- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi momyproblems
-
Bak bana dogulu birini tavsiye ettilerAhhh ben doguluyum esim karadenizli bizde oyle ayni evde yatma kalkma yoktur. Esimin ailesi kabile gbiler gerçekten bir evde 8-10kisi oyle toplanıp kalıyorlar üstelik hepsi ayni sehirde araba ile 15dklik mesafedeler. Resmen cinayet sebebi
Dogunun adini cikaranlar birde karadrnizlileri tanisin bence
Katıldım +1
Aile yapıları bizimkinden farklı olduğu için belirtmiştir. Bunda anormal olan neDoğulu olmasi ne alaka niye belirttiniz bunu anlamadm ?
Bacim ben urfaliyim babam tam bir dogu kafasinda bir insan ama 30yillik hayatimda anneme perde astirmamis cop attirmamis bir insan.. evlendim karadenizli biri.. benim kp oyle el elin ustunde el seyin ustnde oturur herseyi kv yaptirir. Cop atmak evin badanasi yapmakBak bana dogulu birini tavsiye ettiler
Ben kultur farki olur diye istemedim
Tanismadim bile
Kendimde karadenizliyim esimde karadenizli
Ama ailesi ile aramda kültür ötesi fark var
Ozellikle ilce koy mantığı böyle karadenizde maalesefBacim ben urfaliyim babam tam bir dogu kafasinda bir insan ama 30yillik hayatimda anneme perde astirmamis cop attirmamis bir insan.. evlendim karadenizli biri.. benim kp oyle el elin ustunde el seyin ustnde oturur herseyi kv yaptirir. Cop atmak evin badanasi yapmak
Anam bir evlendim 1ay sonra baktim kendimi cop atarken buluyorumdedi ben böyle gördüm baslarim snn gormene bende böyle gormedim. Sonra bir baktım ayni sehirde birbirlernde kalıyorlar hemde oyle 1-2gun degil baya bildgn 1 hafta felan ulan dedim ben baskasnin evinde tuvalete gdemiorm siz usteuste yatiyorsnz . Ya bosanalm ya sen bir duzene gir. 3 sene oldu esim tamamen değişti yoksa baska turlu yurumezdi yapamazdm.
Her insan her yore bir olmayablr ama o kadar karadenizli arkdsm varki hepsi bunlari anlttgmda ben sana demstm dedi
Anormal olan insanları ayristirmak. Dogu bati kaliplarina sokmayin insanlari. Hangi çağdayiz. Doğuda olup cok rahat olan aile yapilari da var batida olup cok muhafazakar olan da. Batili Karadenizli egeli olmak ayricalik mi niye ? Bu sacma düşünceler bana cok avam geliyor.Aile yapıları bizimkinden farklı olduğu için belirtmiştir. Bunda anormal olan ne
Evet gercekten oyle benim es ailesi tam dedgnZ gbi irgat kadinin hicbir degeri yok. Soz hakki yok cnku kadinin saci uzun akli kısa dogu evet erkek çocuğuna onem verir diyorlar ama ben bnu kv de ve kp de daha cokgordum gorumcemin hiçbir vasfı yok onlarin gozunde varsa yoksa oğulları. Herseyi ogullari bilir herseyi ogullari yapar ogullari onlarin eli ayağı al emzr desem kv emzirir cok net eminimOzellikle ilce koy mantığı böyle karadenizde maalesef
Bende evde prenses gibiydim
Es ailesine gittim kadınlar bildiğin irgat
Bende cok az gittigim icin disimi sikiyorum
Yoksa dayanılmaz gibiler
Aman saçma isteeEvet gercekten oyle benim es ailesi tam dedgnZ gbi irgat kadinin hicbir degeri yok. Soz hakki yok cnku kadinin saci uzun akli kısa dogu evet erkek çocuğuna onem verir diyorlar ama ben bnu kv de ve kp de daha cokgordum gorumcemin hiçbir vasfı yok onlarin gozunde varsa yoksa oğulları. Herseyi ogullari bilir herseyi ogullari yapar ogullari onlarin eli ayağı al emzr desem kv emzirir cok net eminim
Ayrıştırma yapmadan boyle konusabilmek ne güzelAman saçma istee
Ozellikle kaynanami aşırı itiic buluyorum
Cok bos
İsi gucu emir verme herkse
Bende inanamıyorum gerçekten her sey bi yana eğer bunlar doğruysa gerçekten cok iyi bir insanı kaybetmıs olcam dıye korkuyorum bi yandanda kızım ne zaman senın yüzün güldü olanlar yalandır diye gecıyor ıcımdencok zor durumdayım
Ortalama? Ortalama diye bir şey duydunuz mu. Batıda olup muhafazakar olan da var, doğuda olup modern olan da evet. Ama ortalama olarak durum öyle değil.Anormal olan insanları ayristirmak. Dogu bati kaliplarina sokmayin insanlari. Hangi çağdayiz. Doğuda olup cok rahat olan aile yapilari da var batida olup cok muhafazakar olan da. Batili Karadenizli egeli olmak ayricalik mi niye ? Bu sacma düşünceler bana cok avam geliyor.
Bak kardesim, davul dengi dengine.Kızlaaarr bir çocuk hatta bebeğim var :) doğulu bir sevgili veee evlenmek istiyor çocuk sorun değil diyor senden olan bir şeyi severim vs. Uzaktan nasılll duruyor bu oluru varmı ? Yoksa hayır ıkıncı evlılığın bunlar bunlar sorun olur dikkat etmelisin dediğiniz bir durum var mı? Tavsiye istiyorum sizden insan bazen içindeyken anlayamıyorne vaatlerle ilk evliliğimi yapmıstımda işte sonuç o yüzden fikir almak ıstedim sizden
Çünkü çok önemli bir faktör? Aile yaşantıları çok farklı olabilir, konu sahibi bununla birlikte değerlendirmemizi istemiş çok da haklı bu konuda.En iyi siz bilirsiniz, çok iyi tanıyorsanız her yönüyle ölçüp biçtiyseniz neden olmasın da neden doğulu olduğunu belirtme gereği duyduğunuzu anlayamadım.
Yani yorumlarini okuyorumda yasin daha cok genc ve olgun karar alacak mantiga sahip degilsin bu benim hissettigim. Internetten tanistim diyosun ya bu zamanda kimse kimseye guvenmemeli hele hele sen 2.evliligk yapacaksin ve ustelik bebegin var yani normal bir evlilik dusunen insandan 3kat daha ciddi karar almalisin. Ask dedigin sey heves olmasin, zira ben 2.evliligin once mantik olmasi tarafdariyim. Askda sevgide inan geliyo. Bende ailesine duskun birinden bosandim adam bildigin annesine tapiyo halada oyle ama bu demek degilki ailesiz birisi olsun aksine ailesi olsun, aile birliligi cok onemli.Akrabaları vs kastı bu. Ailesi yok cok sukur derim cunku aile duskunu bi adamdan bosandım
Benim kayın ailedem de Karadenizli, kadına değer yok, saygı yok, çok tuhaf yobazlıkları vsr. Doğuluların gerçekten adı çıkmış.
Aynen cok fenalar
Dogulu diye kiz vermiyolar
Karadenizdede neler var neler
Kadın irgat gibi çalıştırıyorlar
Karadenizliyiz kokende,katiliyorum.
Kadina soz hakki tanimazlar genelde,isin hafifini kendine ayirir erkekler,agir isler kadinindir.
Fakat sayginin buyugunu hakederler kendi yuce dusuncelerine gore.
Sorsan cok demokrattirlar fakat kadin agzini acana kadar.
Herseyi erkek egemenliklerine tehdit olarak degerlendirirler ve erkek cocuk icin ölürler.
çok şaşırdım kırk yıllık has be has karadenizliyim:) bizde kadın baskındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?