IKIGAI(Hep meşgul kalarak mutlu olma)

Yok iyiyim cok sukur bir yerde gormustum cok hosuma gitti nefis muhasabesi ve anı yasamak ertelememek adina kendime not niteliğinde. Ama oyle anlasilacagini tahmin etmem lazimdi aslinda, cok tesekkur ederim dusundugunuz icin

Ne mutlu bana o zaman vallahi çok sevindim duygularınıza

Benm heryerim fena çalışmış cizliyor ,:))
Bugün üst bölge esneme ekledim programıma şuan açlık sürenin bitmeisni bekliyorum yemek yiyeceğim

Rica ederim canim harekette bereket var bak bulaşıyor :))
Kesinlikle bırakma istikrarlı ol kararlarinda mesela az yürü bazen ama mutlaka 5 bin altına düşme mutlaka yaparsin

Afiyet olsun

Evet istikrar çok önemli inşallah o istikrarı yakalarım, evin içinde yürüyerek de olsa adımları tamamlanmaya çalışırım.

Hayirli aksamlar. Forest adinda bir uygulama var belki duymussunuzdur. Bir verimlilik uygulaması ,ben ders calisacagim ya da telefonumun beni mesgul etmesini istemedigim bir seylere odaklanacagimda hep onu kullaniyorum son zamanlarda
Uygulama soyle: En az 10dk olmak kaydi ile sure belirliyorsunuz ve o sure zarfinda telefona dokunmamaniz gerekiyor, yoksa agaciniz kuruyor. Yapmak istediklerinizi bu sekilde gun boyu odaklanmaya devam ederek tamamlayabiliyorsunuz

Gün sonunda telefondan ne kadar ayri kaldiginizi, çalıştığınız odaklandiginiz vs.ne icin tuttu iseniz o sureyi görebilirsiniz cok motive edici oluyor

İlham perilerimi kaybettiğim bu günlerde ne güzel oldu bu konuyu bulmam Teşekkür ederim.
Normalde hep plan yapıp uygulayamayan biriyim. Hevesim çok çabuk kırılıyor.
Soruralım var
1)Programlara uygulama kotasını koyacak bir uygulama var mı?
2) Kitabın yazarı kim?

Hayırlı akşamlar çok güzel bi uygulamaymış gün sonunda ağacınız ne durumda buraya da yazabilirsiniz

Merhaba hoş geldiniz
Yukarda pembe4044 Forest adında bi uygulamadan bahsetmiş ona bakabilirsiniz
Ben telefonumda ayarlar menüsünde dijital sağlık ve ebeveyn denetimi kısmından yapıyorum sık kullandığım uygulamalara günlük kota koyuyorum(1 saat, 2 saat gibi) o süreyi aşınca kullandırtmıyor
Kitabın yazarı Hector Garcia olarak geçiyor
Hedeflerinizi yazıp gün sonu kendi değerlendirmenizi yazarak kendinizi teşvik edebilirsiniz burada

Whatsapp 53 dk
Kadınlar kulübü 48 dk
Instagram 34 dk
Sanırım whatsapp sınırını 1 saatten 2 saate yükseltmeliyim ama diğerleri 1 saatte kalsın iyi gidiyor
Bugün bol bol kitap okudum, evde egzersiz yaptım, çamaşır, bulaşık, yemek tarzı rutin işlerle geçti.
Artık telefonu bırakma vaktim gelmiş, biraz daha kitap okur, biraz tv izler sonra herhangi bir ekrana bakmayacağim zaman dilimine geçer yatış modu alırım Allah in izniyle.

Yarın herkes için güzel bir gün olur insallah
Hayırlı geceler

Yarin instagrama gun boyu girmeyip aksam 7den sonra girmeyi dusunuyorum, bu düşündüğüm bir seydi hep unutuyordum, siz vesile oldunuz simdi

Merhabalar
Ben dün biraz karışık geçti :)
Sabah yapmam gerekenleri yine yaptım
Okumalar vs
Egzersizlerim yuruyuşum.
Evi derledim topladım
Zamanın sonrası mechule uğradı biraz
Kk da dün akşam fazla takıldım. Onun harici TV vs bakmadim
Dün açlık durumum gece hariç 13 saatti yani 13 saat boyunca hiç atistirmadim ogunlerimi azaltarak yiyip kalktım.
Dün kokoloji kitabında biraz ruh sağlığımla ilgili değerlendirmeler yaptım sorular soruyor cevapları psikolojik terimle açıklıyor.. devam etmek gerek tam anlamam için.
9 bin adım 4 kademeli egzersiz
2 kitab
Ev işleri diğer yaptığım şeylerle günümü bitirdim
Bu yukardaki uygulamayı indiricegim bende kota olayını..
WunderLost bana teşvik oldu konun sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…