- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi momyproblems
-
Ozellikle ilçelerin koylerinde tarımla hayvancilikla ugrasanlarda cok tuhaf aileler var ben şok oldumBneim ailemde oyle
Ama bazi köy kasabalarda kadin cidden amele
çok şaşırdım kırk yıllık has be has karadenizliyim:) bizde kadın baskındır.
Kürt yada Türk dediğimi hatırlamıyorum ırkçılık diye insanları üstüme kışkırtan sensin ben sadece etrafımda gördüm seyi söyledim ve burada herkez istediğini yazıyor ama nedense sizin benimle bir alaıp veremediğin varBu nasıl ırkçı bir yorum ya? Ne demek doğuluyla mutlu olan görmedim... Sanırsın her Türk evliliği muhteşem de bir kürtlerle evlenenler dayak yiyor, öldürülüyor, boşanıyor...
Çok gerikafalı benimkiler. Kadın dediğin susar, erkek yanında çok konuşmaz. Mirası kızlarına vermezler, fındıkları oğullarına paylaştırırlar. Kızları pek okutmazlar. Hatta kızları evden de pek çıkarmazlar. Küfürbazlar bir kere, seviyorlar yani. Bilmiyorum ben içlerine girince karadenizliyle evlendiğime pişman oldum.
Yok bir aile büyüğü ölünce kızlarına 10 20 bin veriyorlar, fındık bahçeleri sadece oğullarına veriliyor.bilemedim valla bir tek evet küfürlü konuşma bizde de var. bütün kızlar okutulur. ben kaç senelik evliyim hala babam fındıktan senin payına düşen diye para verir fındıklığın yerini sorsan bilmemeşimin ailesi bile fındıktan eşime ayrı bana ayrı para gönderir.
Ben karadenizliyim ben de hic tahmin etmedim aynenÇok gerikafalı benimkiler. Kadın dediğin susar, erkek yanında çok konuşmaz. Mirası kızlarına vermezler, fındıkları oğullarına paylaştırırlar. Kızları pek okutmazlar. Hatta kızları evden de pek çıkarmazlar. Küfürbazlar bir kere, seviyorlar yani. Bilmiyorum ben içlerine girince karadenizliyle evlendiğime pişman oldum.
Baskindir evet,dagda,bagda,hayvan bakmada,mutfakta,camasirda hep kadin baskindir,alanin yegane sahibidir:))çok şaşırdım kırk yıllık has be has karadenizliyim:) bizde kadın baskındır.
Evet,erkekler kendileri herturlu gevezeligi eder,ama onlari elestirmeyeceksin,şanlarina halel gelir.Çok gerikafalı benimkiler. Kadın dediğin susar, erkek yanında çok konuşmaz. Mirası kızlarına vermezler, fındıkları oğullarına paylaştırırlar. Kızları pek okutmazlar. Hatta kızları evden de pek çıkarmazlar. Küfürbazlar bir kere, seviyorlar yani. Bilmiyorum ben içlerine girince karadenizliyle evlendiğime pişman oldum.
Bebek diyorsunuz ne ara boşandın buldun evlenmeye karar verdin valla bacım iyi düşün benim etrafımda var Doğulu insanlarla evlilik yapanlar mutlu olanı görmedim
Kürt yada Türk dediğimi hatırlamıyorum ırkçılık diye insanları üstüme kışkırtan sensin ben sadece etrafımda gördüm seyi söyledim ve burada herkez istediğini yazıyor ama nedense sizin benimle bir alaıp veremediğin var
Tövbe estafirullah:)Ailesi yok ya rabbime bin sükür
Ne var ki hayatın akışı bunu gerektiriyor bence tabi çocuğu olmayan biri olarak söylüyorum bunu bir insan kötü çıktı diye korkmayın ama çok düşünmek gerekiyorBoşanıp tekrar evlenmeye cesaret edebiliyor musunuz cidden
Çok gerikafalı benimkiler. Kadın dediğin susar, erkek yanında çok konuşmaz. Mirası kızlarına vermezler, fındıkları oğullarına paylaştırırlar. Kızları pek okutmazlar. Hatta kızları evden de pek çıkarmazlar. Küfürbazlar bir kere, seviyorlar yani. Bilmiyorum ben içlerine girince karadenizliyle evlendiğime pişman oldum.
Ben kayınpederle küsüm ondan.Evet,erkekler kendileri herturlu gevezeligi eder,ama onlari elestirmeyeceksin,şanlarina halel gelir.
Kizlari okutmazlar,calistirmazlar,sözde;ama sadece maasli islerde calismaz kizlar.
Her turlu angarya onlardan sorulur,evlendiklerinde hayat enerjileri tukenmis olur coktan.
Istisnalar yok mu,elbette var,fakat uzaktan baktigimizda istisnalar kaybolur,ana resim budur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?