- 2 Ağustos 2018
- 72
- 21
- 18
- 31
- Konu Sahibi momyproblems
-
Hayırr yok en cok beni zorlayanda buSevgilinizin cocugu var mi?
Ailesi yok ya rabbime bin sükürAilesi nasil bakıyor duruma?
Bana şöyle söyledi herkesi sileceğim. Ama ilk evlilikten dilim yandığı için ve ben gerçekten doğu kültürünü hiç bilmiyorum . Yani korkuyorum hemde çok erkek arkadasıma değerde veriyorum değer verdiğini hissediyorumda ama bu korku tüm mutluluğumu alıyor götürüyor. Neden yalan soyleyım sana diyor neden uğrasayım ki bakıyor ki ben hiç bir sekılde ikna olamıyorum sürekli ikna etmeye calısıyor surekli ıspat etmeye calısıyor sevdıgını felan ama ya numaraysa ilk eşim cok cok kötüydü sözleri yalan kendisi yalancı pis şiddet seven ağzı bozuk karaktersizdi o yüzden aşamıyorum bu konuyuSiz dogulu degilsiniz sanirim.
Aile yasantilari biraz farkli olabiliyor. Birbirlerine cok duskun oluyorlar genelde.. Kalabalik yasamayi falan seviyorlar. Sevgiliniz de oyle mi? Oyleyse ayak uydurabilir misiniz? Ikinci evlilik ve bir de cocuk var. Bu nedenle ince eleyip sık dokumaniz gerek.
Hayırr yok en cok beni zorlayanda busürekli kafamda Soru işaretiyle yaşıyorum
Çocuğum var ya orda boyle seyler cok normal karşılnmaya bılır o sebeple belirttim bi fikrimde yok çok bilmiyorum zihniyetlerini çünküEn iyi siz bilirsiniz, çok iyi tanıyorsanız her yönüyle ölçüp biçtiyseniz neden olmasın da neden doğulu olduğunu belirtme gereği duyduğunuzu anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?