal bi firmada calısıyooOnun işi ne?
Ay sanki yargılamanız için yazdım ne yaşadığımı bılmıyorsunuz ki :s bu kadar ünlemler felan yazıp kırmaya hiç gerek yok tecrübelilerden fikirlerini alıyorum bu kadar .Küçücük bebekle nasıl risk alabiliyorsunuz ya hayret ediyorum!
O anneden anneye değişiyor canım benim daha doğrusu çocuktan çocuğda değişiyor. Ben oğlumada vaktimi ayırıyorum, işimede hayatımdaki kişiyede. Ne yapayım anneyim diye kendimi salayım bakmayayım tek uğraşım ev işi olsun saçımıda yıkamayım benim enerjimi kaybederim çocuğumu bırak kendime hayrım olmaz. Bak suan ben her şeye yetebiliyorum eğer yetemeseydim çalışmazdım , yada hayatımın gidişatını değiştirirdimÇocuğum yok ama forumda bir sürü kadın bebeğinin ilk yıllarında saçını bile yıkamaya vakit bulamadığından yakınıyor siz bi de sevgili bulup evlenme fazına geçtiniz öyle mi. Kadınların sadece anne eş değil arzu duyan kadın kimliklerini hep savunurum ama bi yavaşlayın ya. Azıcık kendinizle bebeğinizle durun erkekler kaçmıyor
Suan çok iyi anlaşıyoruz ama acıda bir tecrübem var çok korkuyorum gerçekten tek çocuğum varEğer o doğulu be siz değilseniz baştan sorun olabilir kültürel çatışmayla harmanlanan farklı sorunlar çıkabilir.
mesela doğuluların çok farklı adetleri var eğer kendisi bakarsa kabul ettiremezsin.
boşanmış ve çocuğu yoksa yine sorun.
ayrıca bebeğiniz var biraz erken değil mi evlilik için.
bir kere ağzınız yanmış ince eleyip sık dokumanız gerek üstelik 2 çocuğunuz varken.
Yazma şeklinizden 2 çocuk gibi anladım kusura bakmayın.Suan çok iyi anlaşıyoruz ama acıda bir tecrübem var çok korkuyorum gerçekten tek çocuğum varevlilik için acelem yok. ama acelesi var gibi karşı tarafın ama bende boyle bır haldeyım haldeyım derken cocuklu bı kadınım neden dıye dusunuyorum insan neden acele eder aksine korkar ama ne bıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?